ДАЙ має кинутись під колеса, чи як?Morozov писав: Пяна на проїздній частині а даішники стоять і дивляться з боку
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Діяльність ДАІ. Спілкування і дії. Обговорення.
- Babak
- Адміністратор
- Ім'я:Андрій
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Блекджек і все таке!)
- veresen
- Ім'я:Павло
- Номер:BC 0433 AO
- Контактна інформація:
Re: Діяльність ДАІ. Спілкування і дії. Обговорення.
Думаю не пяна а упорота.Morozov писав: Пяна на проїздній частині а даішники стоять і дивляться з боку
^_^
Babak,
Забрати її з дороги,
вона реально могла впасти під коласа фури і потім вони ж самі б розказували водію що він збив людину..
Забрати її з дороги,
вона реально могла впасти під коласа фури і потім вони ж самі б розказували водію що він збив людину..
- Yuzer
- Ім'я:Yuzer
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 1 раз
Цікаво, яким би був твій коментар, якщо б на її місці була твоя дитина, що вибігла на дорогу....Babak писав: ДАЙ має кинутись під колеса, чи як?
П"яна людина гірше дитини, бо мало того, що відключені мозги, то ще й порушена координація рухів... Я реально думав, що її та фура роздавить. Відповідь на твоє запитання - мав зупинити транспорт і забрати її на обочину. Там і оператор міг би вийти і забрати її з дороги. Але в нас всі пофігісти
Рецепт борщу по-чоловічому: Береш 55кг жінки і ставиш біля плити на 40хв до повної готовності борщу
- Babak
- Адміністратор
- Контактна інформація:
тут не про пофігістів відео, тут про неадекватність людей.Yuzer писав: Цікаво, яким би був твій коментар, якщо б на її місці була твоя дитина, що вибігла на дорогу....
цікаво ти порівнюєш. дитина, яка не усвідомлює небезпеку від машин, яка її очікує на дорозі, і сіня баба в неадекваті, яка сама кидається під колеса, і може потягнути того самого ДАЯ(якого ти обсираєш) під колеса. На початку відео ДАЙ всетаки пробував направити її в сторону узбіччя.
Блекджек і все таке!)
- Yuzer
- Ім'я:Yuzer
- Подякували: 1 раз
Вони носять міліцейську форму і полосату палку не для того, шоб в кущах ховатись і мух відганяти. Для того їх і є двоє в наряді, щоб один одного прикривати і забезпечувати безпеку дорожнього руху на маршруті патрулювання. В даній ситуації: один зупинив жезлом рух в попутньому напрямку, інший - в зустрічному. Коли машини зупинились - скрутили неадекватну бабу і відтягнули на обочину. Які проблеми??? Це їхній прямий обов"язок - забезпечити безпеку дорожнього руху. А він запхав руки в кишені і дивиться, роздавить її фура чи не роздавить...Babak писав: може потягнути того самого ДАЯ(якого ти обсираєш) під колеса
Рецепт борщу по-чоловічому: Береш 55кг жінки і ставиш біля плити на 40хв до повної готовності борщу
Ну от для чого нам даі яке неможе дати собі раду навіть з обдолбаними бабами ???Babak писав: На початку відео ДАЙ всетаки пробував направити її в сторону узбіччя.
З якими бандитами вони можуть боротись, якщо навіть у такій примітивній ситуації вони безпорадні

- bossjara
- Ім'я:Антон
- Номер:59105TC
- Подякували: 5 рази
- Контактна інформація:
Morozov, йди туда, працюй нормально, а їх всіх позвільняй...Morozov писав: Ну от для чого нам даі
є такий старий американський фільм - там чувака дістав безпрєдєл в рідному місті, він став шерифом і всіх позвільняв і повбивав... Хто тобі заваджає зробити так само? чи нити на форумі яке в нас хєрове ДАі це максимум "щирого українця"

http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=39&t=29544
- Коба
- Ім'я:伊戈
- Контактна інформація:
Не знаю, де зустрічаються злісні розводіли ДАЇшники але мені в основному попадаються такі:
Ні тобі дихніть, бо цю-цю "долгоіграючу" сосав
, ні тобі чого ви їхали по середній полосі при вільній правій і т.д., і всього на всьго 1 хв. часу :)
п.с. Документи звичайно в руки дайцю не передавав.

Ні тобі дихніть, бо цю-цю "долгоіграючу" сосав

п.с. Документи звичайно в руки дайцю не передавав.
Никто не безгрешен, хотя многие живут безнаказанно.
© Джон Рей
© Джон Рей
- rubilnik
- Ім'я:Роман
- Номер:АТ
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 10 рази
Коба, якщо б кричав, інспекторе, інспекторе (с) то було би кучу коментарів, а так нікому не цікаво, особливо морозову :)
- gribkoff777
- Ім'я:Тарас
- Номер:BC ☻ AA
- Контактна інформація:
http://novosti.dn.ua/details/200116/
В Донецкой области работник ГАИ, который угрожал водителю, получил 3 года тюрьмы ВИДЕО
09:25 / 08.04.2013 — Новости Донбасса
Работник ГАИ осужден на 3 года за превышение служебных полномочий и хулиганство. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Донецкой области.
Апелляционным судом Донецкой области бывший работник Госавтоинспекции Донецкой области признан виновным в совершении преступлений, предусмотренных ч.2 ст. 365 (превышение служебных полномочий) и ч.1 ст. 296 (хулиганство) УК Украины.
"Напомним, 9 апреля 2011 года в Харцызске работник ГАИ остановил автомобиль, якобы за нарушение правил дорожного движения. Водитель не согласился с претензиями сотрудника Госавтоинспекции, после чего между ними возник конфликт. В ходе выяснения отношений работник ГАИ угрожал водителю физической расправой, ругался нецензурной бранью, и отобрал у хозяина машины мобильный телефон. По этому факту прокуратура Харцызска возбудила уголовное дело в отношении госавтоинспектора за превышение полномочий. Работник ГАИ был уволен из органов. Однако, через полтора месяца, уже бывший сотрудник Госавтоинспекции, находясь в статусе обвиняемого и будучи на подписке о невыезде, совершает новые преступления. Пребывая в одном из досуговых заведений, экс-работник ГАИ совершил хулиганские действия, а именно: в состоянии алкогольного опьянения, нарушал общественный порядок, и угрожал персоналу. Спустя месяц бывший сотрудник правоохранительных органов вновь устроил дебош в развлекательном заведении, где ругался нецензурной бранью, а так же нанес удары администратору и владельцу заведения", - говорится в сообщении.
По окончанию следствия, уголовные дела с обвинительным заключением направлены в суд, где были объединены в одно производство. За превышение полномочий и хулиганство суд первой инстанции назначил бывшему инспектору ГАИ наказание в виде 3-х лет лишения свободы.
Апелляционный суд Донецкой области оставил без изменения приговор Харцызского городского суда.
Хочеш миру - готуй Parabellum
gribkoff777 писав: В Донецкой области работник ГАИ, который угрожал водителю, получил 3 года тюрьмы ВИДЕО
Відео щоб було ясно про який випадок йдеться:
Окремо варто відзначити те, що для того щоб посадити даішника знадобилось аж два роки і це при тому що було відео яке чітко демонструвало всю поведінку міліціонера і водія !!!
Розраховувати на справедливе вирішення ситуації без відео взагалі було б не можливо...
- gribkoff777
- Ім'я:Тарас
- Номер:BC ☻ AA
- Контактна інформація:
100%Morozov писав: Розраховувати на справедливе вирішення ситуації без відео взагалі було б не можливо..
Хочеш миру - готуй Parabellum
Ще одні "мусора":
- Коба
- Ім'я:伊戈
- Контактна інформація:
Morozov, Ти б краще виклав своє відео коли тебе ДАЇ пиняє 

Никто не безгрешен, хотя многие живут безнаказанно.
© Джон Рей
© Джон Рей
- may
- Ім'я:Ihor
- Номер:7044
- Подякували: 4 рази
Незнання законів не звільняє від відповідальності!
Знання, як правило, - так!
- may
http://roadcontrol.org.ua/forum/viewtop ... 0%B8%D0%B9В общих чертах на всех активистов ДК в Луганске найдены реальные кнопки в виде родственников и близких по всей Украины. На нас самих ничего МВД накопать не смогло.
Когда к тебе на внезапно приезжают родственники с другой части Украины и коленях умоляют не заниматься общественной деятельностью, поскольку не они, не их дети не хотят сидеть на нарах - это уже переходит все границы дозволенного. Других, кто работает в струкутрах связанных с такси, транспортнах, гос-структруах - вызваны на ковер с требованием уволиться.
В ультимативной форме, от первых лиц МВД области было сообщено открытым текстом, что у тех на кого ничего не нашли сейчас - в ближайшее время найдут наркотики, оружие. И развели руками даже при всей ненависти к ГАИ, что они обязаны выполнять приказ фактически самого Захарченко.
Это уже становиться не смешно.
Я пишу это, чтобы народ был в курсе - ДК Луганска больше нету.
- Igor_Lviv
- Ім'я:Igor
Це всетаки більше про ДК ніж про ДАІ.may писав: http://roadcontrol.org.ua/forum/viewtop ... 0%B8%D0%B9
viewtopic.php?p=956874#p956874
Х.з., там два відео аж ніяк між собою не в'яжуться.
- may
хм...Igor_Lviv писав: Це всетаки більше про ДК ніж про ДАІ.
є інформація, що напали і побили Axel.
ось цього
- Babak
- Адміністратор
- Контактна інформація:
не засмічуйтетему дкшними відео
Блекджек і все таке!)
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей