п.с. Напевне "культурно" себе поводив раз дали тягла

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
лікнеп можна і так проходити. Кожному своє...Коба писав: Жодного юридичного лікбезу від Акселя я не побачив
Іще раз!!!Morozov писав:may,
Давай про ДК будемо писаи тут:
viewtopic.php?f=12&t=35042&start=180
так буде кращий порядок, щоб не мішати "гуси-кури"
Хотів би заперечити, але хто їх знає... ГО ДК, ГК ДК, ДК, ГО, ЛОО ДК... Фіг піймеш.may писав:Іще раз!!!
Луганські події до Шапошнікова ніякого відношення не має!
а до діяльності ДАІ - пряме!!!
я знаю!!!Igor_Lviv писав: але хто їх знає...
і спробуйте мені тут порозповідати, що луганських пресують не з подачі ДАІ!?Двое неизвестных поджидали Акселя возле его дома в г. Рубежном Луганской области 08-04-2013 приблизительно в 20-00. Услышал топот ног, повернулся и увидел только удар, от которого упал на землю. Один бил исключительно по голове, второй бил по спине и почкам. Потерял сознание. Когда пришел в себя - вызвал скорую. Били со знанием дела. Сейчас - в травматологии с женой, очень сильно болит голова и спина (почки).
На жаль, ймовірно.may писав: я знаю!!!
ось Остання справа Акселя
а ось результат:
Ну не знаю, можливо Тобі, тезко, так подобається, а я з ними, даїшниками, так спілкуюсь:may писав:лікнеп можна і так проходити. Кожному своє...Коба писав: Жодного юридичного лікбезу від Акселя я не побачив
А можна конкретніше вказати місце фото, бо здається і на цьому фото є зафіксоване порушення - зупинка тз на перехресті,Коба писав: а я з ними, даїшниками, так спілкуюсь:
gribkoff777 писав: Ну продають недорого брошурки, ну і що? В бурсах он викладачі теж змушують всяку "духовну піщу" купувати.
На фото нічого чітко не видно ,тому там може бути і стоянка і звичайне узбіччя, і накінець навіть то саме перехрестя, але перекрите (відповідно до всіх правил) для повороту і стоянка/зупинка авто тоді точно не заборонена.Morozov писав: Коба, і до чого ти це сказав ? Ти сам виклав фото де нібито зображена нормальна робота даі, а якщо придивитись то навіть на таких фото є очевидні порушення !
Звичайно що є, а порушення я не вишукую, я просто бачу те що є насправді, будь яка людина мала б помітити таке на цьому фото, тимпаче що це порушення з боку даі є одним із найчастіших, практично на всіх перехрестях із круговим рухом вони так стоять і зупиняють авто...RMI17677 писав: невже у Вас нема більш важливих справ, ніж вишукувати порушення ДАІ на фотографіях
Та на фото є все так як я написав, але для того щоб бути впевненим на 100% я і попрсив:ROVA писав: На фото нічого чітко не видно
бо буває всяке, можна і помилитисьА можна конкретніше вказати місце фото,
А для чого мені це ?Коба писав: Ти незпромігся прокоментувати, що я там зробив не так,
Ага, то от воно що... ну але всерівно 99% що на цьому фото є зображено порушенняКоба писав: взяв з інтеу першу попавшуся фотографію,
там місце для розворотуMorozov писав: ну але всерівно 99% що на цьому фото є зображено порушення
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей