Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
відпишеш результат по тій карті ! Якраз теж думаю над тим !Andre писав: Хочу купити в Польші карнет АТА і попробувати з ним!
АТА - це на вантаж!?Andre писав: Хочу купити в Польші карнет АТА і попробувати з ним!
+1KELEVRA писав: відпишеш результат по тій карті !
may писав: карнет CPD
Тих 5/10 днів прописано в МКУ. Стаття 95. Строки транзитних перевезень.alexandro писав:чув вже віж 10 - ох чоловік що має бути перетин кожних 20 днів![]()
![]()
![]()
. пробував пояснити що такого наші не зроблять, але всі мене так настирливо переконували, що я аж почав вагатися. хто що чув. підкажіть .......
Не смотря на то что Украина ратифицировала Стамбульскую конвенцию согласно ЗУ от 24.03.2004 № 1661-IV, Кабмин распоряжением от 31.12.2004 № 988-р передал полномочия ТПП Украины выступать гарантирующей организацией только по Карнетам ATA. Поэтому механизма использования Карнетов CPD в Украине пока нет.may писав: на ТЗ - карнет CPD, тільки невідомо, чи він у нас фунциклює...
А карнет АТА? Ну наприклад я куплю собі бокс на дах в машину польский. внесу його в карнет і буду возити туда-сюда. в чому тут проблема? може ж таке бути? Мені в службі довіри сказали шо з карнетом пустять без проблем.Nobody писав:Не смотря на то что Украина ратифицировала Стамбульскую конвенцию согласно ЗУ от 24.03.2004 № 1661-IV, Кабмин распоряжением от 31.12.2004 № 988-р передал полномочия ТПП Украины выступать гарантирующей организацией только по Карнетам ATA. Поэтому механизма использования Карнетов CPD в Украине пока нет.may писав: на ТЗ - карнет CPD, тільки невідомо, чи він у нас фунциклює...
Карнет цпд діє тільки для африки, еміратів, бельгії, і ше пару країн європи, для україни він не діє)))
Розумієш теоретично, тебе би мали пускати просто якщо ти маєш укладений діючий договір з юр. особою і посвідчення про відрядження, але так не є, відповідно з АТА карнетом може бути така сама історія.Andre писав:А карнет АТА? Ну наприклад я куплю собі бокс на дах в машину польский. внесу його в карнет і буду возити туда-сюда. в чому тут проблема? може ж таке бути? Мені в службі довіри сказали шо з карнетом пустять без проблем.Nobody писав:Не смотря на то что Украина ратифицировала Стамбульскую конвенцию согласно ЗУ от 24.03.2004 № 1661-IV, Кабмин распоряжением от 31.12.2004 № 988-р передал полномочия ТПП Украины выступать гарантирующей организацией только по Карнетам ATA. Поэтому механизма использования Карнетов CPD в Украине пока нет.may писав: на ТЗ - карнет CPD, тільки невідомо, чи він у нас фунциклює...
Карнет цпд діє тільки для африки, еміратів, бельгії, і ше пару країн європи, для україни він не діє)))
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 22 гостей