Правила форуму 1. В даному розділі дозволяється створення тем рекламного характеру на комерційній основі.
2. Назва теми повинна бути інформативна, в тексті оголошення обов'язково вказаний перелік товарів/послуг/видів діяльності та контактна інформація.
3. Розміщення оголошень в даному розділі є платним, за деталями звертайтесь до модераторів розділу.
4. Всі зібрані кошти йдуть тільки на підтримку працездатності форуму і розвитку Клубу.
5. Адміністрація Клубу не несе відповідальності за якість представлених товарів та послуг.
6. Після закінчення оплаченого терміну розміщення, тема видаляється.
СТРАХОВА КОМПАНІЯ "БРОКБІЗНЕС" ВИПЛАТИЛА СТРАХОВЕ ВІДШКОДУВАННЯ В РОЗМІРІ 198 ТИС. 663 ГРН.
Страхова компанія «БРОКБІЗНЕС» здійснила виплату страхового відшкодування за договором автострахування КАСКО у сумі 198 тис. 663 грн.
Автомобіль Toyota RAV4, що був застрахований власником у Страховій компанії «БРОКБІЗНЕС», було викрадено невстановленими особами зі стоянки біля будинку власника.
Страхова подія сталася у м. Львів на вул. Чорновола.
Сума виплаченого страхового відшкодування склала 198 тис. 663 грн.
Напишу я маленький реальний відгук про страхову Брокбізнес.
Страхувався я у Віктора. І от, якась "холєра" :) пошкодила мені дзеркало на стоянці. До Віктора про допомогу спеціально не звертався, бо хтів без всякої реклами взнати чи платять чи ні і написати відгук після цього. Все зробив як вказано в угоді. Взяв рахунок на сервісі. Передзвонили - повідомили, що гроші перерахували. Від моменту звернення до перерахування грошей пройшло 10 днів. Дякую, приємно вражений.
Про сервіс Віктора всі знають - швидко, оперативно, якісно. Тепер прийшов час стикнутися з оплатою страхової. Попав я в ситуацію "Стукнули і втікли". Пошкодження не дуже серйозні були - без вмятин просто подрапини, але оскільки маю КАСКО і до 5000 без довідки вирішив скористатися і подивитися як воно все.
Вийшло все дуже просто:
Позвонив, зафіксував, за 10 хвилин написав заяву, пофоткали.
На початку квітня поїхав на СТО, взяв рахунок, приїхав в страхову, написав заяву за 5 хвилин, поїхав. Через 3 дні гроші вже були перераховані Знайомі казали, що це буде місяцями тривати, що буду їздити туди сюди. Як бачимо все дуже просто і швидко.
Так що рекомендую страхуватися в цій надійній компанії.