тут мова йшла про ціну до 8к

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ну тут вже звідки руки ростуть, нічого складного впринципі нема в знятті і зборці, друге діло відрегулювати, але ми вже трохи забагато відійшли від теми. Йшлась мова про принцип роботи автоApokalipsis писав: я думаю що інжектор він сам тоже не зніме,і тим більше не полізе їй в мозги
b_andriy писав: , так ти напиши шо ти ваза нехочиш, а то тут то хочеш то нехочеш
Apokalipsis писав: в тебе понтіак 54 року
Давай будь ласка без образ, просто людина написала що запчастини можна довго шукати, на що я відповів що навіть якщо їх не буде в магазинах то їх можна буде замовити в інтернеті без проблем і не чекати кілька тижнів. Тему закрийте, ні з ким сваритись бажання не маю.Apokalipsis писав:Назар_1993, ти валянок? до любої машини приходять запчастини , тим більше з розборкиі в магазинах запчастин як гавна
подивись на значок біля цифр в першому пості теми, я кажу що за ВАЗ більш меньш на ходу від 10к грн просять.а за 10к грн ти нічого іншого і не купиш
то вже покійний ваз...Назар_1993 писав: ВАЗ більш меньш на ходу від 10к грн просять.
Apokalipsis писав: не слухав валіків на вазах,бо вони всі неадекватні
Ну а більше за ВАЗ тільки фанати дадуть.Sally писав:то вже покійний ваз...Назар_1993 писав: ВАЗ більш меньш на ходу від 10к грн просять.
так само можна сказати за тих хто їздити не вміє, що тільки фанати б"ють нові машини або купують машини, на яких не вміють їздити і навіть не знають, як витиснути з машини її можливості.Назар_1993 писав: Ну а більше за ВАЗ тільки фанати дадуть.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей