Загальні питання по обслуговуванню та ремонту авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

ремонт скутера - шукаю майстра
bossjara
Ім'я:Антон
Стать:чоловік
Номер:59105TC
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 5 рази
Контактна інформація:
Re: ремонт скутера - шукаю майстра

Повідомлення bossjara » Сер, 24 квітня 2013, 10:36

-kesheme- писав: Але черга в тиждень на СТО тебе нервує.
та ні, не черга в тиждень нервує. Якби мені от сказали - приїздіть там через 7 днів на таку то годину, чи навіть через 14 днів - то без питань, я собі спланував роботу, відпочинок і т.д. і приїхав в назначений час
-kesheme- писав: віддав паламаний мопед- забрав робочий, і все це без зайвих питань до тебе мене
а нервує саме не конкретність людей - тобто ніхто толком не може сказати на коли мені приїхати і чи взагалі мене зможуть прийняти :facepalm вот в чому трабл.
поясню на прикладі -
Бодя якого порадив Роско. я позвонив, домовився з ним на конкретний день що він перезвонить в обід, підігнав свій графік роботи під нього, відклав важливіші справи, щоб в разі чого зайнятись лише скутером(поїхати в гараж, купити запчасті якшо треба і т.д.)
і коли в 16-00 я, не дочекавшись дзвінка, сам набрав - то почув лиш одне, "а мені не вийшло". сyкaблятьйoптвoйюмaть :angry а позвонит попередити релігія не позволяє :surprised і так само ніхто ніде конкретно не може сказати...
-kesheme- писав: в тебе ж самого власна справа
ну так вот - уяви шо в мене будуть шось купляти чи ремонтувати, а я буду казати ну не знаю може колись приїде, а може не приїде, може зроблю, може не зроблю... ти ж розумієш напевно сам шо то брєдове відношення до клієнта :facepalm
стосовно евакуатора - це були скорше роздуми вслух...
ну і знов таки, одна справа якшо наприклад я просто беру послугу евакуатора(з точки А в точку Б) і інша коли твоїм же евакуатором везу до тебе ж на ремонт... якось дивно що воно однаково коштує, мала б бути якась комплексна знижка, нє :surprised :D
http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=39&t=29544

-kesheme-
Дякував (ла): 6 рази
Подякували: 29 рази
Контактна інформація:

Повідомлення -kesheme- » Сер, 24 квітня 2013, 12:27

bossjara, цей приклад з майстром Бодєю, якому не вийшло і він навіть не позвонив- це пєчаль повна, але майстри з таким відношенням до клієнта приречені, совок відмирає потроху. В ремонті техніки, впринципі будь-якої, точно спланувати строки майже неможливо, бо бувають випадки коли роботи теоретично на годину, а закисший болт може додати ще 5 годин, і не виженеш напів готовий мот на вулицю, бо сказав наступному приїхати точно в час. А якщо в черзі ще 3-4 мота, ризики уявляєш сам. От тому і плаває так графік прийомки.
Ну а знижка- це питання говорібельне! Тим більше для форумчан! :beer
www.levelup.lviv.ua

bossjara
Контактна інформація:

Повідомлення bossjara » Сер, 24 квітня 2013, 16:31

-kesheme- писав: В ремонті техніки, впринципі будь-якої, точно спланувати строки майже неможливо, бо бувають випадки коли роботи теоретично на годину, а закисший болт може додати ще 5 годин, і не виженеш напів готовий мот на вулицю, бо сказав наступному приїхати точно в час. А якщо в черзі ще 3-4 мота, ризики уявляєш сам.
так, але завжди можна приблизно планувати роботу і якось організовувати. а чому так з ремонтом скутерів(та й машин також, якшо не на "своєму" сервісі) - та тому шо між плановою роботою появляється багато "халяви" і майстри женучись за нею - забивають на планову роботу...
я то всьо розумію, в мене тоже бувають форс мажори, але ж не до такої степіні як я писав вище...
то ж елементарно просто - бачиш шо в тебе роботи на тиждень - скажи точно через два, і вже памятай шо через два тижні ти маєш взяти того клієнта... всілякі трафунки бувають, але бляха муха...
ладно то всьо лірика... позвоню в середу туда, там будем бачити... просто мені шось слабо віриться шо в середу комусь буде потрібен мій скутер - паска на носі, мясо, шашлики, тьолки :D які в дупу скутера китайські :D

-kesheme-
Контактна інформація:

Повідомлення -kesheme- » Сер, 24 квітня 2013, 16:52

bossjara писав: тому шо між плановою роботою появляється багато "халяви" і майстри женучись за нею - забивають на планову роботу...
Виключено на 100%. Сервіс маленький, всі клієнти проходять через керівника, крім того, якщо майстер приводить свого клієнта, то отримує значно більший % від роботи, тому халява на стороні йому просто невигідна.
bossjara писав: бачиш шо в тебе роботи на тиждень - скажи точно через два
це 90% втратити клієнта.Ніхто не буде стільки чекати в сезон- знаю по собі, але ми не практикуємо сказати ''приходь післязавтра'' знаючи, що післязавтра і так все забито.
bossjara писав: ладно то всьо лірика... позвоню в середу туда, там будем бачити... просто мені шось слабо віриться шо в середу комусь буде потрібен мій скутер
дуже треба гроші на великий новий мотосервіс, тому [цензура] до пізнього вечора :D , а якщо серйозно, то в великі свята не працюємо, зрозуміло, а на Василя/Петра/Залупетра ми не зупиняємось!
www.levelup.lviv.ua

-kesheme-
Контактна інформація:

Повідомлення -kesheme- » Сер, 24 квітня 2013, 16:57

Якщо хтось буде звертатись на Мотораш, кажіть пароль: ''Я з Львівського Тюнінг Клубу'' і отримайте -10% на послуги і -5-10% на товари і запи.
www.levelup.lviv.ua

Denja
Тюнінг клуб
Дякував (ла): 0
Подякували: 3 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Denja » Сер, 24 квітня 2013, 19:42

-kesheme-, Вибачай, але я троха задовбався чути "перезвони в кінці тижня" від того "культурного хлопаки". 3 чи 4 тижні назвонював.
Антон, порішай мені електрику будь де, чи на ж23, чи на тій Левандівці, мене вже закумарив той чужий мапед... Або замовляй зч, буду міняти сам по мірі ціни. Йдем від регулятора напруги вр250ф, 2001-2005 рв. Вважай офіційним замовленням зч.!
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...

-kesheme-
Контактна інформація:

Повідомлення -kesheme- » Чет, 25 квітня 2013, 08:53

Denja, трабл зрозумів, проблему пофіксаю.
www.levelup.lviv.ua

bossjara
Контактна інформація:

Повідомлення bossjara » Пон, 08 липня 2013, 14:53

щось я забув за цю тему :D
отже висновок - звернувся я по пораді форумчанина(не будєм показивать пальцьом :D ) на мотораш.
шо скажу -
попередня домовленість - домовились з третього разу, але то можна списати на період свят і розпал сезону
траспортування - тут все культурно, все чітко, претнзій нема. Гарно приїхали, поговорили, погрузили поїхали.
термін ремонту - вклались в обумовлені терміни, але мені не горіло, тому запас часу був пристойний
якість собствєнна ремонту - в принципі все, що було потрібно зробили, і скутер поки катається(правда по пару км в день :D ). До якості виконаної роботи поки що, за майже два місяці часу, претензій нема. Правда було два ньюанси - все таки відвалилось те зеркало, що приклеювали(але то таке, не ставилась принципова задача на нього, а може й ми самі голову йому звернули :) ), і друге - одна деталь, одразу після ремонту як приїхали забирати, вийшла з ладу. Поміняли без додаткової оплати, довелось ще деньок почекати. Загалом на 5 з мінусом з 5.
оплата - рахуйте самі: перебрали електрику, викинули сміття, поміняли стартер, релюху, зробили колесо, храповик, ну і ще купа всього по мєлочі(ті ж дзеркала). Приговор(точно ен згадаю вже) десь коло 700 грн разом із запчастинами. Не скажу шо то дешево, але хто сказав що воно повинно було бути дешево :surprised :D Вобщем - нормально.

Резюме - для таких людей як я(хто не хоче сам колупати скутер) Мотораш - саме той сервіс куди варто звертатись. Для тих хто хоче колупати сам - може здатись мабуть трохи задорого.

Боссяра рекомендує сервіс Мотораш у Львові :D
пи.си. тему не закриваю, адже аналогічної немає, і може ще комусь щось знадобиться.
пи.пи.си. на правах релами - http://motorush.com.ua/

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей