Коба писав: Водій такий самий злочинець, які і даїшник
ФОКУСник писав: Та ну? Тобто водій настільки тупий що знімає на камеру власний злочин?
Це, як, тебе переконали?ФОКУСник писав: Виходить що якщо ніхто не заявив - то винуваті обоє.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Коба писав: Водій такий самий злочинець, які і даїшник
ФОКУСник писав: Та ну? Тобто водій настільки тупий що знімає на камеру власний злочин?
Це, як, тебе переконали?ФОКУСник писав: Виходить що якщо ніхто не заявив - то винуваті обоє.
Я вже тут про це також писав, просто напевне видалили.Yuzer писав: Саме так і сталось в Летичеві, де водій відразу після дачі взятки подзвонив в прокуратуру і викликав відповідні служби на місце події.... Його звільнили від кримінальної відповідальності, але притягнули до адміністративної![]()
ось пост цього водія:тема тутПо Біланю, ще не закінчили експертизу відеозапису, тож суд перенесли. По мені, суд (судилище) виніс постанову, та визнав винним по ст.172 ч3 дача хабара, призначив штраф 2000 гр. Подаємо апеляцію.
відео:
там ніби на 1:05 даєць шось говорить про дві купюри, тіпа "мало", бо водій спочатку показував одну 50грнКоба писав: від дайця жодного натяку не почув на дачу хабара.
Та прочитай же закон ! Не важливо чи вимагають чи сам пропонуєш !!!Коба писав: Або я тупий або лижі [цензура] не їдуть.
Коба писав: далі гайця, я б притягнув до відповідальності,
по закону :)Maniak716 писав: ти хочеш жити по-поняттях чи по-закону???
Maniak716 писав: особисто моя позиція така: водій [цензура], а ДАІшник [цензура] (по замовчуванню) і злочинець згідно діючого законодавства
Яка ч. 2Igor_Lviv писав: Між іншим, так і нема ч.2 (я про двох злочинців - "журналіста" і ДАІшника)???
тоді офф, при п'ятниціIgor_Lviv писав: Хлопці, в темі стає нудно.
"Чьотке" відео, чувак як втілення феміди, респектMorozov писав: Всі чули новину про " паспорт за 170гр" ?
Так от хлопці із Львіського ДК вирішили це перевірити, от що із цього вийшло:
http://zik.ua/ua/news/2013/03/22/400123Плата за оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон складається винятково з трьох складових. Громадяни мають право відмовитися від будь-яких додаткових послуг.
Про це повідомляє прес-служба Упоноваженого Верховної Ради з прав людини.
Отже, громадянин України при оформленні закордонного паспорта має сплатити:
1) державне мито у сумі 170 грн (Пункт 5 статті 2, пункт 6 статті 3 Декрету Кабінету Міністрів України «Про державне мито»);
2) платну послугу з оформлення та видачі паспорта громадянина України для виїзду за кордон – 87, 15 грн (пункт 27 постанови КМУ від 4 червня 2007 р. № 795 «Про затвердження переліку платних послуг, які надаються підрозділами Міністерства внутрішніх справ та Державної міграційної служби, і розміру плати за їх надання»);
3) вартість бланка паспорта – 120 грн.
Про це повідомляє прес-служба Упоноваженого Верховної Ради з прав людини.
Сегодня было заседание суда по избранию меры пресечения для еще одного фигуранта в уголовном деле по штраф.площадке. Почти никто не пришел, хотя крики были "поддержим все", "горой", "стеной". Парень пока получил подписку о невыезде (хотя работа связана с командировками в том числе и за границу) и получил урок "поддержки" стада хомячков:
А это - отзыв еще одного "вообще как бы и не активиста", у которого сожгли неизвестные автомобиль:
Вони перенесли тему в інший підфорум,но я упорнийThug писав: на ДК не знайшов, або ще не проіндексувався гуглом, або витерли
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей