Speedo писав: і можна їхати бодай 50-ку

і як дорога?

я від калуша до жидачева місяць тому їхав 2 години. а це 40 км.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Speedo писав: і можна їхати бодай 50-ку
Sluva писав: нема Акту здачі в експлуатацію
А як у нас асфальт в калюжі кладуть і рапортують про ремонт доріг 99%?vovka писав: а євро як провели на незданому в експлуатацію стадіоні ?
Питання:Gleyf писав: Sluva, він вночі світится як на новий рік ялинка звіти і борги і всі інші комункації працюють адже обслуговують стадіон.
Я тільки ЗАGleyf писав: цього року будуть його задіювати у багатьох заходах
В той час, як Укравтодор відремонтував понад 98% автомобільних доріг, повітряними шляхами ніхто не займається. А це призводить до виникнення великої кількості повітряних ям. Вертолітники, наприклад, які обслуговують президента, жаліються, що через такі ями за чотири рейси від Межигір’я до Києва повністю розбивається підвіска гелікоптера. Не краща ситуація і на інших напрямках.
Shpioner писав: На верхньому Шуварі був замічений Камаз самосвал і пару вуйків в оранжевих жилетах, які з борта ями скидували і в землю закопували
а в нас колись з тим рахувалися ? Напишуть у "Високому замку" "просимо вибачення за тимчасові незручності " - і по всьому !AndrewK писав: і не літом (машинопотік)
+1. тоже харить, сигналять ззаду і т.п....а я не можу швидше переїхати бо повисну на тій яміBreaker писав: а я машину бережу, повз 30-40 км\год, то народ шось маячить, обганяє зі всіх сторін, таке враження що всім пофіг на ями і ніхто їх не об'їжає крім мене. Сьогодні проїхав 40км і ніодної ями не зловив, тфу-тфу-тфу. Так що їздіть помаліше, може збережете ходову
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість