Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Honda Fireblade
- Vusiko
- Ім'я:Олексій
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
LEgEnDA, то з мотоцикла мотор?
шо ж він такий великий?

- hitlos
- Ім'я:Андрій
- Номер:Numero Uno
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Re: Honda Fireblade
Шо ся стало? Ти ж вроді продавав.
Vusiko, Мотор від мотоцикла по розмірах такий як від машини принаймні ті шо 4 циліндри.
Vusiko, Мотор від мотоцикла по розмірах такий як від машини принаймні ті шо 4 циліндри.
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
продав пасат треба десь гайки покрутити....hitlos писав: Шо ся стало? Ти ж вроді продавав.
Та курвить мене то шо друга інколи важко включається, хочу вилочку виміняти в коробці
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
Мабуть всі бачили тему де шукав яким чином можна напилити вал.. Але зваживши всі за і проти - вирішив або купляти нові зношені деталі або шукати б.у. коробку....
передісторія...
Ше з самого початку юзання моту - інколи, дуже рідно, друга могла не включитись з першого разу, особливо при різкому розгоні.
Цього літа все більше і більше воно давалось в знаки, особливо, пробуючи їхати на задньому включити другу - анріал.
І так, переганяючи мот в гараж на зимову сплячку - мені вдруг вибило другу, десь на 10 тис. оборотів... я спочатку не поняв шо сталось, шей мокро було, думав колесо зригнуло...
Поставив мот і думав шо все ок... Но.. через тиждень - сонячно і +10. Спеціально поїхав проїхатись-провірити... і тут на тобі - друга, дійсно, дуже рідко але вискакувала....
Як відомо - друга передача - це хвороба усіх літрових мотиків, так як на неї іде найбільше навантаження.
Довго думав лізти до коробки чи не лізти, але, одного вечора, з допомогою Лесика і Бабака мотор на рпотязі двох годин успішно був знятий. Після чого відвезений на Ніко, де і був розібраний.
Діагноз був не дуже втішний. Я був готовий потратитись на вилочку і шестерню(в районі 120 баксів), а приговорили вилку, 2 шестерні, і копірний вал... Всі шо стосувалось другої передачі мало виробітку... банально через підпалену і підігнуту вилку.
Глянувши ціну на то все(300 баксів) + доставка, я мягко кажучи розстроївся... Були думки з тим напиленням, але робиться ж для себе в першу чергу, і, як би там не було, швидкостя не експерементальні... Попалась мені коробка на очі, в Луцьку.. позвонив - 150 доларів коробка і 30 доларів копірний вал. Мотор застукав, коробка по словам і ідеалі..
Відіслано 100 грн завдатку і сьогодні коробка була на новій пошті... Приїхав - дивлюсь, а воно трошки не таке... Ряд інакший, копірний вал - зеркальне відображення мого- тобто передачі переключаються в другу сторону...
Не знаючи шо робити - сказав шо ше приїду. Поїхав на ніко, зібрав свою коробку до купи, взяв картер і поїхав на нову пошту... Бачили б ви очі клієнтів і працівників нової пошти.. Але... йдемо до своєї мети...
Під пристальним контролем працівників було переставлено вали з шестернями і все решта - підійшо, все передачі щьолкаються, єдине шо - в іншу сторону... Але, це не біда- конструкція рідної переключалки дозволяє цей нюанс компенсувати і буде все ок...
Стан коробки - практично ідеал. Або їздили акуратно, або пробіг був не великий..
Сьогодні ж, все шестерні зняв помив зібрав назад, зачистив всі поверхні і зібрав картер з коробкою до двіжки...
Завтра треба буде перетягнути всі болти по мануалу з потрібним зусиллям, прикрутити піддон, сцеплення, і можна виїжжати
фух, стільки тєксту давно не писав... продовження буде
передісторія...
Ше з самого початку юзання моту - інколи, дуже рідно, друга могла не включитись з першого разу, особливо при різкому розгоні.
Цього літа все більше і більше воно давалось в знаки, особливо, пробуючи їхати на задньому включити другу - анріал.
І так, переганяючи мот в гараж на зимову сплячку - мені вдруг вибило другу, десь на 10 тис. оборотів... я спочатку не поняв шо сталось, шей мокро було, думав колесо зригнуло...
Поставив мот і думав шо все ок... Но.. через тиждень - сонячно і +10. Спеціально поїхав проїхатись-провірити... і тут на тобі - друга, дійсно, дуже рідко але вискакувала....
Як відомо - друга передача - це хвороба усіх літрових мотиків, так як на неї іде найбільше навантаження.
Довго думав лізти до коробки чи не лізти, але, одного вечора, з допомогою Лесика і Бабака мотор на рпотязі двох годин успішно був знятий. Після чого відвезений на Ніко, де і був розібраний.
Діагноз був не дуже втішний. Я був готовий потратитись на вилочку і шестерню(в районі 120 баксів), а приговорили вилку, 2 шестерні, і копірний вал... Всі шо стосувалось другої передачі мало виробітку... банально через підпалену і підігнуту вилку.
Глянувши ціну на то все(300 баксів) + доставка, я мягко кажучи розстроївся... Були думки з тим напиленням, але робиться ж для себе в першу чергу, і, як би там не було, швидкостя не експерементальні... Попалась мені коробка на очі, в Луцьку.. позвонив - 150 доларів коробка і 30 доларів копірний вал. Мотор застукав, коробка по словам і ідеалі..
Відіслано 100 грн завдатку і сьогодні коробка була на новій пошті... Приїхав - дивлюсь, а воно трошки не таке... Ряд інакший, копірний вал - зеркальне відображення мого- тобто передачі переключаються в другу сторону...

Не знаючи шо робити - сказав шо ше приїду. Поїхав на ніко, зібрав свою коробку до купи, взяв картер і поїхав на нову пошту... Бачили б ви очі клієнтів і працівників нової пошти.. Але... йдемо до своєї мети...
Під пристальним контролем працівників було переставлено вали з шестернями і все решта - підійшо, все передачі щьолкаються, єдине шо - в іншу сторону... Але, це не біда- конструкція рідної переключалки дозволяє цей нюанс компенсувати і буде все ок...
Стан коробки - практично ідеал. Або їздили акуратно, або пробіг був не великий..
Сьогодні ж, все шестерні зняв помив зібрав назад, зачистив всі поверхні і зібрав картер з коробкою до двіжки...
Завтра треба буде перетягнути всі болти по мануалу з потрібним зусиллям, прикрутити піддон, сцеплення, і можна виїжжати

фух, стільки тєксту давно не писав... продовження буде

- santosxxx
- Подякували: 1 раз
МОЛОДЄЦLEgEnDA писав: фух, стільки тєксту давно не писав... продовження буде

фух, стільки тексту давно не читав

- Chell
LEgEnDA, Шо там по мотику??? Склав вже всьо???? Передачі норм переключаються???
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
мотор склав. З коробкою все гуд. Вже стоїть на мотику заводиться... Чекаю прокладки колектора і прокладку кришки генератора
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
від посту про нову пошту було ше дуже багато мінінгітів... а саме - мотор складали-розбирали 3 рази. Та коробка не підійшла. Первинний вал був коротчим на 4 мм, це стало ясно коли вже прикручували корзину. Відповідно вона повноцінно не закручувалась.BOXER писав:LEgEnDA, малаток!
Розібрали - вирішили на рідні вали насадити двоюрідні шестерні. Збирати - а вони падли мають інакшу площину посадки, і якшо шайбами її підсовувати то потім інші не стають

Одним словом, та трахомудія зайняла багато часу, потім було вирішено розібрати все, позначити де яка шестерня і т.д. Зібрали - все пляше. Але... Той барабан який вилки соває тоже трощки інакший... і він не довключає третю

Якшо його тюнінганути то не довключить чи 5 чи 6

Було 2 варіанти, запити водою куплену коробку, яка доречі була в ідеальному стані, і купувати нові запчастини, або проточити посадочне гніздо корзини... шо і було зроблено токарем під пильним контрольем... Все стало ідеально.
Потім був процес установки мотора... Лесько допомагав

Ото ми наматюкались.... але поставили.
Сьогодні має бути прокладка, завтра мабуть поставлю її і буду далі рухатись
Часу не хватає

- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
А куда спішити,погода явно не спряє покатухам на мотікуLEgEnDA писав: Часу не хватає

"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
Sluva, покатухи покатухами, а в мене ше весь пластік розібраний який треба підготувати і помалювати, демпфер електронний замастирити - з ним тоже роботи дофігіщє
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
Вирішено. Мотик буду продавати.
Пластик весь на малярці. Реально треба було малювати лише морду і бак. Але...
Переробив кронштейн який тримає фару пластік і зеркала, лишилось окультурити.
По суті, роботи багато не має, відмити, відчистити, оприділитись з кольором
помалювати і зібрати, але на то піде ше часу
Хотів малювати в білий, з цікавим відтінком, але вирішив шо раз продавати то потрібно щоб він відповідам документам, і не задавали лишніх питань... Тому основа має бути сіра.
Продавати не хотів до останнього, але є одна ідейка, можливо буде нова тема згодом
Пластик весь на малярці. Реально треба було малювати лише морду і бак. Але...
Переробив кронштейн який тримає фару пластік і зеркала, лишилось окультурити.
По суті, роботи багато не має, відмити, відчистити, оприділитись з кольором

Хотів малювати в білий, з цікавим відтінком, але вирішив шо раз продавати то потрібно щоб він відповідам документам, і не задавали лишніх питань... Тому основа має бути сіра.
Продавати не хотів до останнього, але є одна ідейка, можливо буде нова тема згодом

-
- Ім'я:Sasha
- Дякував (ла): 99 рази
- Подякували: 156 рази
Проїхався по нашим "дорогам"LEgEnDA писав: Продавати не хотів до останнього, але є одна ідейка, можливо буде нова тема згодом

- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
Шось в тому є, хочу супермото мати як другий мотоцикл, і ендуро як третійsashanova писав:Проїхався по нашим "дорогам"LEgEnDA писав: Продавати не хотів до останнього, але є одна ідейка, можливо буде нова тема згодомі поняв шо тре ендуро? :)

Цілюсь на мотик товариша, а як там буде - час покаже
- Slim_1
- Ім'я:Юра
LEgEnDA, признавайся що це за апарат маэ бути ? :)
-
Да ви батєнька, мажор однако...LEgEnDA писав: Шось в тому є, хочу супермото мати як другий мотоцикл, і ендуро як третій![]()

P.S. з власного досвіду скажу, шо ізобіліє мототехніки то не є гут, починаєш до неї більш пофігістично ставитися, бо на всіх не вистарчає часу :) як на мене то баб може бути багато, а мот повинен бути один! :)
- Denja
- Тюнінг клуб
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
Не згоден в принципі. Завжди хочеться ше одинsashanova писав: а мот повинен бути один! :)

Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...
-
Ну ладно..вмовивDenja писав: Не згоден в принципі. Завжди хочеться ше один![]()

- hitlos
- Ім'я:Андрій
- Номер:Numero Uno
шо за двіж? Фаєр без морди дивиться просто бомбово.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей