Отже бюджет 20т$, нової не хочу, хочу б\у але...........тільки BMW

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Залежить шо ти хочеш, 3,5 чи 7-ку, який рік, і так далі, купе чи седан чи може турінг. За 20-ку можна взяти 528 або 535 ве 39 кузові, роки будуть десь в районі 2000. Можна взяти е38, але десь 97 рік, тройку, е46, 328, або доложити ше 2-3к і взяти 330. Уточни.AntikvAr писав:пордьте шо за ті гроші мона взяти
Не знаю шо там мало бути за картинка, але так як лінк кривий то судячи з 98-00 року, має бути е39. Найкращим на е39 вважається мотор м54в30, але він ,якщо не помиляюсь, йшов на післярестайлінгових моделях, та і ціна буде в районі 28к.AntikvAr писав:Седан,5-ка двіж бензиновий, коротше шоб виглядала отак
і - інжекторAntikvAr писав:Ага ше хотів спитати в бумероводів шо означають букви типу і,іs,iA, т.д.
Нічо я не промінюю, ту лялю я обовязково дороблю і продавати чи лишати в траві не збираюсь. Просто є потреба в ше одному авто а оскільки крім великих старих машинок поважаю тіки німців то вибір пав на бімер.Breaker писав:с 21-й сразу на БМВ? Круто))) Ты сможеш пережить такое? У тебя же машина - легенда!!! Звезда совецкого автопрома, а ты хочеш этого героя многих лет променять на какой-то немецкий тазик?
Апарат красівий звичайно але $hugo писав:20k мало.. нужно еще пару "к" и тогда e46 330сi
Я ж писав =) В районі 22 мона знайти =)AntikvAr писав:Апарат красівий звичайно але $на скіки вона доржча від е39?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 23 гостей