що на цей раз ?Igor4ik писав: ти умнік ше той)

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
що на цей раз ?Igor4ik писав: ти умнік ше той)
з цим гойдалки іще попереду...Thug писав: у нас бидлоксенон
о це доволі цікаво, що не "не передбачені конструкцієї ТЗ" а все таки такі що не відповідають стандарту. цікаво б той стандарт почитатиmay писав: які не відповідають чинним стандартам;
на Чорновола, мабуть...hrdrive писав:де почитати чинні стандарти?
Ти і так не проходиш по них....і я тежhrdrive писав: де почитати чинні стандарти?
От гади... без наступного методу протесту, Богданівську не зробили б і за 10 років.may писав: з цим гойдалки іще попереду... Указ 197.1.
Те саме і з перекриттям Пасічної через відсутність знаків.запровадження відповідальності за встановлення на проїзній частині автомобільних доріг предметів, що перешкоджають проїзду чи паркуванню
ну в Росії, пригадую, пробували. Навіть серйозно штрафували за це, але як зараз не знаюYuraDOC писав: це що вони змусять на усіх американцях змінювати спереду габарити на білі а ззаду поворотники з червоних на жовті?
дивує мене підхід народу до питань )) і так всюда.. всім всьо пофіг )) ну невже немає в 40% людей якоїсь конкретної позиції ?Мені пофіг: приймуть - буду, не приймуть - не буду 43% 43% [ 103 ]
Igor4ik писав: 40%- стадо яким треба пастуха!!!
чому?may писав: формальне порушення ПДР!?
там де в бампері заглушки стоятьMAECTP0 писав: а де в тазі штатні протитуманки?
повір,мені точно не будеMAECTP0 писав: диви шоб консультація не була "платною"
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей