Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ну да, але машина місцева, з цього будинку, бо часто її там бачу, тобто гарсонщик там живе, просто приїхав і положив на всіх, хто буде їхати тією дорогою,Jarevych писав:Bumer, так то ж АТ![]()
та він і так проторчав годинки двіniama писав: Я б почекав ще годинку і потім би тішився тим таксистом.
тоже так думав, бо люди, які виходили з будинку показували водію буса на вікна по тій же стороні, що стояла машина, поверх 1-2, то теретично, але ніхто не вийшов і не від'їхав(niama писав: Може гарсон видів ту всю катавасію з вікна і засцяв виходити щоб не дістати тягла
він може і дзвонив, бо по телефону наярював довго, але таксист міг спати після нічної зміни, наприклад, і телефон поставити у беззвучний режим, та хз...Myself писав:Bumer, Щось дуже схоже недавно і в моєму дворі булоАле чого пацан з буса не подзвонив на 1586 і не попросив набрати того мудака і викликати його до машини? Або просто номер взяти в оператора і самому подзвонити?
![]()
теж про це подумавBumer писав: він може і дзвонив, бо по телефону наярював довго, але таксист міг спати після нічної зміни, наприклад, і телефон поставити у беззвучний режим, та хз...
заблокувати такогоуродащоб н зміну не міг виїхати. й сигналку в машинах поставити наBumer писав: він може і дзвонив, бо по телефону наярював довго, але таксист міг спати після нічної зміни, наприклад, і телефон поставити у беззвучний режим, та хз...
то з самого початку треба було машину нормально поставити, а не як
Bumer писав: беззвучний режим
У мене в руці, в таких випадках металеві ключі від квартири та офісу і я лізу таки максимально короткою відстанню до під'їзду. Ну, може хіба від втрати рівноваги чи коли зовсім пройти важко - спираюсь та притримуюсь рукою з ключами на то авто.Rosko писав:apricot, поріж йому передні колеса по всій довжині!![]()
зразу видн шо якийсь сихівський бик який корчить з себе крутого
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 28 гостей