Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Бодя писав: Попитаюсь за запчастини!!!
wklef писав: шось трохи можу накідати,з гаража+ в підвалі трохи всього валяється
Відпишіть чи щось є.Jarevych писав: можу в знайомого не сервісі запитати
точно знаю,що маю вазовський диск васьмьорка + яйцеveresen писав: Відпишіть чи щось є.
а сідла клапанів від паганих доріг розклепатися могли? Маю від 21093 головку поюхкануRMI17677 писав: Капот ннада?
veresen писав: Траурна хода починається від чоного вїзду в облавтодор і до парадного входу. Біля парадного входу є клумба, на клумбу ставиться корбка з запчистинами і встановлюється капот. На капоті надпис: "Дякую автодору за ... (ну короче польот фантазії)" Після цього пару хвилин мовчання, покладання квітів і розхід по домам.
Вот так бум писатиveresen писав: Тепер народ пропоную написати загальне звернення. Класно було б скласти великий документ (я цим займусь) в якому кожен з вас напише свої думки про стан доріг, роботу автодору, ремонтні роботи і т.д.
кожен пише окремий пост і я його додаю в док.
Після цього всі звернення заносимо в приймальню автодору або особисто в руки начальству (якщо воно вийде до нас під час проведення мітингу)
з ним може бути трішки негативна реакція з боку громадськості....veresen писав:ніхто не буде проти якщо зробимо плакат з колажем фото розбитих доріг, а посередині отакий мотиватор (ну або подібний, можна його в такий чорний мотиватор запхати)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей