та ні, не черга в тиждень нервує. Якби мені от сказали - приїздіть там через 7 днів на таку то годину, чи навіть через 14 днів - то без питань, я собі спланував роботу, відпочинок і т.д. і приїхав в назначений час-kesheme- писав: Але черга в тиждень на СТО тебе нервує.
а нервує саме не конкретність людей - тобто ніхто толком не може сказати на коли мені приїхати і чи взагалі мене зможуть прийняти-kesheme- писав: віддав паламаний мопед- забрав робочий, і все це без зайвих питань до тебе мене

поясню на прикладі -
Бодя якого порадив Роско. я позвонив, домовився з ним на конкретний день що він перезвонить в обід, підігнав свій графік роботи під нього, відклав важливіші справи, щоб в разі чого зайнятись лише скутером(поїхати в гараж, купити запчасті якшо треба і т.д.)
і коли в 16-00 я, не дочекавшись дзвінка, сам набрав - то почув лиш одне, "а мені не вийшло". сyкaблятьйoптвoйюмaть

ну так вот - уяви шо в мене будуть шось купляти чи ремонтувати, а я буду казати ну не знаю може колись приїде, а може не приїде, може зроблю, може не зроблю... ти ж розумієш напевно сам шо то брєдове відношення до клієнта-kesheme- писав: в тебе ж самого власна справа

стосовно евакуатора - це були скорше роздуми вслух...
ну і знов таки, одна справа якшо наприклад я просто беру послугу евакуатора(з точки А в точку Б) і інша коли твоїм же евакуатором везу до тебе ж на ремонт... якось дивно що воно однаково коштує, мала б бути якась комплексна знижка, нє