я також робив у всіх магазинах в які заходив, щоб "на вєрняк"veresen писав:Sluva, на всякий пажарний )

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
я також робив у всіх магазинах в які заходив, щоб "на вєрняк"veresen писав:Sluva, на всякий пажарний )
Бедронка для нашого батрака,якому треба сосіски,масло паштет і ще деякі самі необхідні продукти.Теско напорядок дорожче,хіба брати якісь ексклюзивні товари,або вночі можна заіхати купити мяса зі скидкою.St-ART писав:Краще вже проїхатись пару км в Теско до Перемишля. А то та Бєдронка щось не дуже, як на мене.
На Краківці скоро будете ще довше стоятиmikeng писав:
Назад години 3-4 в краківці прожив
Подумую може то якогось листа-звернення написати консулу польщі
Але б тоді і прикордонній службі укр пасувало
Все ж може відбуватись значно швидше!
Чи то народу дофіга їздити стало, чи то проп пункти фігово працюють
Ухти! Сам злєксі, чи поляки змусили?mikeng писав:Вчора прожив годин 5-6 в шегинях, ще й тонування мусів здерти з пер вікон (зрештою давно то думав зробити)
певно поляки,вони там на Шегинях регулярно практикують такий сєкас....Thug писав: Ухти! Сам злєксі, чи поляки змусили?
+1,я гатовThug писав: Хачу, щоб зробили одну смугу платною. Так-так, саме платною. Хай по 50-100-200 грн (я готовий і більше платити, аби там тільки не стояти годинами), щоб туди не пхалися місцеві несуни, котрі мечуться по кілька разів на день туди-сюди. Заплатив - і поїхав швидше.
Саша,а як можна взнати коли погана зміна? буду тільки в той час їхатиOlexandr писав: Тому якшо зміна нормальна.то людей там валом
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей