У нас на роботі така службова - ззаду трьом їхати не реально (~180-185, 80-90 кг.), і ноги в сідушку впираються якщо двоє - в "Автоцентрі" писали що у октавії салон менший ніж у астри класікvovka писав: та там місця ззаду +- як в октавії тур )))
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
що взяти, бюджет 9$?
- volodimir1975
- Ім'я:Володя
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 0
Людина і справді схожа на мавпу: чим вище вона вилазить, тим помітніша гола задниця
- Speedo
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
Re: що взяти, бюджет 9$?
volodimir1975 писав: якщо двоє - в "Автоцентрі" писали що у октавії салон менший ніж у астри класік
в октавії реально заду тіснувато - недивлячись на те, що вона ззовні досить велика виглядає

- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
так і фієста машина класом менша. що ж від неї хотіти.. спеціально взяв у приклад октавію (вона зовні велика, клас вищий). на фоні неї, фієста не виглядає тісна всередині, хоча візуально відчутно менша. в мене просто колега має ТУР. я їздив на буковель один раз і якраз 3 чол. ззаду було, то оцінив відсутність місця - схарився ппц. ну зато багажник мего.volodimir1975 писав: У нас на роботі така службова - ззаду трьом їхати не реально
тобто фієста може і тісна для 3 людей по 80-90 кг ззаду - спору нема. але то такий клас машин. вони всі тісні ))
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ярік
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 82 рази
- Контактна інформація:
а Рено Меган 2 не розглядається? я так глянув, шо вони десь такі в ціні, ну але як на мене то місця там побільше ніж в Октавії 

Машина не жінка , помилок не пробачає
-
- Ім'я:myk
- Дякував (ла): 0
Jarevych, не знаю, треба подумати) покішо переважає фокус, але може бути таке шо чобіток буду розглядати.
сильна різниця в управлінні між опель комбо 2006-2008 років 1,3 дизель і фокусом 2006-2007 років 1,4 бензин?
сильна різниця в управлінні між опель комбо 2006-2008 років 1,3 дизель і фокусом 2006-2007 років 1,4 бензин?
- TOTAL_55
- Ім'я:Рома
- Номер:9966
- Подякували: 4 рази
- Контактна інформація:
цей варіант взагалі не варто розглядати...myk писав: 1,3 дизель
-
казали шо резвіша за кенго 1.5
але я шось сумніваюсь)
але я шось сумніваюсь)
-
- Дякував (ла): 7 рази
- Подякували: 3 рази
не зациклюйся на одній марці автомобіля, може бути таке що ти визначишся з форд фокусом, а на даний момент їх не буде в хорошому стані або по хороших цінах. тому розглядай одразу декілька автомобілів. Бо краще купити в хорошому стані не зовсім те що ти хотів чим те що ти хочеш але добите.
За Порошенка !!!
- volodimir1975
Щось від автора не чути про оглядини конкретних екземплярів - перепискою на форумі машини не купиш і від прочитаного написаного ясніший вибір не стане, скоріш зовсім навпаки. Є ж в продажу машини з форуму, сходи подивись для початку на них якщо нема з ким (в сенсі спеціаліста) по базарах ходити
Людина і справді схожа на мавпу: чим вище вона вилазить, тим помітніша гола задниця
- Speedo
- Контактна інформація:
volodimir1975 писав: Щось від автора не чути про оглядини конкретних екземплярів - перепискою на форумі машини не купиш і від прочитаного написаного ясніший вибір не стане, скоріш зовсім навпаки.
+100500 я би навть сказав, що ще більше заплутають

Покатайся по оголошеннях, пощупай пару конкретних авто, сядь за кермо, попроси проїхатися і відразу поймеш що твоє. Паралельно пробий ціни на з.ч. і сервіс і стане все ясно

- Saba
- Ім'я:Олег
- Номер:BC IA
- Подякували: 7 рази
myk, розкажу тобі про Кольт, я ним задоволений, місця в салоні дуже багато, навіть з моїм ростом (192 см), пятеро людей сяде спокійно, салон трансформується як хочеш, складеш задній диван виходить досить просторий багажник. Гримить кришка багажника, але думаю це питання вирішується. Розхід в мене середній 8 літрів 92-ого бензину. Їде досить швидко, кермо гостре. Типтронік то для мене
, зате має 6 передач. Паркуватись ним досить специфічно, морди невидно взагалі треба привикати, зате задом паркуватись дуже легко. Думаю та машина в мене на довго.

-
Saba, дякую за інформацію, хтось писав шо кольт скрипить дуже, але то все виправимо) як пятеро людей їде дном не зачіпаєш на ямах?
volodimir1975, після свят буду їздити дивитись
Speedo, немаю де пробивати вартість ремонту і запчастин, хіба гуглити
volodimir1975, після свят буду їздити дивитись

Speedo, немаю де пробивати вартість ремонту і запчастин, хіба гуглити

-
- Лінгвіст
- Ім'я:Felix
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 37 рази
- Контактна інформація:
myk, про Т-72 не думав як варіант? 

- Saba
myk, поки не зачіпав ніде.
І якщо в тебе нема потреби в чобітку, не бери його,я пересів з чобітка то навіть Кольт здається дуже комфортною машиною
І якщо в тебе нема потреби в чобітку, не бери його,я пересів з чобітка то навіть Кольт здається дуже комфортною машиною

- volodimir1975
є ж сайти по продажу запчастин - вибери декілька позицій та порівняй по моделях, а власне вартість ремонту на різних моделях одного класу не сильно буде відрізнятись, хіба ремонт двигуна (бензин чи дизель)Saba писав: немаю де пробивати вартість ремонту і запчастин
- Saba
volodimir1975, це не я писав
, я маю де пробивати :)

- Speedo
- Контактна інформація:
Thug писав: Ніколи не розумів людей, котрі купують добло і інші подібні машини у якості звичайної дуповозки. Ні комфорту, ні їзди, зате дешево
при тому, що майже з а ті самі гроші можна взяти, наприклад, готового заводського MPV (наприклад Premacy, MPV, Scenic2, Honde Shuttle, Stream, Ford Connect, Peugeot 807) зі стоковим пасажирським салоном, обезшумкою, ходовою, плюс - всіма наворотами типа кондюка і т.д. (яких у "базових" грузовиках типу "добло" чи "траффіка" дуже важко зустріти).
http://auto.ria.ua/auto_mazda_mpv_10843191.html
http://auto.ria.ua/auto_mazda_premacy_10992297.html
myk Особисто мені дуже подобається Mazda MPV, а в твоєму буджеті піде і "премасі"

-
Speedo, супер, машини сподобались!
друг взяв собі Заз Віду з салону після авео 2008 року, задоволений. Рекомендує підзбирати і брати тільки нову машину, яка є дешева в обслуговуванні. Є сильна різниця в обслуговуванні фокуса і авео/віда?
друг взяв собі Заз Віду з салону після авео 2008 року, задоволений. Рекомендує підзбирати і брати тільки нову машину, яка є дешева в обслуговуванні. Є сильна різниця в обслуговуванні фокуса і авео/віда?
-
- Лінгвіст
- Ім'я:Felix
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 37 рази
- Контактна інформація:
ну він знає толк в ізвращеніях.... але за свої гроші -кожег жрочи як хочиmyk писав: друг взяв собі Заз Віду з салону після авео 2008 року, задоволений.

по факту я б на твому місці шукав фабу 1.2 - досить свіжу можна знайти і буде компроміс між новизною машини і економністю.
ну і ше - підсядеш на ВАГ і тоді більше нічого не захочеш

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість