Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
DNK писав: постав фінік і таурег,або каєн і там побачиш,хоча тут ше питання смаку,комусь і Gклас мерса буде краще,але для мене G клас це уазік.
DNK писав: по показниках літровості і 4вд однакові
зате по показникам прохідності - різні!DNK писав: по вигляду різні а по показниках літровості і 4вд однакові
підтримуюantik писав:DNK писав: по показниках літровості і 4вд однакові
шось я не бачив тьолок яких пре болото і пустелі,але взагальному я не їх не протиставляю по проходимості,по проходимості хай прадо з джиліком змагається а взагалі то треба ставити памятник японським машинам,відео зараз знайду скинуcat-yellow писав: мерс - вий..б..тись перед тьолками хоч в пустелі, хоч в болоті, хоч на асфальті
ей не гони,тиж не Жулєна),тут реально добра ситуація,а тошо в нас в країні безлад то так поки і буде, поки ригів не скинемо,але коли я тут ригав на форумі проти ригів, таких як наш форумчанинен джон, який їх захищав,то так і буде ,тому не порушуй правила і непідніймай політичні теми)),я просто прадік рекламнув життєвою ситуацією(ПРАВДИВОЮ)weber писав: Та перестаньте ті бидлоновини ТСН дивитись. Таке враження, що у країні нічого не відбувається крім села, бабці і дороги в село. Країну щодня обкрадають, а вони постійно якоюсь пургою народ зомбують.
для уявлення витрати можу сказати що реальна витрата меншого інфініті, седана G35 з меншим на 1літр мотором і повним приводом - 18-23л А-95 по Львовуasteroid писав: Те інфініті має газову установку 4 покоління, тільки мене всерівно смущає питання, який буде розхід при обємі 4,5л. Може в когось є якісь думки з цьогоприводу?
на 4.5 так само буде,більше по львову не візьме,так як я і писав 20-25 літрів.який сенс тої машини на газу,якшо не маєш грошей то візьми поло на дізелі 90 року і не вийоRULES писав: 18-23л А-95 по Львову
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість