Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Увага всім !!! Запитання до прокурора і голови облавтодора
- veresen
- Ім'я:Павло
- Стать:чоловік
- Номер:BC 0433 AO
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:

Хлопаки. Подзвонили мені тільки що з ТРК ЗІК. Буде відбуватись запис программи про дороги львівщини. Буде присутній головний прокурор львівської області і голова облавтодору.
Я незнаю яким чином, але мене запросили як представника громадськості.
Попросили підготувати список питань.
Тому хто бажає долучитись, прошу постити сюди свої запитання.
Найкраще буде запитання з конкретними фактами.
Дякую всім за увагу.
Я незнаю яким чином, але мене запросили як представника громадськості.
Попросили підготувати список питань.
Тому хто бажає долучитись, прошу постити сюди свої запитання.
Найкраще буде запитання з конкретними фактами.
Дякую всім за увагу.
^_^
- gribkoff777
- Ім'я:Тарас
- Номер:BC ☻ AA
- Контактна інформація:
Re: Увага всім !!! Запитання до прокурора і голови облавтодо
Головне питання: "Доколє!?"
Чому щороку така лажа з покриттям? Факти - нехай проїдеться вулицями Львіова та хоча б на Золочів.

Влипveresen писав: мене запросили як представника громадськості.

Хочеш миру - готуй Parabellum
- snik
- Ім'я:Євген
- Контактна інформація:
спитая чого вони студентам от тут тіки по 20 грн заплатили а решту філак подєрєбанили

~~ есть хорошие машины,есть немецкие машины и есть мерседесы ~~
K-Team
MotorGroup
K-Team
MotorGroup
- Бодя
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 20 рази
veresen, [цензура], оце ти влип, будеш великою людиною!!! Тяжко буде з такими п******** говорити, але думаю поможем :) А які питання? Про якість доріг?
п.с. От наприклад зараз живу на Тракті, років з 4-5 тому доблесні онурівці робили там дорогу, після того, як вони зробили, нашим комунальникам захотілося, то все познімати, щоб б.л.я.т.ь комунікації провести, ну і відповідно потрібно було нову дорогу зривати, от як так скажіть мені вископоважний пан прокурор
п.с. От наприклад зараз живу на Тракті, років з 4-5 тому доблесні онурівці робили там дорогу, після того, як вони зробили, нашим комунальникам захотілося, то все познімати, щоб б.л.я.т.ь комунікації провести, ну і відповідно потрібно було нову дорогу зривати, от як так скажіть мені вископоважний пан прокурор

- _ALEX_
- Контактна інформація:
veresen, Тобі випав унікальний шанс стати героєм області!Залишилось десь знайти пару гранат, Львівщина тебе не забуде!
А якщо серйозно то на будь які питання які ви тут намудруєте їм вже пишуть відповіді тому розслабтесь, це все переливання з пустого в порожнє

А якщо серйозно то на будь які питання які ви тут намудруєте їм вже пишуть відповіді тому розслабтесь, це все переливання з пустого в порожнє
- Бодя
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 20 рази
_ALEX_, тоді в пп
?

- IceQueen
- Ім'я:Оксана
- Номер:6926
- Контактна інформація:
Підтримую попередні запитання!
Реально, коли ті дороги вже будуть нормальні? На скільки вистарчить покриття на цей раз? Чому б не зробити це дорожче, але якісніше? А факти тут "на лицо" - чого говорити, нехай прокатаються тими дорогами! 
П.С. Передавай велике вітання від водіїв Рясне! Хай хоч до Янівського щось нахляпають, а то мерці по дорозі на цвинтар перевертаютьсі

П.С. Передавай велике вітання від водіїв Рясне! Хай хоч до Янівського щось нахляпають, а то мерці по дорозі на цвинтар перевертаютьсі

Бывает, посмотришь на человека и не знаешь, куда его послать. Судя по виду, он уже везде был...
- Slim_1
- Ім'я:Юра
gribkoff777, +1
реально, чому кожного року разом зі снігом сходить і асфальт.
реально, чому кожного року разом зі снігом сходить і асфальт.
- cdrom
- Ім'я:Роман
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
найкраще було б підготувати фотки/відео окремих ділянок доріг Львова та області. Це було б дуже наглядний приклад.
Ну а також навести статистику в цифрах, яку вже десь в сусідніх темах писали щодо того, скільки податків пішло на дороги і скільки км. доріг за ці гроші можна було зробити. Але не думаю що тобі дозволять такий матеріал "запрезентувати"
Ну а також навести статистику в цифрах, яку вже десь в сусідніх темах писали щодо того, скільки податків пішло на дороги і скільки км. доріг за ці гроші можна було зробити. Але не думаю що тобі дозволять такий матеріал "запрезентувати"

A goal without a plan is just a wish
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
по фактам :
1. На яких умовах робилася вул. Наукова (від Тролейбусної до Кульпара), які умови супроводу\підтримки в експлуатації передбачав кошторис ,який гарантійний термін і чому там в правій смузі вже нєхілі вибоїни? Чи перевірялась органами звітна документація використання бабла , які висновки ? Якщо ні - можеш заявити на камеру що просиш його\даєш доручення перевірити !
2. Чому траса Львів -Золочів активно латається тільки на відрізках в Золочівському районі і повна бездіяльність на території Пустомитівського ?
3. Запитай , коли ж нарешті приведуть в "терпимий" стан ділянку Луганської від кільця Зеленої до залізничного переїзду і сам переїзд (Рукавичка) ? Чи були видані приписи , якщо були - хто поніс відповідальність ? Якщо ні - якого милого? (Та ділянка в жахливому стані вже років 4 , а всім насрать! )
1. На яких умовах робилася вул. Наукова (від Тролейбусної до Кульпара), які умови супроводу\підтримки в експлуатації передбачав кошторис ,який гарантійний термін і чому там в правій смузі вже нєхілі вибоїни? Чи перевірялась органами звітна документація використання бабла , які висновки ? Якщо ні - можеш заявити на камеру що просиш його\даєш доручення перевірити !
2. Чому траса Львів -Золочів активно латається тільки на відрізках в Золочівському районі і повна бездіяльність на території Пустомитівського ?
3. Запитай , коли ж нарешті приведуть в "терпимий" стан ділянку Луганської від кільця Зеленої до залізничного переїзду і сам переїзд (Рукавичка) ? Чи були видані приписи , якщо були - хто поніс відповідальність ? Якщо ні - якого милого? (Та ділянка в жахливому стані вже років 4 , а всім насрать! )
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
- IceQueen
- Ім'я:Оксана
- Номер:6926
- Контактна інформація:
Slim_1, тому що народ, який хоче весни і жере сніг, згризає і асфальт
Висновок: стоматологи працюють краще ніж автодор!

Бывает, посмотришь на человека и не знаешь, куда его послать. Судя по виду, он уже везде был...
- _ALEX_
- Контактна інформація:
veresen, Справа в тому що для того щоб їх хоч мінімально прижати треба прийти з кіпою документів і сказати -Ти сп....в стільки то а ти отримав стільки то щоб все було спокійно і відразу документально це підтвердити, тільки тоді можливий резонанс але ніхто з нас доступу до цих документів не має і ніяким компроматом не володіє тому ви просто їх черговий раз пропіарите!
Я знаю багато фактів розкрадання коштів призначених на будівництво доріг ще доєврового будівництва наприклад продаж прорабами соляри для спецтехніки і будматеріалів практично всім охочим і ще багато різних випадків.Я знаю, ви знаєте, всі знають а що толку? це відбувається тому що тягнуть всі і все до чого дотягуються пакші від простого робочого до пакращувачів
Я знаю багато фактів розкрадання коштів призначених на будівництво доріг ще доєврового будівництва наприклад продаж прорабами соляри для спецтехніки і будматеріалів практично всім охочим і ще багато різних випадків.Я знаю, ви знаєте, всі знають а що толку? це відбувається тому що тягнуть всі і все до чого дотягуються пакші від простого робочого до пакращувачів
- Andriy01
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 4 рази
Veresen, спитай за цю проблему: viewtopic.php?f=12&t=35078
- cdrom
- Ім'я:Роман
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
А от і цифри приблизні 
За два роки на ремонтах доріг у Львові вкрали 10 млн гривень
http://zik.ua/ua/news/2013/04/19/405067

За два роки на ремонтах доріг у Львові вкрали 10 млн гривень
http://zik.ua/ua/news/2013/04/19/405067
A goal without a plan is just a wish
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
cdrom, ці цифри можна сміливо множити на 10 , ІМХО 

Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
- _ALEX_
- Контактна інформація:
veresen, Ну з дорогами все ясно, от в мене таке питання: чи були за останні роки позови до суду з боку постраждалих від неякісних доріг водіїв і чи були випадки реального відшкодування коштів таким особам?
- igorok
- Ім'я:Ігор
- Дякував (ла): 5 рази
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
veresen, Запитай чому так паскудно роблять ямковий ремонт, смолою поливають краї ями "наоко", де полиють, де пропустять, асфальту сиплять як всипеться, і замість ям стають горбики, і менші ямки залишають ніби навмисно, щоб за півроку знов виросла порядна яма, хто контролює виконану роботу і хто за цей контроль відповідальний?
- crush
- Ім'я:Vitallo
- Контактна інформація:
veresen, та не переоцінюй свій статус на цій передачі....передивись попередні випуски народного контролю.....тобі дадуть сказати 2-3 репліки і все.....так шо думай як вкласти в них найбільгк змісту
Малий і гімнистий
© НУЛП ІНЕМ ЕК-12 2003рік
© НУЛП ІНЕМ ЕК-12 2003рік
crush,
+1
А якщо і встигнеш щось запитати то отримаєш стартну відповіть "ні про що", люди такого рангу вміють давати відповідь на будь-яке запитання
Тому можливо краще підготувати не запитання а побажання ? Типу :
"від імені всіх водіїв щиро бажаю вам щоб у вас було Ферарі і ви їздили на ньому по наших дорогах кожного дня "
+1
А якщо і встигнеш щось запитати то отримаєш стартну відповіть "ні про що", люди такого рангу вміють давати відповідь на будь-яке запитання

Тому можливо краще підготувати не запитання а побажання ? Типу :
"від імені всіх водіїв щиро бажаю вам щоб у вас було Ферарі і ви їздили на ньому по наших дорогах кожного дня "
- Коба
- Ім'я:伊戈
- Контактна інформація:
veresen, спитайся коли появиться дорога після с. Сокільники на Пустомити-Щирець, а особливо на мості в Пустомитах? Бо це не дорога, а напрямок пля

Никто не безгрешен, хотя многие живут безнаказанно.
© Джон Рей
© Джон Рей
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей