тріснув йому?AndrewK писав: Чувак почав імітувати "мені дверима в голову", за що отримав то саме.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
тріснув йому?AndrewK писав: Чувак почав імітувати "мені дверима в голову", за що отримав то саме.
Ну та всяке буває...вдень топилось,зараз підмерзло один необережний рух і тебе крутить тим більше там бруківкаtopper писав: Sluva, мабуть не просто так його крутануло
Нє, повезло йому, встиг зловити. Після того виліз показувати свою крутизну і зразу почав шукати підтримки в пасажирів типу "ну скажіть же йому, що тут є зупинка"LEgEnDA писав: тріснув йому?
В мене теж інколи буває мат через мат із водіями автобусів але то додупи..AndrewK писав:Нє, повезло йому, встиг зловити. Після того виліз показувати свою крутизну і зразу почав шукати підтримки в пасажирів типу "ну скажіть же йому, що тут є зупинка"LEgEnDA писав: тріснув йому?![]()
![]()
Накуа він вилазив я так і не зрозумів...
мене колись на Антоновича 31- ша 2 рази притискала до тротуару, я був на велосипеді. Почекав після зупинки, став велом перед ним і їхав дуже помалу, за пару хв. водій мабуть зрозумів провину, бо їхав чемно і не сигналивandrew писав: кщо є час я роблю по іншому.. затягую його на маршруті так щоб його догнав наступний
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 19 гостей