В мене ОК! Хоча не дуже люблю вог, але картка -40коп, сприяє моїй любові до нихБодя писав: на них розхід окей?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
В мене ОК! Хоча не дуже люблю вог, але картка -40коп, сприяє моїй любові до нихБодя писав: на них розхід окей?
де взяти ?RMI17677 писав: але картка -40коп, сприяє моїй любові до них
A1 писав: де взяти ?
вай?RMI17677 писав: Хоча не дуже люблю вог
Можливо ситуація не в розході? Можливо він нормальний! А вся справа у недоливіcat-yellow писав: Нам не пофєг шо 20км на 20-ти літрах не доїжджаєм і крапка!
А там... будь хоть золота моча... я на Сокар не їду принципіально, бо завеликий розхід і розказувати мені ДСТУ-шні історії марно... я дивлюсь на стрілку і одометр і результат Сокара мене не влаштовує...
Незнаю, мені пробив товариш, коштувала вона 100грн. Якщо дуже треба, можу спитати, чи можна їх ще отримати.A1 писав: де взяти ?
Якось так історично склалосяБодя писав:вай?RMI17677 писав: Хоча не дуже люблю вог
поцікався, буду вдячнийRMI17677 писав: Незнаю, мені пробив товариш, коштувала вона 100грн. Якщо дуже треба, можу спитати, чи можна їх ще отримати.
+1. Буду вдячнийA1 писав: Незнаю, мені пробив товариш, коштувала вона 100грн. Якщо дуже треба, можу спитати, чи можна їх ще отримати.
якого року й яка модель? який двигун?jetros писав: Тойота
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 21 гостей