І ще - враховуючи останні досить жорсткі суперечки(наприклад в темі про ДАІ) то модератори і так ангели

на ВАЗ2108 чи ще десь - вже б давно всі учасники спору в довгосрочній сауні були б.
Флуд закінчив - ліпіть картку

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ще трохи, снігопад - то не бензин купувати по халявних цінахВсього онлайн 112 користувачів :: 77 зареєстрованих, 3 прихованих і 32 гостей (Ця інформація базується на активності користувачів впродовж останніх 5 хвилин)
Рекорд відвідуваності (121 одночасно) відбувся Чет, 24 травня 2012, 21:56
Зареєстровані учасники: _Oliko_, ANDREW555, AndrewK, andriy320e30, andron, AnGeL, Anix, Atlon, axel, Bing [Bot], Black, bossjara, BRATCY, Car Crash, cat-yellow, Denja, Dima, Dimon, diza, dmitry, dragonlviv, Enter, Exabot, Figaro, ghost™, Google Adsense [Bot], Google Feedfetcher, Googlebot, Jarevych, Kirik, koz@k, LEgEnDA, Maniak716, mathst, mister_X, Morozov, myzikk, nazar4uk, Novel, Oldschooller, pavlolvov, puzzo, PYY, roksana, ROVA, rubilnik, RUS_70, ryvol, Sany, scrap, Sem, serega_l1, shpila, Shpioner, Sluva, snik, soviet, Speedo, StirliZ, t.r.v, t309, Tarik, TAXI, TELESYK, tetraider, Thug, Tunik, Twister, Vanjabest, veresen, vit007, volodimir1975, Vova_P, Vusiko, weber, YandexBot, zelja, zmey882, ФОКУСник, юра
Можу це зробити, але не знаю на скільки то зручно буде в результаті...Jarevych писав: weber, пропоную дати можливість юзерам редагувати свій перший пост в бортовику, так щоб все добавляти до основної інфи
ну не помішає ніяк. а будуть чи не будуть користуватись - то справа кожного :) я за.weber писав: Можу це зробити, але не знаю на скільки то зручно буде в результаті...
Мова про редагування 1-го поста йде тільки про форуми в розділі "Наш гараж".AnGeL писав: можна в разі чого і назву теми поміняти, а не просити "модери, змініть назву на ..." і тому подібне...
це питання? чи ствердження?weber писав: Мова про редагування 1-го поста йде тільки про форуми в розділі "Наш гараж".
я думаю буде зручно в розділі Гараж. тому що коли про якусь машину написано 100500 сторінок, і там вже по 3 раза мінявся і мотор і коробка і взагалі все що можна, то ніхто небуде всю тему перечитувати. а от якби власник відредагував перший пост і написав якось стисло, зі ссилками на конкретні пости що є станом на сьогоднішній день то це було б зручніше на порядок.weber писав: Можу це зробити, але не знаю на скільки то зручно буде в результаті...
автор теми щоб міг редагувати повідомлення в своїй темі ТІЛЬКИ власні, а не чужі, і не видаляти, а тільки редагувати, також за таке, і взагалі щоб можна було редагувати не тільки в своїй темі, а взагалі свої повідомлення, сиджу на одному форумі де є така можливість, бардаку не наблюдаю, в плані, що пишуть, а потім міняють свою думку залежно від обставин, просто це зручно, коли можна щось дописати чи редагувати в своєму пості чи назві темиAnGeL писав:а можна зробити таке, щоб автор теми міг видаляти повідомлення в своїй темі? типу флуд всякий і т.д.? то ж було б непогано, модерам було б менше роботи так точно... можливо таке терба дозволити не у всіх розідлах, ну наприклад в розділі гараж так точно не зашкодить...
Роман, давай і в продаж авто те самеweber писав:Дозволив необмежено редагувати 1-ий пост власних тем у форумах Нашого гаражу: Автомобілі (сток), Автомобілі (тюнінг), Мототехніка.
Покращення вже сьогодні.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей