Поповнення в моэму автомобільному сімействі! :) наперед дякую за увагу :)

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
да напиши просто что ты безграмотен - и станет все всем понятноDanko писав: я за*бався постійно москалям, білорусам і іншим СНГ по два рази писати, тому пишу для всіх Зрозуміло, на клаві російської немає, тому і непишу чисто російські букви такі як - Ёё, Ъъ, Ыы, Ээ, а замінюю їх українськими. Надіюсь зрозуміло написав.
Danko писав: за*бався постійно москалям, білорусам і іншим СНГ по два рази писати
Можна... :)antik писав: а можно потратить 2 минуты, поставить нужную раскладку и вести красивый блог
правила этого форума не запрещают писать на русском... или я ошибаюсь?!mazhor_chik писав:antik, А чому ти тут пишеш на російськійСайт ніби україномовний .... :)
Ми пишем на укранській, тоді і ти пиши на українській.... :)antik писав: значит не уважаешь своего читателя... ну отсюда вопрос - почему тогда читатель должен его уважать?!
AnGeL писав: mazhor_chik, не "на українській" а "українською" !!!
Danko писав: NIK, я за*бався постійно москалям, білорусам і іншим СНГ по два рази писати, тому пишу для всіх Зрозуміло, на клаві російської немає, тому і непишу чисто російські букви такі як - Ёё, Ъъ, Ыы, Ээ, а замінюю їх українськими. Надіюсь зрозуміло написав.
antik писав: да напиши просто что ты безграмотен - и станет все всем понятно
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 20 гостей