Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
там він зовсім по іншому стоїтьПетро писав: заборнік аля субару
близько, близько... тільки то не буде вертикальний обдув... в бампері будуть стінки, типу шоб все повітря яке попадає ч повітрозабірні отвори в бампері, зможе пройти тільки через радіатор, і нікуди інше, відповідне ще мені порадили біля колектора зробити тепловідбивний екран, і його можна буде підмутити таким чином щоб він перенаправляв частину повітря яке виходить з радіатора, через коллектор і до того отвору в капоті... то виходить типу фронтально-вертикальний обдувveresen писав: AnGeL, зроби вертикальний обдув колектора, який буде виганяти тепло вниз, під днище.
вбєщ 2-х зайців. Додаткове охолодження підкапотного + охолодження колектора.
бачив дивився підкапот .там прямо дує на інтеркуллер і ущільнювачі єПетро писав: andriy320e30, ти хіба бачив?
andriy320e30 писав: Петро написав:
andriy320e30, ти хіба бачив?
бачив дивився підкапот .там прямо дує на інтеркуллер і ущільнювачі є
нє я бачив тільки ламбо-тавр :)AnGeL писав: субаро-девятку його друга...
там всьо гарно зроблено,без лишнього,я десь пару раз кидав тут фотки її :)andriy320e30 писав: субаро-девятку його друга...
нє я бачив тільки ламбо-тавр :)
во, слава тобі господи, хоть шось... :)andriy320e30 писав: така моя думка
та в мене також пічка дує без вентилятора... але мені колись пояснювали як воно так працює...andriy320e30 писав:Петро, треба буде продути тачку в трубі або при 60км год вилізтина капот і пробувати чи дує .бо в мене пічка дує без вентилятора і то сильно.
під капотом правда там ше різниця тисків буде
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей