І ту грань тяжко поняти, її можна тільки поняти з пацанами і тьолками на Північнійaxel писав:Грань між тюнінгом і колхозом настільки тонка... що не всім дано її помітити, або не переступити.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
І ту грань тяжко поняти, її можна тільки поняти з пацанами і тьолками на Північнійaxel писав:Грань між тюнінгом і колхозом настільки тонка... що не всім дано її помітити, або не переступити.
нє ну я непоняв ти кажеш шо вже навалюєш .і тут зразу причому тут тиDanko писав: andriy320e30, При чому тут Я...???
Danko писав: просто ти
Danko писав: ТИ
Danko писав: Ти ніхто
Danko писав: оскільки я
Danko писав: а ти
да ладно не чіпайте чувака,він хоть робить тачку такою якою хоче.ТРеба підтримувати а не бакланити,а тут тікі бакланять.cat-yellow писав: Danko, або докази в студію, де ти ВЖЕ навалюєш, або твої слова про "я вже навалюю" - це ніщо інше, як видавання бажаного за дійсне (в народі кажуть просто - "п1здьож”)
Ніхто не сперечається з тим, що ти будеш навалювати, але коли будеш - тоді й кажи "я вже навалюю", а поки що, пока нема доказів - максимум в твоєму це "я буду навалювати", що в свою чергу є суттєво іншим....
ключові слова .бо треба спочатку навалювати а потім говоритиNovel писав: або інші чинники...
Vomonta? нє,не чув))))cat-yellow писав: То взяти, наприклад Вомонта - ніколи не кричить і не розпинається
Мало того, навіть більше - якщо разок нормально навалити, то і говорити нічого не треба буде, всі і так самі всім всьо скажуть....andriy320e30 писав:ключові слова .бо треба спочатку навалювати а потім говоритиNovel писав: або інші чинники...
Vomont писав:Vomonta? нє,не чув))))cat-yellow писав: То взяти, наприклад Вомонта - ніколи не кричить і не розпинається
які аргумети .?тех характеристики ?-bmw m3 e46 -343hp 5.2 s- 100/m3cls-360 hpAnGeL писав: бмв 3 серії проти сливки, так і не навели аргументів..
AnGeL писав: Вже тут шукали найшвидший седан, Т5Р мав би памятати...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей