Опановують машинобудування.
То як в тому приколі:
Volkswagen das auto. Honda das televisor.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
отака хрєнь, але кольору хакі з великим мужиком в капелюсі і люлькою протягом робочого дня тусується на Новому Львові, вул. Тернопільська
він два таких монстра має, тільки не пам"ятаю маркиBOXER писав: отака хрєнь, але кольору хакі з великим мужиком в капелюсі і люлькою протягом робочого дня тусується на Новому Львові, вул. Тернопільська
якось сфоткаю.
Проблем з запчастинами немає, оскільки я їх просто накуповую на склад собі та товаришу (на зеленому їздить), зазвичай все термінове у нас є. По ціні вони в районі цін на дешеві іномарки. Придбавши такий треба його капітально реставрувати, щоб не підвів у відповідальний момент, тобто все що треба замінити, відразу замінити.Kostya_im писав:Крутий автомобіль у вас. Викладіть будь ласка фото якщо можливо. Я хочу в наближчому майбутньому придбати собі такий але боюсь чи не буде проблем з запчастинами.Koya писав: Їх у Львові 3шт, чорний у мене.
По трасі в 16-17л вкладаюся, по місту 20.RULES писав:Kostya_im писав: Я хочу в наближчому майбутньому придбати собі такий але боюсь чи не буде проблем з запчастинами.
шось мені здається що для Бронко найбільша проблема то не зч, а витрата пального![]()
![]()
В мотор здається мінералка заливаєтся. Я дивлюсь що вони ідуть в основному на АКПП з мотором 5.8. Чи варто брати з АКПП? Як ті коробки по надійності?Koya писав: P.S. Я більше не бачив авто, у котрого після повного зникнення тиску масла, та після того як злили масло з купою стружки, можна наїздити ще 25тис км не капіталячи мотор, просто промивши та заливши свіже масло...
А давно він у Вас? Колись (Десь біля року тому) постійно з ним пересікався на В.Великого по дорозі на роботу і водій постійно був з трубкоюKoya писав: Їх у Львові 3шт, чорний у мене. І я нічого не курю
Ооо, то мабуть він вже змінив Бронко на той Ф.BOXER писав: отака хрєнь, але кольору хакі з великим мужиком в капелюсі і люлькою протягом робочого дня тусується на Новому Львові, вул. Тернопільська
BOXER писав: тусується на Новому Львові, вул. Тернопільська
азарів?Bugs_bunny писав: віл. Панаса Мирного
стільки роботи, а диски однакові поставити часу не хватилоBreaker писав:От таке део продається у Львові
Як вам салон?
Тойота Марк2 або Чейзер..Vexler писав:Позавчора біля Шувару зустрів стару япошку: тойота або шось в тому дусі 80-их...Фоткав вже услід,тому погано видно
У червні два роки буде.RMI17677 писав:А давно він у Вас? Колись (Десь біля року тому) постійно з ним пересікався на В.Великого по дорозі на роботу і водій постійно був з трубкоюKoya писав: Їх у Львові 3шт, чорний у мене. І я нічого не курюЗараз працюю в іншому місці і по тому маршуту не їжджу і його не бачу.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 18 гостей