Тепер до главного: Чим і як акуратно убрать ржавчину і покрити, замазати і тд щоб не гнило потім

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
так!AnGeL писав: я так поняв перетворювач+грунт+ ? баранік типу чи шось з того роду?
Vusiko, зайдеш в LANOS ВАЗ я там брав перетворювач...дуже добре розїдає іржу.. :)andriy320e30 писав: обробити перетворювачом ржі
На Широкій. То той же АвтодокторЙосип писав:mazhor_chik, де то той ланос ваз є?
а конкретніше, бо теж цікавить?andriy320e30 писав:так!AnGeL писав: я так поняв перетворювач+грунт+ ? баранік типу чи шось з того роду?
Хвилин 20-30Петро писав: b_andriy, скільки по часу виходить зняти крісло переднє,і витягти ту обезшумку шо під ковроліном???
На Ланцер колись Dinitrol ML в містера МашрумаТриСімки купував. Років п"ять тому... Їздить далі, проблем з іржою нема... Чую, скоро з Крайслером повторю ту процедуруRUS_70 писав: Антикорозійний матеріал для днища Tectyl Bodysafe 1l PT -рулить, нічого кращого не зустрічав
І який прайс тої антикорозійкиRomko писав: Антикорозійний матеріал для днища Tectyl Bodysafe 1l PT -рулить, нічого кращого не зустрічав
Як то звідки? Сніг треба з ніг збивати. а не залазити з ним в машину.Romko писав:Vusiko, звідки там вода? Вода просто так в салон не попадаєможе там уже непочатий край роботи для зварювальника...
для початку раджу зняти рідний ковролін, добре його посушити і по ситуації дивитись: варити дзюри, чи пробувати щось зачищати, обробляти і т.д.
то вже не швиVusiko писав: Ось пророблена робота за сьогодні. Якісь підозрілі шви і ржавчина
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей