не волнуйтесь ребята..не из пугливых яJust be писав:Основне не спугнути її

буду вам тут флудить переодически

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
не волнуйтесь ребята..не из пугливых яJust be писав:Основне не спугнути її
вав!!!! :)Magnus писав:Ну як сказати, не всі жінки туплять на дорогах ,звичайно і мужиків з затягнутим ручніком хватає , але на жінку водія більше акцентують увагу,бо їх набагато менше чим сильнішої половини людства,тому, мужики тормоза ховаються в масі рейсерів................. ,а бідні жінки мусять вигрібати......така ваша доля............
ага :) может ник поменять?Just be писав:Аяяй)
Прікольний аватар Тепер будеш мстити всім трамваям ?, колеса проколювати ?))
О жене или дочке еще точно не говорят!neya писав:каждый раз, когда ты отзываешься так о женщине - кто-то говорит еще ХУЖЕ о твоей матери, жене или дочке. подумай
Must Drive писав:neya=brrrrr=pikach000
І скільки в тебе вже їх на рахунку ?))neya писав:на трамваеистребительницу????
Скажи що тебе жаба давить через то що вона моя знайома а не твояMust Drive писав: neya=brrrrr=pikach000 ?
Баффи - Истребительница вампиров или Neya - Истребительница трамваев !neya писав: может ник поменять?
на трамваеистребительницу????
насправді ніхто не чекав..судила з сказаного вами раніше..axel писав:Ну само собою може хтось чекає, що я вибачусь!
я зупинилась перед виїздом на колію...axel писав: ЇДУЧИ ШВИДКО
перший..Just be писав:І скільки в тебе вже їх на рахунку ?))
ага..причому - тільки жовтихhugo писав:Баффи - Истребительница вампиров или Neya - Истребительница трамваев !
з Пікачу в обнімку!neya писав:угу..тепер буду активно обговорювати чоловіків.. :)
правда, напевно, одна..![]()
Еее, нізя)neya писав:дзеркала БМВ (я!)
neya писав:стовби![]()
neya писав:бетонні огорожі
Це не було сказано до тебе! Це загалом, для всіх, хоча я впевнений ці хто тут на форумі читають, 80% по дорогах безрозсудно не їздять!axel писав: ЇДУЧИ ШВИДКО
В правилах написано, "на форумі прийнято звертатися на Ти"!neya писав: з сказаного вами раніше..
http://5.ua/newsline/230/0/45102/Saba писав:шо там в Яворі сталося, машина вроді вїхала в колону солдат, хто детальніше знає?
вот с БМВ это ты зря так:), а все остальное можеш смело истреблять (и рено и трамваи и т.д и т.п) :)neya писав: до того були: стовбчики, стовби, дзеркала БМВ (я!) і РЕНО (сам винен), бампера, бетонні огорожі..
вобсчем, мєлочі :)
BOXER писав:з Пікачу в обнімку!
мона-монаJust be писав:Еее, нізя)
домовились! :)axel писав:В правилах написано, "на форумі прийнято звертатися на Ти"!
зара відпочиваю..полювання ведеться тіко на трамваї..hugo писав:вот с БМВ это ты зря так:), а все остальное можеш смело истреблять (и рено и трамваи и т.д и т.п)
тіко знайомлюсь з форумом..Terry писав:А от новій дівчинці на форумі ми раді - надіюся відписи будуть не лише у темі ДТП.
neya писав:активна флудерка
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 23 гостей