Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
давайте скинемся форумом, Боксер чи хтось хай надрукує і самі по можливості розклеїм? як каже Ігор - давайте почнемо із себе? Може хоть тим шось комусь покажем-докажем?Petia писав: Під табличкою "інвалід" дописати слоган
"Чи насправді хочеш бути на моєму місці?"
bossjara писав: як каже Ігор - давайте почнемо із себе
Де логіка ? Або починати з себе або вчити інших !bossjara писав: Може хоть тим шось комусь покажем-докажем
бо той рух зводився до того щоб викласти відео на ютьюб і засвітитись в новинах. але видно заплатили мало, бо швидко ажіотаж спавMorozov писав: Вже було багато спроб розклеювання наклейок є навіть такий рух "дайте пройти", але чомусь це не прижилось.
Я +bossjara писав: давайте скинемся форумом, Боксер чи хтось хай надрукує і самі по можливості розклеїм
А Ігор каже(і ти це не одноразово читав) почніть змінювати(сь) самі. Тобто давайте не будем сидіти і чекати поки хтось зробить такі наклейки і наклеїть, і сидіти обсирати які всі какашки, шо нічого не роблять, а давайте візьмем і зробим. Тихо, без піару кіпішу і т.д.bossjara писав: як каже Ігор - давайте почнемо із себе
Чудова ідея! Чудовий текст. Я в долі!bossjara писав:давайте скинемся форумом, Боксер чи хтось хай надрукує і самі по можливості розклеїм? як каже Ігор - давайте почнемо із себе? Може хоть тим шось комусь покажем-докажем?Petia писав: Під табличкою "інвалід" дописати слоган
"Чи насправді хочеш бути на моєму місці?"
я б дав 100 грн. на таке діло.
Бо якшо чесно - мені пофігу на місця для інвалідів - я не маю навіть знайомих які там паркуються(по праву), але мені б в самий страшний момент не прийшло в голову вставати на таке місце, хіба вже дійсно дуже треба і нема інакше як(ну там для вигрузки вантажу чи ше шось). Але я не розумію наприклад наскільки треба бути скотиною щоб зайняти таке місце
Просто не звертай уваги. То складніше, ніж горохом об стінку.bossjara писав: Morozov, йди звідси
А ще один "не просто так" покинув на Кн.РоманаApokalipsis писав:serega_l1, він його мабуть просто так кинув, бо йому захотілось правда?
Так коректніше.bossjara писав:BOXER, рахуй кошторис, тема поруч.
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 15 гостей