Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Виродки на дорозі
-
- Ім'я:Олег
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Jarevych, Як тут вже казали, а з себе почати слабо? Трафік порушив правила, але і ти міг спокійно їхати не по колій а по правій полосі 

- Dexter
- Дякував (ла): 37 рази
- Подякували: 187 рази
Re: Виродки на дорозі
RMI17677, там спокійно не поїдеш
якщо ніхто не замітив, то потік зустрічних машин теж по колії їхав, і взагалі там всі завжди по колії їдуть!
не пробуйте висосати щось з пальця
якщо ніхто не замітив, то потік зустрічних машин теж по колії їхав, і взагалі там всі завжди по колії їдуть!
не пробуйте висосати щось з пальця

Work hard! Play hard!
- Igor_Lviv
- Ім'я:Igor
І мені та вся переписка це нагадує.Dexter писав: не пробуйте висосати щось з пальця

Jarevych, а чого то ти без шапки їхав?
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ярік
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 82 рази
- Контактна інформація:
pikach00, нерозумію тебе, нафіг ти виправдовуєш водія на трафіку? йому виправдання нема, він реально летів як сумашедший, решта на його полосі їхали з достатньою швидкістю щоб нікому не мішати, а той що повертав з лівого ряду це
одразу для topper, це був Сітроен берлінго, яка це велика машина, та в неї радіус розвороту така сама як в середньостатистичної легковушки Б-класу, місця для повороту з правого ряду було вдосталь, чому через того бика я маю тормозити?
RMI17677, а що починати? я їжджу по правилах, на дорозі не наглію, як і у всіх є незначні порушення, але тільки ті які є безпечними для будь кого на дорозі і ті які не створять незручностей іншим, в даному випадку я не мав би поступатись трафіку, і в лоівому ряді я також нікому не мішав, трафік не рахую, бо то є бидло без інстинкту самозбереження і неповагою до інших учасників дорожнього руху
Dexter, Igor_Lviv, дякую за підтримку.
2 topper я от тебе не розумію, спершу ти засигналюєш нормальну людину через те що сам не знаєш ПДР (випадок на Городоцькі-Озаркевича) а тут на мене наганяєш за те що я не поступився виродку?
може пора тобі підівчити ПДР і перестати суперечити всім?
до речі, на Личаківській дуже часто їжджу по колії, але при першій потребе одразу перелаштовуюсь в правий ряд.

RMI17677, а що починати? я їжджу по правилах, на дорозі не наглію, як і у всіх є незначні порушення, але тільки ті які є безпечними для будь кого на дорозі і ті які не створять незручностей іншим, в даному випадку я не мав би поступатись трафіку, і в лоівому ряді я також нікому не мішав, трафік не рахую, бо то є бидло без інстинкту самозбереження і неповагою до інших учасників дорожнього руху
Dexter, Igor_Lviv, дякую за підтримку.
2 topper я от тебе не розумію, спершу ти засигналюєш нормальну людину через те що сам не знаєш ПДР (випадок на Городоцькі-Озаркевича) а тут на мене наганяєш за те що я не поступився виродку?
може пора тобі підівчити ПДР і перестати суперечити всім?
до речі, на Личаківській дуже часто їжджу по колії, але при першій потребе одразу перелаштовуюсь в правий ряд.
Машина не жінка , помилок не пробачає
- Igor_Lviv
Та яку таку підтримку?! Я до тебе домахуюсь - чого без шапки їздиш, а ти не ведешся!Jarevych писав: Dexter, Igor_Lviv, дякую за підтримку.

А по темі, їхав сьогодні в бік Бібрики.
Стуса - знав, що задниця - об'їхав. Переїзд на Луганській - знав, що задниця, але помаленьку перекотився. А от на Зеленій, за табличкою Львів - почалась не задниця, а задниця в кубі! Дороги там нема! Які смуги? Яке правіше? Там просто небезпечно навіть 5км/год їхати. Були місця, які я об'їжджав не те, що зустрічною смугою, а зустрічним узбіччям!
Якщо викласти відео і "не помітити" чому така їзда, то можна писати не "виродки на дорозі", а "цензура цензура цензура на дорозі".
- Dexter
Igor_Lviv, був у подібній ситуації, і ще й до того їхав з обірваною подушкою двигуна(укравтодор прівєт). вспотів не на жарт 

Work hard! Play hard!
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
Igor_Lviv писав: Я до тебе домахуюсь - чого без шапки їздиш, а ти не ведешся!
вдома залишив

- topper
- Ім'я:Остап
- Номер:0000
- Дякував (ла): 175 рази
- Подякували: 20 рази
Jarevych, куроче тебе можна бакланити на дорозі, всьо з тобою ясно

Я ж не б"юсь в груди і доказую шо я правий, а питаюсь в народа, прав чи не прав...

Я ж не б"юсь в груди і доказую шо я правий, а питаюсь в народа, прав чи не прав...
Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш 

- Igor_Lviv
Передній правий амортизатор.Dexter писав: з обірваною подушкою двигуна(укравтодор прівєт)

- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
ти попутав?topper писав: Jarevych, куроче тебе можна бакланити на дорозі, всьо з тобою ясно

- Igor_Lviv
не прав.topper писав: а питаюсь в народа, прав чи не прав...
Була тема і розмова про ДСТУ, ПДР і ями на дорогах.
Якої мари до людей домахуватись, якщо справа - дупа!
Я он з Києва повертався. Дорога - майже ідеальна. Особливо у порівнянні. Всеодно, десь 3-5 придурів, які валили виключно по лівій смузі.
З того, що вкурвило:
1. Ровер під Києвом. Їхав десь 120. Довелось обігнати справа. Потім, бідака, доганяв - мабуть, думав, що він на Ровері і його не можна обганяти. Перегнав мене, коли я газом заправлявся по 5,56. Другий раз, коли я його догнав - вже чемно вступився в праву смугу.
2. А от з бусиком я побавився, щоб трохи розвіятись. Ніяк не реагував - пер по лівій. Також мусів обігнати справа, заїхати на ліву смугу і скинути газ. Він тільки вправо, я пришвидшуюсь. А він знову - в ліву смугу. Я знову скидаю.
Машин інших майже не було, тому, можна було побавитись.
І таки він з'їхав десь за третім разом у праву, там і їхав далі, поки я в дзеркало його бачив.
От цього я не розумію, чого, блін пертись лівою смугою, якщо права така сама? Я розумію, якщо б вони там під 200 їхали. Аж ні! 110-130.
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
Igor_Lviv писав: От цього я не розумію, чого, блін пертись лівою смугою, якщо права така сама?
бо на Личакіській по колії менше шумить

- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
Igor_Lviv писав: От цього я не розумію, чого, блін пертись лівою смугою, якщо права така сама?
бо на Личакіській по колії менше шумить

- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
А ти не подумав про то що у нас як завжди всьо роблять через задницю, і навіть легковушка не може норм повернути? Дорожніки могли би заокруглювати повороти гарніше, а не як як у нас тупо під прямим кутом.Dexter писав: тому що повертав я б теж сигналив, не люблю таких говно-егоїстів, якщо є можливість звернути по тихому, то чому робити це "широко",
- Sally
- Ім'я:Оля
- Номер:B3
100% але ж дратують ті, хто відразу на дві смуги їде. забила м би... або ше варант їде в правій смузі, в лівій трамвай, і не об"їжджає трамвай (боїться шо не впишеться) а тупо повзе і всім затуляє проїзд. інколи так і хочеться взяти палицю і тріснути разок по башці, щоб доперло, що як сам боїшся, то дай їхати іншим.Jarevych писав: бо на Личакіській по колії менше шумить
я особисто багато де не вписуюсь, дуже великий радіус повороту, особливо, якщо зразу за поворотом стоять машини. доводиться їхати ледве не з зустрічної. наприклад на стрийській внизу є поворот направо, щоб можна було повернути на франка, бо зі світлофору не можна, то там завжди доводиться брати максимально вліво, бо там таке враження, що поворот не 90 градусів а більше і якщо буду їхати справа, то поїду правим заднім колесом по бордюру (я пробувала

а багато хто просто не відчуває габаритів машини

zubylo.lviv.ua
- topper
- Ім'я:Остап
- Номер:0000
- Дякував (ла): 175 рази
- Подякували: 20 рази
Sally, от про що я і кажу! Не всі можуть вписатись або не привикли до габаритів машини і їм глибоко десь шо в когось срачка і сигналить

Зі Стрийської на І.Франка можна повертати направо, а наліво - ніззянаприклад на стрийській внизу є поворот направо, щоб можна було повернути на франка, бо зі світлофору не можна

Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш 

- baramelik
- Ім'я:Володя
- Контактна інформація:
неадекват на бортовій газелі (ВС 70 25 шосьтам...) - лучі добра вперемішку з поносом на тебе. колись ти дови%*&шся... )))
- Dexter
pikach00, по суті.
я написав
я написав
там була можливістьDexter писав: якщо є можливість звернути по тихому

Work hard! Play hard!
- pikach00
Ти впевнений?Dexter писав: там була можливість
- pikach00
Був сьогодні виродком. Якось біса на кільцевій Львова понатикали світлофорів. Курде через місто швидше проїхати можна
Приходилось всіх об*їзжати по правій полосі

Приходилось всіх об*їзжати по правій полосі

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 22 гостей