Apokalipsis, най поки собі буде той двиг а далі можна і від мондео втулити коли той загине

mister_X, ненада мені таку машину

Kirik, я тобі прицеп зроблю буж заробляв

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ти ше доміняэшся і прийдеться пішки ходитиGleyf писав: Появилась трабла яка і була за км з 10 закипає і викидує воду з розширительного бачка,термостат вроді працює бо патрубки абсолютно усі гарячі і радіатор вроді також вентилятори включаются чуть пізно але нагріваєтся чомусь зашвидкоде дивитись?помпа?кришка бачка?ну і відповідно не іде вона на 2.0 ніяк тупить сильно мабуть насос від 1. 3 ніц не качає
виведи включення вентиляторів на кнопку з салону + передивись всі патрубки чи правильно підключенні,їхати воно ї не буде має стояти рідний інжектор,блок управління,всякі датчики лямбда-зонд тоді поїдеGleyf писав: Появилась трабла яка і була за км з 10 закипає і викидує воду з розширительного бачка,термостат вроді працює бо патрубки абсолютно усі гарячі і радіатор вроді також вентилятори включаются чуть пізно але нагріваєтся чомусь зашвидко де дивитись?помпа?кришка бачка?ну і відповідно не іде вона на 2.0 ніяк тупить сильно мабуть насос від 1. 3 ніц не качає
та ну, не вірюApokalipsis писав: вже стало таньше
В нього там вистарчає тумблерівShpioner писав: маю тумблер, можу подарувати, такий самий як у Kirik
тут тре точно всьо уточнити.... якшо її, тобто воду, "викидує", значить як мінімум система не герметична, тому вона і закипає. постав нормальну пробку для початку. дальше зробиGleyf писав: Появилась трабла яка і була за км з 10 закипає і викидує воду з розширительного бачка,
крім того охолоджуюча рідина має бути або брудна, або масна. + якщо так як ти кажеш що її "викидує" то ти її постійно доливаєш? про всяк випадок компресію поміряй... може горшок тріс якийсь, і того вона і не їде, і кипить...Маркіян писав: заведеній машині дивись в розширітельний бачок,чи не йдуть бульбашки давши газу їй.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 18 гостей