Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
andrew писав: а виїзджає зовнішнім
всі нормальні водії у Львові з кільця виїжджають внутрішнім якшо ним же і вїхали. а виїжджати з внутрішнього назовні , тіки лишній раз ріжеш траекторію всім іншим. лишні маньовриMyself писав: а можна якось інакше, ніж з зовнішнього?
Трохи не так написав...Myself писав:andrew писав: а виїзджає зовнішніма можна якось інакше, ніж з зовнішнього?
автор відео також не безгрішний на 1:06 хв.Morozov писав: відео не моє.
Це моє відеоMorozov писав:спішить кудись...
....
відео не моє.
там Ауді в правий ряд зміщалась і на Ніко повертала. Тому я туди і вліз.RUS_70 писав: автор відео також не безгрішний на 1:06 хв.
надіюсь позову про порушення авторських прав не буде...TAXI писав: Це моє відео
нє. Все гудMorozov писав:надіюсь позову про порушення авторських прав не буде...TAXI писав: Це моє відео
+1, як і по всьому місту, правий ряд практично завжди пустийThug писав: Але, разом з тим, там з десяток ще іншого різновиду ідіотів. Ліворядні тошноти при абсолютно порожньому правому
То для тебе особисто, бо ти дуже любиш всім повчальні ссилки кидати!AndrewK писав:Чуваки, да ви упороті зі своїм правим/лівим. Кудою хочете - тудою їдьте
виродок на дорозі детектедAndrewK писав:Чуваки, да ви упороті зі своїм правим/лівим. Кудою хочете - тудою їдьте
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 20 гостей