Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Виродки на дорозі
- -kesheme-
- Ім'я:Антон
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 29 рази
- Контактна інформація:
Sally, topper, вокзал, аєропорт, заняття, фура, цунамі, інопланєтянє... Це утопія! У нас більшість пхне по зустрічній ''бо я самий матьорий, улє!''. Є важливі справи? Не можна запізднюватись? Виїдь раніше!!!
www.levelup.lviv.ua
- topper
- Ім'я:Остап
- Номер:0000
- Дякував (ла): 175 рази
- Подякували: 20 рази
Re: Виродки на дорозі
Релігія, мабуть, не позволяєSally писав: я не можу зрозуміти, чому не пропустити тих, хто спішить?!

Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш 

- MAECTP0
- Ім'я:Василь
- Дякував (ла): 29 рази
- Подякували: 7 рази
- Контактна інформація:
тому що ми галичани зачасту спішимо не тому що так сталось а тому що - я самий/а вумнаSally писав: я не можу зрозуміти, чому не пропустити тих, хто спішить?!
MAECTP0 писав: Особисто, пропускаю таких, з словами: "Дай Бог щоб ти просто рогулем був а не мав якоїсь біди"
"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox
- Sally
- Ім'я:Оля
- Номер:B3
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
та ви заколупали з тими виїдь раніше. можна подумати всі тут святі і ніколи нікуди не спішать. щоб не часом
zubylo.lviv.ua
- topper
Тут всьо сказано:-kesheme- писав:Sally, topper, вокзал, аєропорт, заняття, фура, цунамі, інопланєтянє... Це утопія! У нас більшість пхне по зустрічній ''бо я самий матьорий, улє!''. Є важливі справи? Не можна запізднюватись? Виїдь раніше!!!
може завжди їдеш однаково і доїжджаєш вчасно а раптом десь аварія і корок на півміста, то шо не встигнути на поїзд бо хтось когось десь не пропустив, бо був такий затЄтий?!

- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Я спішу бо не можу волочитись мєдлєнно. Нікуди не спішиш, волочишся по дорозі як черепаха - нахрєна тоді тобі машина? Сідай в маршрутку блєать!
В правилах є навіть пункти що треба їздити не заважаючи іншим.
В правилах є навіть пункти що треба їздити не заважаючи іншим.
- Sally
головне самоствердитись, що ти сам самий вумний, а інші мудаки по замовчуваннюMAECTP0 писав: тому що ми галичани зачасту спішимо не тому що так сталось а тому що - я самий/а вумна MAECTP0 написав: Особисто, пропускаю таких, з словами: "Дай Бог щоб ти просто рогулем був а не мав якоїсь біди"

zubylo.lviv.ua
- topper
Sally, КСВ мабуть

- MAECTP0
- Контактна інформація:
ну от. всі стоять в корку бо не спішать... є лише пару самих спішачих.topper писав: Тут всьо сказано:може завжди їдеш однаково і доїжджаєш вчасно а раптом десь аварія і корок на півміста, то шо не встигнути на поїзд бо хтось когось десь не пропустив, бо був такий затЄтий?!
на потяг вони запізнються. там потяг з одного вагону і одного місця - бо більше ніхто не спішить...
ну от. про що й деться.Sally писав: можна подумати всі тут святі і ніколи нікуди не спішать
не показати своїм прикладом як треба їздити норм а вимахнутись.
- Sally
ну в кожного своя машина, свій руль в руках і своя голова на плечах. кожен їде так, як йому подобається. якщо йому не подобається їхати повільно, він може, хоче і вміє їхати швидше, то чому ні? якщо хтось хоче поплестись, то чому ВСІ повинні плентатись за ним? якщо хтось хоче в пробці послухати музику, то чому всі повинні робити так само? що за стадні інстинкти?! :)MAECTP0 писав: е показати своїм прикладом як треба їздити норм а вимахнутись.
zubylo.lviv.ua
- -kesheme-
- Контактна інформація:
Істіну глаголіш, отрок! Не лізти в загальний потік з узбіччя і зустрічної теж до цього відноситься!pikach00 писав: В правилах є навіть пункти що треба їздити не заважаючи іншим.
- ніразу не синоніми!pikach00 писав: Нікуди не спішиш, волочишся по дорозі як черепаха
www.levelup.lviv.ua
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
чьорд , і нахрена я знання ПДР стараюся постійно оновлювати ? Вони ж нафік нікому не треба , достатньо їхати так як мені подобаєтьсяSally писав: ну в кожного своя машина, свій руль в руках і своя голова на плечах. кожен їде так, як йому подобається

Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
- MAECTP0
- Контактна інформація:
з термінами про стадність обережніше. на Х6, шановна, їздите щоб із "стада" виділятись. через таких вумних що вискочуть на зустрічку й створять нове ДТП потім тільки гірше.Sally писав: якщо хтось хоче в пробці послухати музику, то чому всі повинні робити так само? що за стадні інстинкти?!
- -kesheme-
- Контактна інформація:
Sally писав:ну в кожного своя машина, свій руль в руках і своя голова на плечах. кожен їде так, як йому подобається. якщо йому не подобається їхати повільно, він може, хоче і вміє їхати швидше, то чому ні? якщо хтось хоче поплестись, то чому ВСІ повинні плентатись за ним? якщо хтось хоче в пробці послухати музику, то чому всі повинні робити так само? що за стадні інстинкти?! :)MAECTP0 писав: е показати своїм прикладом як треба їздити норм а вимахнутись.

www.levelup.lviv.ua
-
Таких наглих рагулей треба негайно лікувати.
- Sally
Liuskywalker, що ти плетеш?! всі їздять по правилах +- однаково, і якщо ти не любиш швидкої їзди, то це не зобов"язує інших також не любити її, бо ти так собі вирішив! так само як тебе не зобов"язує ніхто спішити, якщо ти не хочеш. хочеш їдь швидко, хочеш повільно, хоч стій, хоч сиди, роби що хочеш, але іншим не заважай! хто спішить то хай собі спішить!
MAECTP0, та прямо всі дтп виключно через тих, що вискочили на зустрічну. можна подумати. пропускаєш інших і пропускай. хвалю.
MAECTP0, та прямо всі дтп виключно через тих, що вискочили на зустрічну. можна подумати. пропускаєш інших і пропускай. хвалю.
zubylo.lviv.ua
- MAECTP0
- Контактна інформація:
на трасі, як нема затору будь-ласка. але наспункт - то як не зустрічка чи пішохід то ше шось... й Як стоїть затор то не тому що стадові так подобається, тільки я "зірка", а тому що дійсно щось могло статись: ДТП чи ше шось.-kesheme- писав: ''якщо йому не подобається їхати повільно- чому б не вжарити, бо я так хочу!'' це п
то скоро треба буде стояти бо нестадо дорогу переходить у не встановленому місці й не на свій зелений світлофор а як мені хочеться.Sally писав: кожен їде так, як йому подобається
ТО вже як в анекдоті. Коли під авто лізе кобіта. Дядько по гальмам й вискакує: "Де ти сунеш??? що ти прешся під нього? Він давить а не є..п..е."
Вона: "ТА так як тепер ї..п..у..ть, то хай краще задавлять".
так саме й те я розумію. Якщо не реальний форс-мажор то просто хтось не з тої зранку встав чи не з-під того
- MAECTP0
- Контактна інформація:
звичайно. раніше не пропускав. а тепер - а враз там Оля. тре пропускатиSally писав: MAECTP0, та прямо всі дтп виключно через тих, що вискочили на зустрічну. можна подумати. пропускаєш інших і пропускай. хвалю.
- Sally
-kesheme-, я їжджу цілком нормально! хто зі мною їздив то претензій ніяких! я взагалі то коментую топперове відео, де пасат їде посеред дороги і не вступається, коли топпер лелить, і ситуацію, яку сказав Рулез, що він не пускає тих, хто об"їжджає по обочині на трасі. імхо така їзда це сам не їду і нікому не дам і всі мусять того тошнотіка об"їжджати як гімно посеред дороги...
Gleb, і скількох ти вже "полікував" ?! гляди, щоб який "пацієнт" тобі не начистив харю
заслужено! імхо.
Gleb, і скількох ти вже "полікував" ?! гляди, щоб який "пацієнт" тобі не начистив харю

zubylo.lviv.ua
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей