Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Про що розмова, при чому тут Городок?DNK писав:шо то за гопота з городка на фото?
а це що показник? і так всі замахують на дорозі))))Петро писав: Danko,а ти Vomont*а обїдеш???
давай,а у нього є тазік?BOXER писав: Vomont, давайте заїзд з умніком Thornом
ЗадротDanko писав:Петро, Жебимсь знав!
На Vomontа, я рівняюсь...Він для мене кумир і еталон.... і він один із перших... серед десяти людей у Львові яких я поважаю в світі тюнінгу...
Так як я вже писав вище - він серед тих одиниць які вклали в тюнінг авто вартість свого автомобіля...Після заїздів Вомонта я поняв що турба валить і якщо захотіти,то і у Львові можна турбуватись і навалювати.
З того все і почалось.
Але тобі певно того не зрозуміти-тобі тільки головне підісрати...
турбуватись можна всюда якшо є бабло .а от настроїтись онлайн нормально то вже питання. от ти якшо поставиш більшу турбу де настроїшся у львові якшо в тебе комп заводськийDanko писав: Львові можна турбуватись і навалювати.
З того все і почалось.
ти по собі не судиDanko писав: тобі тільки головне підісрати
тебе люди розуміли.Danko писав: Жебимсь
ДеDanko писав: Я не винен що в Япошок майже всі мотори турбові
Danko писав: Жебимсь
Danko писав: Петро, Ти селянин...
І не буду я в постах опускатись до твого низького рівня висловів,хватає одного умніка на форуміПетро
ящик пива
готуй
23.12.12
Данко
Ага. може водку зразу.
23.12.12
Петро
ти писав шо ящик
23.12.12
Данко
Я тобі зараз напишу.
23.12.12
ящик бля!
ТВОЇ ПОСТИ це є вєщь яка васа ніхто не поймe цієї вєщі і цю вєщь тяжко понятиDanko писав: я написав той пост чисто для тебе, щоб ти щось зрозумів...але ти нічого не зрозумієш бачу
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей