Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Відео з реєстратора!
- jon
- Ім'я:Іван
- Стать:чоловік
- Номер:8411
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
MAECTP0 Ну незнаю в мене просто так ніколи конфліктів не виникало. А перебуваю на дорозі кожен день по 200 км.
гази - - жарять, тази - - валять а крази - - решают
- DNK
- Ім'я:Діма
- Подякували: 3 рази
Re: Відео з реєстратора!
Так це порушення і непросто порушення правил ПДР а порушення правил Людяності,шо в житті є важливішим за всі правила.Правда не всі мажори цими правилами керуються,поки неполучають свою пулю,або свою смертьpikach00 писав: Обтраскати пішоходів це порушення?

Я гнівався на Бога за те що не мав взуття,
доки не побачив людину яка не мала ніг...
ВОРОГИ-ЖУЛЄН
ВОРОГИ-ЖУЛЄН
- Pier
- Дякував (ла): 5 рази
+1 мене останнім часом навіть доки не просять показати, а навіть якщо показую, то вся процедура займає до 3 хв. Хоча я розумію, якщо їздити цілий день, і так зупинять раз 3-5 на день - то може і трафити.jon писав:MAECTP0, Та просто читаю і передивляюсь на форумі куча відео де з даїшниками говорять як з якоюсь скотиною, хамлять. А тут просто хочу на свому прикладі показати що якщо до них нормально то і до вас буде нормально.
MAECTP0 писав:
не факт.
так, бували такі що і невидимих пішоходів намагалися "приписати".
- S_V_B
- Номер:0990
плюсуюсь.......... навіть при незначних порушеннях закривають очі і все закінчується як максимум усним попередженням.....jon писав: якщо до них нормально то і до вас буде нормально.
- S_V_B
піпець........... минулого тижня також неспеціально обтраскав пішоходів на антоновича, їхав в лівому ряді попереду калюжа і як вивилось там немаленька яма, в правому було авто, позаду також рухався трансортний засіб? що в таких ситуаціях робити? екстрене гальмування? створення аварійної ситуації? не моя вина що стан доріг такий...... Водій Х6 нічого протизаконного не зробив, він випереджав транспортний засіб який був в правому ряді, а те що там стан дорожнього покриття в такому стані він не винуватий....DNK писав: Так це порушення і непросто порушення правил ПДР а порушення правил Людяності,шо в житті є важливішим за всі правила.Правда не всі мажори цими правилами керуються,поки неполучають свою пулю,або свою смерть
- OKurylyshyn
- Ім'я:Олег
Я там кожного дня когось випереджаю і не тільки там, але як бачу калюжу то приторможую а не газую.
- DNK
кльово,ну тоді давай будем їздити 80 км по місті по калюжах і обхляпувати всіх людей,круто буде.Верх ввічливості.І всі будуть казати о молодці правил не порушують,то держава винуватаS_V_B писав: не моя вина що стан доріг такий...

ВОРОГИ-ЖУЛЄН
ВОРОГИ-ЖУЛЄН
- Black
- Ім'я:Дмитро
- Дякував (ла): 4 рази
DNK, S_V_B, OKurylyshyn, есть много факторов : какая скорость ,близко ли тратуар ,увидел не увидел,лужа/яма,ширина покрышки ( на пример я на 13 резине точно упаду в яму где 15 даж не подумает),не давно ездил в районе Сыхова - Луганской - Навроцкого дык не успеваешь за автомобилями следить что двигаются с тобою рядом в том же потоке , не то что за пешеходами
, будьте внимательными и вежливыми тогда точно большая часть Львова вернёться домой чистая

P.S.Ваш диалог ни к чему не приведёт если каждый будет задавать только вопросы , а не искать ответы и приходить к общему знаменателю.
P.S.S.А по покрытию дорог кого винить и т.д. сами знаете .Что имеем то имеем.

P.S.Ваш диалог ни к чему не приведёт если каждый будет задавать только вопросы , а не искать ответы и приходить к общему знаменателю.
P.S.S.А по покрытию дорог кого винить и т.д. сами знаете .Что имеем то имеем.
З повагою Black.
- S_V_B
сумніваюсь що його швидкість в момент коли він проїжджав повз цих людей була 80 км.....DNK писав: ну тоді давай будем їздити 80 км по місті по калюжах і обхляпувати всіх людей,круто буде
тобто якби він був не на Х6 а на припустимо ваз 2101 це б щось змінило?DNK писав: .І шось мені підсказує шо власник того бумера явно не заробив касу сам (шоб не вкрасти)
знаю що в мою сторону полетить каміння але бабка напевно сама собі в тому винувата, можливо не кокретно вона а її покоління і покоління її дітей, вони будували країну з часів її незалежності.........DNK писав: і явно не буде жити на пенсію таку як вбабки тої,аїй бідній крім того шо думати як прожити на 900 грн
- cdrom
- Ім'я:Роман
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
S_V_B, а якщо по тротуару йшов би хтось з твоїх знайомих - ти б теж не пригальмував, бо то все погані дороги винуваті? 

A goal without a plan is just a wish
- S_V_B
на рахунок мене, я писав що є ситуації коли немає куди подітись, суть моєї думки полягає в тому що не завжди є можливість обїхати або різко пригальмувати............ це ж не значить що мене потрібно розстрілювати за це........cdrom писав: S_V_B, а якщо по тротуару йшов би хтось з твоїх знайомих - ти б теж не пригальмував, бо то все погані дороги винуваті?
- OKurylyshyn
та ніхто не розстрілює, але глянь як він на перехрестку пхався, як рванув і які там катки на колесах і він так валив по всій Героїв УПА.S_V_B писав: це ж не значить що мене потрібно розстрілювати за це........
- Black
- Ім'я:Дмитро
- Дякував (ла): 4 рази
Не за него имел ввиду S_V_B я так понял , а вообщем за водителей что не всегда получается красиво проехать . Я так понял!OKurylyshyn писав: але глянь як він на перехрестку пхався, як рванув і які там катки на колесах і він так валив по всій Героїв УПА.
З повагою Black.
- S_V_B
ну на рахунок нього звичайно йому не зачот, але придивись той бобік справа також їхав майже по центрі дороги, хоч і мав можливість триматись правіше, а хлопака на Х6 зловив момент коли можна було випередити його і газ до бляхи, не факт шо він коли здійснював цей маневр бачив пішоходів, вся увага напевно була прикута на бобіка і як його обїхати. Останнім часом мене також нервують унікали які тошнять по центрі дороги бо справа узбіччя трошки покрите снігомOKurylyshyn писав: та ніхто не розстрілює, але глянь як він на перехрестку пхався, як рванув і які там катки на колесах і він так валив по всій Героїв УПА.

- S_V_B
саме такBlack писав: Не за него имел ввиду S_V_B я так понял , а вообщем за водителей что не всегда получается красиво проехать . Я так понял!

- DNK
мова йшла не про тебе,я писав про х6,а тобі відповів бо ти вважаєш шо можна валити і обхляпувати ,бо дорогі такі винуваті.Нетреба забувати шо спочатку були люди а потім машини,а не так як зараз ,понакупляли машини на краджені в людей гроші і навіть до тих людей в яких крадуть поваги не мають.НУ але повага і наш народ це шось таке далеке.S_V_B писав: це ж не значить що мене потрібно розстрілювати за це........
ВОРОГИ-ЖУЛЄН
ВОРОГИ-ЖУЛЄН
-
Ситуація звісно не приємна, водія не виправдовую, але і пішоходи олені. Важко було перейти на другу сторону вулиці і йти по тротуару який дальше від дороги
Недавно і мене була схожа ситуація, також обхляпав двох пацанів, які йшли по тому вузенькому. Я притормозив, але їм то не допомогло. Обхляпав не так сильно, але обхляпав. Після цього відчував себе свинею, але і їхня вина в цьому теж є.

- Vusiko
- Ім'я:Олексій
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
Хлопаки, може вже нарешті якесь відео глянем?
- Pier
- Дякував (ла): 5 рази
Дивимся :)Vusiko писав: Хлопаки, може вже нарешті якесь відео глянем?
За кермом була тьотка, і було видно як тонами сипляться "матюки". І якщо вона би на стояла на зустрічні (не хотіла вона всіх затримувати) - фінал був інший.
- tiko
akelth
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей