Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а точніше, яку саме ?VETERAN писав: Як змазку використовую ХАДО
надіюсь вони не коштують за комплект 55грн, а то мені пропонували комплект, в мене виникли підозри...на рахунок змащення буду використовувати змаску голанську з трансервісу знайомий дав в маленьких пакетіках по 50грам, робочу температуру їх не пам'ятаю якшо не помиляюсь +80 градусів...VETERAN писав: Я брав у Юлі з магазинчика №6 на базарі на вул. Зеленій. Має відразу комплекти з сальником і гайкою. Витримали вже подорож в Берлін і назад на порядній швидкості і місяць їзди по Львівських ямкових автобанах. Як змазку використовую ХАДО і тільки в підшипниках - ступиця і ковпачок пусті, а сальник змащений. Попередні вже від'їздили кілька раз по два роки - така у мене циклічність профілактики ступиць - і ще нормальні - зняв для ревізії.
В тюбиках - якась відновлювальна, чи щось подібне. На крок менше від ремонтної.Liuskywalker писав: а точніше, яку саме ?
Навіть літол має вищу температуру. Але не це головне - важливо, щоб вона запобігала ефекту злущування робочої поверхні.Andriy-doker писав: робочу температуру їх не пам'ятаю якшо не помиляюсь +80 градусів
дякую, тре буде уточнити для чого та смазка служить,бо знайомий казав шо для ступиць...колір має синій та смазка, а шо за смазка хз....VETERAN писав: Навіть літол має вищу температуру. Але не це головне - важливо, щоб вона запобігала ефекту злущування робочої поверхні.
Якоюсь синьою мастять хрестовини.Andriy-doker писав: .колір має синій та смазка, а шо за смазка хз....
можна точний адрес?Liuskywalker писав: Andriy-doker, я плюсанусь до твого питання , бо походу правий покоцав в суботу Є люфт і гудить трохи Ще не лазив до нього , боюсь що прийдеться міняти весь . З\ч братиму напевно на "Вазєврогурті" , Перфецького, останнім часом тільки там і тарюся - продавці адекватні ,ціни , ІМХО , також , фуфел не всовують
дякую за пораду)))andriy320e30 писав: підшипники -FAG/SKF/SNR/SWAG-нормальні
базар Перфецького , якщо стоїш спиною до МРЕВ , то справа на горбику є багатоповерхівка , там в підвалі є магаз "ВАзєврогурт" , не промажеш :) Десь вдома мають бути їхні телефони контактні , або герра Грібкоффа попросиAndriy-doker писав: можна точний адрес?
Ясно, подякував)))Liuskywalker писав: базар Перфецького , якщо стоїш спиною до МРЕВ , то справа на горбику є багатоповерхівка , там в підвалі є магаз "ВАзєврогурт" , не промажеш Десь вдома мають бути їхні телефони контактні , або герра Грібкоффа попроси
де ГАЛ підшипник є?якшо я не помиляюсь на зеленій?andriy320e30 писав: Andriy-doker, зайди в галпідшипник купи нормальні і забудеш шо таке міняти .в тих вазомагазинах нічо доброго нема .змаску теж треба брати з тих фірм спеціально для того підшипника.які літоли чи хадо зараз не 90Хроки
Купував колись у їхньому магазині на пл.Ів.Франка.Andriy-doker писав: де ГАЛ підшипник є?якшо я не помиляюсь на зеленій?
в них є там магазин???
угу-угу , я про Галпідшипник теж таке можу сказати , брав в них два підшипники для фрезерного (родич попросив) - три рази вертався міняти , бо в жоден клас по допуску не вписувалисяandriy320e30 писав: .в тих вазомагазинах нічо доброго нема
FAG 713 6901 20Andriy-doker писав: Порадьте де і які краще взяти передні підшипники на ВАЗ класику
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 24 гостей