Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Зміни в дорожньому русі
-
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 32 рази
Дискусія пішла у помилковому руслі. Нормально би було, якщо б дорожні знаки, розмітка та решта інфрастуктури допомагала організувати оптимальний рух і збільшити пропускну здатність доріг та зменшити час в дорозі. А міліція призвана допомагати нам, підказувати і виправляти ненавмисні помилки та карати злісних дезорганізаторів руху. Насправді все робиться, щоб дезорганізувати рух, а міліція ловить тих, кому вдається якось їхати.
Давайте краще будемо вирішувати, чи нововведення іде на користь руху, чи ні і відповідно підтримувати його, або засуджувати і всіляко показувати наше незадоволення.
Давайте краще будемо вирішувати, чи нововведення іде на користь руху, чи ні і відповідно підтримувати його, або засуджувати і всіляко показувати наше незадоволення.
-
- Ім'я:Андрій
- Стать:чоловік
- Номер:-------
- Дякував (ла): 30 рази
- Подякували: 43 рази
- Контактна інформація:
Re: Зміни в дорожньому русі
Цікаво з чого такий висновок? Я тебе здається нічим особисто не образив, хоча твої пости про ВАГЕН читати доволі смішно. Думай що пишеш, або краще промовчи .Felix писав: ти мені дуже нагадуєш один такий тип ваділ на дорозі, які коли побачать ДАІ десь - то такі зразу правильні і пухнасті, даже на 1 км швидкість не перевищать, а коли проїдуть ДАІ - то нагліють і барзєют зразу. Ну а як вдруг попадуться на штраф - та плачу і бикованія - по самі вуха
bossjara писав: Здійснив таку дію(якшо вважаєш за потрібне здійснювати) - будь мужиком - відповідай.
Ну бійці налетіли :)
Сам намагаюсь їздити по правилах. Але буває так що приходиться і під знак поїхати і швидкість перевищити. Думаю кожного таке деколи буває. І скажи Боссяра, що ти ні разу в житті не йшов на обгін на трасі через сплошну.
Якщо я, свідомо порушив і мене лапає ДАЇ мовчки даю взятку 50-100грн. Хоча можливість спригнути в мене є.
- may
- Ім'я:Ihor
- Номер:7044
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 4 рази
А, з цього місця, докладніше!?Felix писав: і даже для таких як ти жовту табличку там повісили![]()
Що за "жовта табличка"

Незнання законів не звільняє від відповідальності!
Знання, як правило, - так!
-
- Контактна інформація:
VETERAN +100
Власне це я намагався сказати.
Власне це я намагався сказати.
-
- Лінгвіст
- Ім'я:Felix
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 37 рази
- Контактна інформація:
andrewdor, ти маєш шота протів вагена???
may, та вроді бачив там недавно як їхав на жовтому фоні попередження про зміну руху чи шось таке
точно не пригадаю ,але вроді якесь попередження висіло (як від кальца валити)

may, та вроді бачив там недавно як їхав на жовтому фоні попередження про зміну руху чи шось таке

- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
Типу УВАГА з такого то числа змінено рух на перехресті і тп...may писав: Що за "жовта табличка" і де повісили?
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
- Yuzer
- Ім'я:Yuzer
- Подякували: 1 раз
Sluva, там про дату нічого не згадується. Просто про зміну ОДР. Ось ця табличка, як їхати по Клепарівській

Напис на табличці: "УВАГА. На перехресті змінено організацію дорожнього руху"

Напис на табличці: "УВАГА. На перехресті змінено організацію дорожнього руху"
Рецепт борщу по-чоловічому: Береш 55кг жінки і ставиш біля плити на 40хв до повної готовності борщу
- igorok
- Ім'я:Ігор
- Дякував (ла): 5 рази
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
Ця табличка виглядає м'яко кажучи непримітно, гарно сприймаються знаки з люмінесцентними рамками оранжеві, білі, салатові, такі знаки відразу кидаються в очі.
А у них хіба є ціль грамотно ввести зміни щоб народ чітко знав що змінилася схема руху ?igorok писав: гарно сприймаються знаки з люмінесцентними рамками оранжеві, білі, салатові, такі знаки відразу кидаються в очі.

Ну але народ мавби вже знати у якій країні живе і бути готовим навіть до того якщо там не те що таблички непримітні встановлюють а і до того що взагалі забудуть встановити деякі знаки...Насправді все робиться, щоб дезорганізувати рух, а міліція ловить тих, кому вдається якось їхати.
- Yuzer
Якщо би вони хотіли грамотно все зробити, то діяли б відповідно до нової редакції ПДР, тобто поставили б знак 5.64:
Цей знак і видно краще, ніж жовтий, і сприймався б краще водіямиЗнак 5.64 "Зміна схеми руху" позначає, що за цим знаком тимчасово або постійно змінено схему руху та (або) встановлено нові дорожні знаки. Застосовується протягом не менше трьох місяців у випадку зміни руху на постійній основі. Застосовується протягом необхідного проміжку часу у випадку зміни руху на тимчасовій основі та встановлюється не менш як за 100 м до першого тимчасового знака.
![]()
Рецепт борщу по-чоловічому: Береш 55кг жінки і ставиш біля плити на 40хв до повної готовності борщу
Та вони то нові знаки і таблички розробили, але встановлювати почнуть їх ще не скоро, то грошей немає, то розяснення з Київа ще не прислали і тд...Yuzer писав: Цей знак і видно краще, ніж жовтий, і сприймався б краще водіями
- jon
- Ім'я:Іван
- Номер:8411
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Небачу ніяких аргументів для чого порушувати правила! Я помітив знаки в перший же день. Вже пройшло майже місяць... і все рівно їдуть як хочуть...
гази - - жарять, тази - - валять а крази - - решают
- may
і без нового знаку давним-давно існує табличкаMorozov писав: Та вони то нові знаки і таблички розробили, але встановлювати почнуть їх ще не скоро
7.20 "Діє від ...". Вказує дату (день, місяць, рік), з якої набувають чинності вимоги дорожнього знака. Табличка встановлюється за 14 днів до початку дії знака і знімається через місяць після того, як почав діяти знак.
Це ти про телепнів-дорожників і ДАЙці, які порушують вимоги ДСТУ і ПДР?jon писав: Небачу ніяких аргументів для чого порушувати правила!

- jon
- Ім'я:Іван
- Номер:8411
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Я точно так само можу сказати про кожного другого водія на дорозі. Що вони телепні і порушують ПДР.may писав: Це ти про телепнів-дорожників і ДАЙці, які порушують вимоги ДСТУ і ПДР?
Я маю наувазі те що за місяць люди мали б вже звикнути.
гази - - жарять, тази - - валять а крази - - решают
-
- Контактна інформація:
Yuzer писав: Sluva, там про дату нічого не згадується. Просто про зміну ОДР. Ось ця табличка, як їхати по Клепарівській
Там де треба поставили.... Ще б біля Краківського поставили.
Дискусія про те що водій звичайно має дивитись на знакі і т.д. Але в нас це подібно на якійсь квест.. по типу знайди знак в кущах.. або відгадай до кого цей знак відноситься.
Порівняти з Поляками, то там знаки реально для того щоб орієнтуватись поставлені.
Так є, і вони поставили там їх (старого зразка мало замітні) а мали б поставити вже такі як описані у нових пдр, про які написав Yuzer,may писав: і без нового знаку давним-давно існує табличка
бо ці "старі" там коли проїзджаєш то прочитати можна тільки слово "увага", ну але всерівно люди мають бути готові і без тих табличок...
- Yuzer
may писав: і без нового знаку давним-давно існує табличка
7.20 "Діє від ...". Вказує дату (день, місяць, рік), з якої набувають чинності вимоги дорожнього знака. Табличка встановлюється за 14 днів до початку дії знака і знімається через місяць після того, як почав діяти знак.
яку вони, чомусь, "забули" встановити
-
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 32 рази
Знаки і розмітка повинні бути такими, щоб я їх не зміг не побачити. Від їх видимості залежить безпека руху. А у нас влуплять так знак - знаєш, що десь стоїть, а мусиш стати, щоб роздивитися і знайти. Мене так біля бувшого консульства Польщі оштрафували - спеціально ходив і шукав місце, щоб стати по правилах, а через два тижні прийшов "лист щастя". В ДАІ показали фотографію моєї машини під знаком. Поїхав дивитися - фотку зробили з боку консульства - тільки звідти видно той знак за деревом. І щось докажеш? Ціль же стоїть - забрати гроші. А те, що тисячі людей позбуваються життя, їм байдуже.
- may
де ти їх там надибавMorozov писав: Так є, і вони поставили там їх (старого зразка мало замітні)

- may
До чого "мали б вже звикнути"?jon писав: Я маю наувазі те що за місяць люди мали б вже звикнути.

Яка різниця коли ти там їдеш ПЕРШИЙ раз, в перший день, чи через місяць

Нормативи пишуть для того, щоб їх ВИКОНУВАЛИ!!!
І дорожники і ДАІ і водії!
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей