Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Daewoo Sens 2.0 150 HP by LCT
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Паходу тема не про то. А зібрати голову на CVH питання години часу максимум, якщо все притерте, що там, клапана поставити і вал?
Ford?
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Re: Daewoo Sens 2.0 150 HP by LCT
помоєму балансує колінвали там адекватний чувак. денис його звати. я в його баті валентіна колись перший мотор збирав тюнінгований.andrew писав: Той хто на Зеленій балансує планокур або ще дальше...
а "планокура" по останніх слухах звільнили. він вроді специфічний був тіп, але свою роботу робив мені пару разів ніби добре.
- andrew
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 47 рази
- Контактна інформація:
vovka можливо... не цікавлюсь тим питанням..
Там фірма "совкова" по відношенню до клієнта..
Голову Стахович збирав але всі роботи по притиранні/заміні напрвляючих робив ВМС.. ось там робота.. комп. все в базі.. тільки дзвонять приїдьте заберіть..
Нехай дорожче на 15-20% але нормально.. а тут проси, бігай..той хворий, в того срака, в другого мотика... не зробили бо мали кумові, сватові, братові зробити...
Там фірма "совкова" по відношенню до клієнта..
Голову Стахович збирав але всі роботи по притиранні/заміні напрвляючих робив ВМС.. ось там робота.. комп. все в базі.. тільки дзвонять приїдьте заберіть..
Нехай дорожче на 15-20% але нормально.. а тут проси, бігай..той хворий, в того срака, в другого мотика... не зробили бо мали кумові, сватові, братові зробити...
- Speedo
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
andrew Цікавий проект - слідкую вже давно. Єдине що цікавить - як ти вирішиш проблему "стійкості" на швидкості over130km/h, що присутня у всіх авто ланос/сенс
Газові стійки і передня розпорка, кажуть, допомагає тільки частково!

- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
В мене з цим проблем наприклад немає.. Раніше ще на стокових стойках і 13й резині трохи плавала вона..Speedo писав: як ти вирішиш проблему "стійкості" на швидкості over130km/h, що присутня у всіх авто ланос/сенс Газові стійки і передня розпорка, кажуть, допомагає тільки частково!
А на каябі ультра СР, роспорках і 15й резині - взагалі ляпота
- andrew
- Контактна інформація:
Speedo наразі на авто стоять Більштейн Б6 спереду ззаду те саме планувалось.. Пружини -35мм. І до того всього R16 :) ну ясно розпорки і т.д.
Якщо брати авто без заниження (ще одне) тут стоїть R14, ззаду Плаза Спорт спец замолення, а спереду рідні Опелівські амортизатори з донора.. Там стояли Газ-масло.
А так якщо брати звичайний ланос то :
1.Жодних підков
2.Амортизатори мінімум Каяба Ексел дж.
3.Розпорки - передня верхня+нижня,бажано ще задню
4.Колеса мінімум R14
Але оскільки мої амортизатори на повсякденному авто доживають своє..було вирішено із Ланоса який будується зняти Більштейн Б6...
Поспілкувавшись із одним дядьком...було вирішено підвіску робити на замовлення.. Я йому відпраляю передні колби під амортизатори. а він у них робить мені передні амортизатори.. зад буде виглядати як стандартний але теж ручної роботи..
Дядько не простий - http://m-sport.com.ua/tuning/proekty/it ... 1600-turbo
Винтовая подвеска – М. Гриненко
Ця людина робить підвіски для ралійних авто, а останнє авто це був Вепр, який представляли в Києві вроді два тижні тому.. Мені для одног оклієнта амортизатори робив з нуля...
Ось так..
Тому після свят зніму амортизатори передні, поставлю туди сток і хай машина стоїть.. Робити він їх буде вже коли поставлю мотор із КПП :)
Якщо брати авто без заниження (ще одне) тут стоїть R14, ззаду Плаза Спорт спец замолення, а спереду рідні Опелівські амортизатори з донора.. Там стояли Газ-масло.
1.Жодних підков
4.Колеса мінімум R14
Але оскільки мої амортизатори на повсякденному авто доживають своє..було вирішено із Ланоса який будується зняти Більштейн Б6...
Поспілкувавшись із одним дядьком...було вирішено підвіску робити на замовлення.. Я йому відпраляю передні колби під амортизатори. а він у них робить мені передні амортизатори.. зад буде виглядати як стандартний але теж ручної роботи..
Дядько не простий - http://m-sport.com.ua/tuning/proekty/it ... 1600-turbo
Винтовая подвеска – М. Гриненко
Ця людина робить підвіски для ралійних авто, а останнє авто це був Вепр, який представляли в Києві вроді два тижні тому.. Мені для одног оклієнта амортизатори робив з нуля...
Ось так..
Тому після свят зніму амортизатори передні, поставлю туди сток і хай машина стоїть.. Робити він їх буде вже коли поставлю мотор із КПП :)
Востаннє редагувалось Сер, 01 травня 2013, 10:16 користувачем andrew, всього редагувалось 3 разів.
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
ну там є таке.. тут нічого не вдієш. голову ми тоже на вмс робили всі. там всьо чотко.andrew писав: а тут проси, бігай..той хворий, в того срака, в другого мотика... не зробили бо мали кумові, сватові, братові зробити...
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
доречі про підкови!!andrew писав: Якщо брати авто без заниження (ще одне) тут стоїть R14, ззаду Плаза Спорт спец замолення, а спереду рідні Опелівські амортизатори з донора.. Там стояли Газ-масло.
1.Жодних підков
4.Колеса мінімум R14
В мене знеайомий тоже поставив підкови бо низька машина була... І казав шо на трасі при 180 машина плаває

Дойшло до заміни стойок, а ледве його намовив на газ-масло... Каже шо стало набагато краще.. але все рівно підкови роблять своє
- Speedo
- Контактна інформація:
LEgEnDA писав: А на каябі ультра СР, роспорках і 15й резині - взагалі ляпота
В мене 14-ка і амортики сток, на 140 трохи "пливе"

Проставки-"підкови" також присутні... але підозрюю, що і передні стійки вже трохи "підуставші"

то газ-масло? Бо кажуть на повністю газових їздити, то нуйгонахandrew писав: Амортизатори мінімум Каяба Ексел дж.

На трохи гіршій дорозі всі пломби з зубів повилітають

Мені без підков - ніззя... з тими нашими дорогами, та й ще з тим, що з ними тепер поробилося

andrew писав: .Розпорки - передня верхня+нижня,бажано ще задню
Ага, з одної розпорки толку, кажуть, жодного...
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
та суто газі дійсно їздити нуйгонахSpeedo писав: то газ-масло? Бо кажуть на повністю газових їздити, то нуйгонах
На трохи гіршій дорозі всі пломби з зубів повилітають

Немає таких стойок...
Постав собі бюджетні loubi і будеш мати спокій..
- andrew
- Контактна інформація:
Народ..не існує чисто газових амортизаторів.. таке можуть писати тільки люди далекі від суті амортизаторів..
Амортизатори газ-масло просто є із газовим підпором або газом високого тиску.. і т.д.
Speedo ти дном черкаєш чи захистом? На горбах черкаєш через розкачування авто чи як?
Для цивільної їзди каяби в принципі хватає..
Верхня розпорка дає ефект, наразі в мене так стоїть.. нижню поставлю пізніше..
П.С.Народ тут типу бортових..але останні дві сторінки щось переросло "про все на Ланос" :)
Амортизатори газ-масло просто є із газовим підпором або газом високого тиску.. і т.д.
Speedo ти дном черкаєш чи захистом? На горбах черкаєш через розкачування авто чи як?
Для цивільної їзди каяби в принципі хватає..
Верхня розпорка дає ефект, наразі в мене так стоїть.. нижню поставлю пізніше..
П.С.Народ тут типу бортових..але останні дві сторінки щось переросло "про все на Ланос" :)
- Speedo
- Контактна інформація:
переважно так... при розкачуванні, дууже вже "м"ягенька" машинаandrew писав: На горбах черкаєш через розкачування авто чи як?
Певно таки візьму собі ту каябу ексель

andrew писав: Народ тут типу бортових..але останні дві сторінки щось переросло "про все на Ланос"
соррі, далі тільки по темі...
- Ziro-cool
- Ім'я:Nazar
- Контактна інформація:
є ітаке, але робить норм,andrew писав: Той хто на Зеленій балансує планокур або ще дальше..
Quattro
- andrew
- Контактна інформація:
Ну от.. розкачується авто через стокові аморти+захист двигуна краде 3-5 см.. я це все проходив тому скажу - на Газомасляних не треба підков.. буде все ок.. ну звичайно не на всі бардюри виїдеш :)Speedo писав:переважно так... при розкачуванні, дууже вже "м"ягенька" машинаandrew писав: На горбах черкаєш через розкачування авто чи як?
Певно таки візьму собі ту каябу ексель
andrew писав: Народ тут типу бортових..але останні дві сторінки щось переросло "про все на Ланос"
соррі, далі тільки по темі...
Якщо будуть питання пиши в ПП пораджу що і як
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 14 гостей