LEgEnDA писав: чомусь той мерс GL і БМВ х5 не забрали

я так біля привокзального раз питав евакуаторщиків чому вони забирають мікру, а не крузак, який рядом стояв. вони сказали "потім за ним приїдем"

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
LEgEnDA писав: чомусь той мерс GL і БМВ х5 не забрали
Бояться цуки, щоб він потім за ними не приїхав :)BOXER писав:LEgEnDA писав: чомусь той мерс GL і БМВ х5 не забрали![]()
![]()
я так біля привокзального раз питав евакуаторщиків чому вони забирають мікру, а не крузак, який рядом стояв. вони сказали "потім за ним приїдем"![]()
ну ане, страх нинька має великі очі.....cat-yellow писав: щоб він потім за ними не приїхав
напевно такLEgEnDA писав: давно забив а зараз треба.....
шось дуже підозріло знайомий гаражLEgEnDA писав: НЕ хотів робити хімчистку стелі.....
Сам таке, тільки під час моєї присутності там руки не мали як полірувати диски а показували мені незграбному як то ся робе( я про поклейку)pavlolvov писав:шось дуже підозріло знайомий гаражLEgEnDA писав: НЕ хотів робити хімчистку стелі.....там руки полірують диски -то часом не Ростік???????????????
ну підшипникав вже була хана - і люфт мали і гудів один.pavlolvov писав:напевно такLEgEnDA писав: давно забив а зараз треба.....а з гальмами і підшибниками правильно зробив , це безпека в першу чергу. зараз тенденція пішла особливо на підшибники я за цей тиждень десь з 15 штук помінєв. а з машиною як з зубами -чим дальше відтягуєш тим складніше і дорожче
LEgEnDA писав: Сам таке, тільки під час моєї присутності там руки не мали як полірувати диски а показували мені незграбному як то ся робе( я про поклейку)
темно як в танку, або, чорно як в бмв //МFormula1 писав:LEgEnDA писав: Сам таке, тільки під час моєї присутності там руки не мали як полірувати диски а показували мені незграбному як то ся робе( я про поклейку)
Да ладно![]()
Як Тобі доречі з чорним потолком ?
а може краще біла?LEgEnDA писав: Серединка буде чорна.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей