Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Увага всім !!! Запитання до прокурора і голови облавтодора
- cdrom
- Ім'я:Роман
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
Liuskywalker, так. То тільки на 1 договорі з Онуром 

A goal without a plan is just a wish
- veresen
- Ім'я:Павло
- Номер:BC 0433 AO
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Re: Увага всім !!! Запитання до прокурора і голови облавтодо
думаю набагато краще вкласти в запитання ствердження конкретного факту.
Наприклад: вартість кілометру доріг в Польщі Х євро а в Україні ХХ євро, чому так є ?
податок з бензину Х грн. В всеукраїнських маштабах в рік виходить ХХХ млн. грн. Нехай 50% податків йде на інші соціальні відрахування. На цих ХХ млн грн можна зробити ХХ км нових доріг, або відремонтувати ХХХ км доріг.
Тому в кого є конкретні цифри, постіть сюди. Дякую.
Наприклад: вартість кілометру доріг в Польщі Х євро а в Україні ХХ євро, чому так є ?
податок з бензину Х грн. В всеукраїнських маштабах в рік виходить ХХХ млн. грн. Нехай 50% податків йде на інші соціальні відрахування. На цих ХХ млн грн можна зробити ХХ км нових доріг, або відремонтувати ХХХ км доріг.
Тому в кого є конкретні цифри, постіть сюди. Дякую.
^_^
- Thug
Пацики, ви що, серйозно? Та до дупи ті всі запитання. Єдине що у нього можна запитати, це на якій він машині їздить, що не помічає які у нас дороги 

Та саме до таких запитань вони готові на всі 100%, ти думаєш що їх запитують всі журналісти ?veresen писав: Тому в кого є конкретні цифри, постіть сюди. Дякую.

І задавши таке питання ти просто "перелиєш з порожнього у пусте"...
Краще сказати щось непердбачуване до чого вони не готові, щоб у них не знайшлось що відповісти !
Прийди у студію у футболці з написом як на наклейках БОКСЕРА:
"я ненавиджу автодор"
Востаннє редагувалось Пон, 22 квітня 2013, 10:58 користувачем Morozov, всього редагувалось 1 раз.
Їздить як правило на автомобілі жінки, а живе у будинку тещі...Thug писав: Єдине що у нього можна запитати, це на якій він машині їздить, що не помічає які у нас дороги

- MAECTP0
- Ім'я:Василь
- Дякував (ла): 29 рази
- Подякували: 7 рази
- Контактна інформація:
тут треба питати не коли знову зремонтуєте
то для них "манна з неба". Народ злиться - треба ремонтувати (деребанити).
А питати: коли і як будуть покарані хто винен в даній ситуації.
то для них "манна з неба". Народ злиться - треба ремонтувати (деребанити).
А питати: коли і як будуть покарані хто винен в даній ситуації.
"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox
"по всім виявленним фактам матеріали передані до суду, судовий процес триває, рішення судів будуть опрелюдненні і змі..."MAECTP0 писав: А питати: коли і як будуть покарані хто винен в даній ситуації.

- MAECTP0
- Контактна інформація:
коли? стан доріг такий вже 10-ть років. Хто вже покараний і як?Morozov писав: "по всім виявленним фактам матеріали передані до суду, судовий процес триває, рішення судів будуть опрелюдненні і змі..."
"судовий процес це складна справа, і розгляд справи може тривати дось довго ! але я гарантую що винні будуть покарані ! вже сидить не один чиновник який осмілився не ефективно використати бюджет неправленний на будівництво доріг, я і моя команда постійно ведемо боротьбу з розкраданням коштів у нашій державі, от доприкладу нами виявленно зловживань понад 10 млн гр за два роки у Львівській області,MAECTP0 писав: коли? стан доріг такий вже 10-ть років. Хто вже покараний і як?
http://zik.ua/ua/news/2013/04/19/405067
по цим фактам ведеться сліцтво..."

пузаті чиновники готові до таких "примітивних" запитань на всі 100% ...
- MAECTP0
- Контактна інформація:
давай. кидай розумні питання.Morozov писав: пузаті чиновники готові до таких "примітивних" запитань на всі 100% ...
MAECTP0,
вже кинув, але не запитання а побажання щоб вони їздили на ферарі і прийти у фуболці "я не навиджу укравтодор", як тепер говорять "тролінг" це більш ефективніший метод і чиновники покищо до цього не підготовленні...
як доказ "спасибо жителям донбаса", "взнала що внук проголосував за пр - переписала хату на кота" і тд, на всі питання вони дадуть відповідь а так хоч народ буде висміювати тих "господарників і правоохоронців" і в очі почує як до них ставляться !
вже кинув, але не запитання а побажання щоб вони їздили на ферарі і прийти у фуболці "я не навиджу укравтодор", як тепер говорять "тролінг" це більш ефективніший метод і чиновники покищо до цього не підготовленні...
як доказ "спасибо жителям донбаса", "взнала що внук проголосував за пр - переписала хату на кота" і тд, на всі питання вони дадуть відповідь а так хоч народ буде висміювати тих "господарників і правоохоронців" і в очі почує як до них ставляться !
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ярік
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 82 рази
- Контактна інформація:
В першу чергу запитай, де діваються гроші за акциз з бензи на дорогу, і чому вони пропадають, тут би було добре володіти цифрами, але де їх взяти...
чому від багатьох доріг вони відхрещуються, типу то не наше, а то їхнє, і навпаки, таким чином не ремонтують нічого.
на чому треба їздити, щоб не відчувати дискомфорту при їзді по наших дорогах?
За зимну воду і рудно запитай, бо одні кажуть шо то не їхня дорога, інші кажуть шо то львівська, кароче цирк.
Запитай шо то за цирк з болотом з щебенью?
чому від багатьох доріг вони відхрещуються, типу то не наше, а то їхнє, і навпаки, таким чином не ремонтують нічого.
на чому треба їздити, щоб не відчувати дискомфорту при їзді по наших дорогах?
За зимну воду і рудно запитай, бо одні кажуть шо то не їхня дорога, інші кажуть шо то львівська, кароче цирк.
Запитай шо то за цирк з болотом з щебенью?
Машина не жінка , помилок не пробачає
- MAECTP0
- Контактна інформація:
чому так довго ведеться? за інші роки? коли то буда відшкодовано?
На чиє імя висилати рахунки за ремонт авто?
MAECTP0,
чому так довго ведеться? "як я вже говорив судовий процес це складна справа і може тривати довго це для того щоб врахувати всі обставини і всіх причетних до розкрадань, але я даю слово офіцера що ця справа буде доведена до логічного завершення і вині отримають по заслугам !"
за інші роки? тут сказати важко бо я тоді ще не був на посаді, тому за це мають відповідати папєрєднікі"
коли то буда відшкодовано? "це не моя компетенція, такі питання вирішує суд, а наш суд самий "справедливий" у світі, тому щодо справедливого рішення про відшкодування і розмір збитків хвилюватись не варто ! "
MAECTP0,
так можна продовжувати безкінечно... невже ще досі не амітили що всі ці інтервю та передачі на яких зявляються чиновники просто розвага для них і непоганий спосіб попіаритись навішавши "лапшу" на вуха народу, тому і вважаю надану можливість висловитись у ефірі краще використати не для примітивного запитання "коли буде добре" а краще потролити цих дармоїдів !
чому так довго ведеться? "як я вже говорив судовий процес це складна справа і може тривати довго це для того щоб врахувати всі обставини і всіх причетних до розкрадань, але я даю слово офіцера що ця справа буде доведена до логічного завершення і вині отримають по заслугам !"
за інші роки? тут сказати важко бо я тоді ще не був на посаді, тому за це мають відповідати папєрєднікі"
коли то буда відшкодовано? "це не моя компетенція, такі питання вирішує суд, а наш суд самий "справедливий" у світі, тому щодо справедливого рішення про відшкодування і розмір збитків хвилюватись не варто ! "
MAECTP0,
так можна продовжувати безкінечно... невже ще досі не амітили що всі ці інтервю та передачі на яких зявляються чиновники просто розвага для них і непоганий спосіб попіаритись навішавши "лапшу" на вуха народу, тому і вважаю надану можливість висловитись у ефірі краще використати не для примітивного запитання "коли буде добре" а краще потролити цих дармоїдів !
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ярік
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 82 рази
- Контактна інформація:
veresen, запитай його влоб: "для чого ви сюди прийшли, вибори ж нескоро?" 

Машина не жінка , помилок не пробачає
Jarevych,
От якраз щось у такому дусі і потрібно "відмочити"!

От якраз щось у такому дусі і потрібно "відмочити"!
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
Jarevych, мушу плюсанути
Найкращий варіант за ці дві сторінки !

Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
- cdrom
- Ім'я:Роман
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
Morozov, ти відповідаєш як чиновник з досвідом
жарт. але справді, тут я з тобою згоден - вони вміють відмазуватись дуже непогано.
Щодо цифр
volodimir1975, писав:

Щодо цифр
volodimir1975, писав:
У ціні бензину акциз становить близько 20%, або 2,2 грн/л (за середньої вартості літра 11 грн), у дизпальному — приблизно 50 коп./л. Відповідно є й певна логіка — що більше їздиш, то більше платиш державі за дороги. Тільки в нашому випадку вийшло якось негоже: пальне купили, податки сплатили, а доріг немає. Куди пішли сплачені автомобілістами мільярди гривень?
"На рік, за даними Казначейства, сума сплаченого акцизу з нафтопродуктів - 11 млрд 104 млн грн. Також на дорожнє будівництво спрямовують кошти збору за першу реєстрацію транспортного засобу, ввізні мита на транспортні засоби, шини, нафтопродукти, і все разом це дало нам у 2012 р. 15 млрд 367 млн грн", - підкреслив М.Азаров."
Як повідомляв УНІАН, Державне агентство автомобільних доріг України «Укравтодор» у 2012 році здійснило касові витрати на загальну суму 10,139 млрд грн, з яких на дорожні роботи витрачено 6,95 млрд грн. Про це йдеться у фінансовому звіті відомства, опублікованому в газеті «Урядовий кур'єр» за 15 березня 2013 року.
Щось тут баланс якось трошки не сходиться
A goal without a plan is just a wish
- M@sTeR
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 1 раз
- Контактна інформація:
Коли зроблять дорогу на Бібрку...Там напевно найгірша дорога, ями глибиною 50 см.....сер. швидкість на Forester склала 30 км/год.....

Всё лучшее случаеться неожиданно...
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
!!!M@sTeR писав: Коли зроблять дорогу на Бібрку
Ford?
Хто зараз онлайн