Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Сніг!!!
weber
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Re: Сніг!!!

Повідомлення weber » Нед, 17 березня 2013, 11:09

Andriy01 писав: жодної снігозбірної машини не побачив
Andriy01, а я зловив одного на бічній Наукової
Зображення

MAECTP0
Ім'я:Василь
Дякував (ла): 29 рази
Подякували: 7 рази
Контактна інформація:

Повідомлення MAECTP0 » Нед, 17 березня 2013, 11:12

weber писав: одного
ювелір.... по таким кучугурам стрибати з таким ковшом із-заду поміж ... МЛ, ГЛ, Каєнки...
"Безумству смелых пойим мы пестню"
"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox

Петро
Дякував (ла): 23 рази
Подякували: 17 рази

Повідомлення Петро » Нед, 17 березня 2013, 11:30

відКРивввв 8-)
xenum.ua
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)

vazik
Ім'я:Тарас
Номер:ВС
Контактна інформація:

Повідомлення vazik » Нед, 17 березня 2013, 11:40

Петро писав: В мене знову почала дверка замерзати водійська-довбаний замок всередині замерзає
не в тебе одного! В мого дєда так само замерзла, і не одна, 20 хв відкривав!
:D :D :D

Fobos
Рятівник форуму
Ім'я:Юра
Дякував (ла): 138 рази
Подякували: 9 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Fobos » Нед, 17 березня 2013, 12:24

А у мене навіть сміття вивезли зі смітників :D
Ford?

mister_X
Ім'я:Юра
Подякували: 1 раз

Повідомлення mister_X » Нед, 17 березня 2013, 12:26

я крізь сон почув, що в двір заїхало щось велике, сильно ревуче... Думав, що то трактор буде чистити дорогу, а виявилося, що
Fobos писав: сміття вивезли зі смітників
:D :facepalm

topper
Ім'я:Остап
Номер:0000
Дякував (ла): 175 рази
Подякували: 20 рази

Повідомлення topper » Нед, 17 березня 2013, 13:10

Петро писав: відКРивввв
як відкрив? я вчора таксамо по-30 хв шо водійську шо пасажирську не міг відкрити :facepalm
Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш :-)

AnGeL
Ім'я:Остап
Дякував (ла): 28 рази
Подякували: 29 рази

Повідомлення AnGeL » Нед, 17 березня 2013, 13:16

а я во думаю шо треба відкопувати причіп і вивозити ту кучугуру снігу з подвіря... а то як він розтане то там всьо буде плавати :facepalm
Хондоводи настільки сурові....

Kost
Ім'я:Андрій

Повідомлення Kost » Нед, 17 березня 2013, 13:38

а моє почищене місце ніхто не зайняв) хоть і не було мене пів дня і ночі)
я в 1 ночі додому приїхав, в дворіку побільшало машин, хтось просто в сніг заїхав з розгону, хтось собі почистив.. а в моє почищене ніхто не всунувся)
сусіди нармальні) пріятно :angel 8-)
ЖИЗНЬ це є вєщь яка вася ніхто не поймe цієї вєщі і цю вєщь тяжко поняти ...

Kritik
Ім'я:Саша
Номер:KR
Подякували: 79 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Kritik » Нед, 17 березня 2013, 13:47

а в мене навіть на стоянці де у всіх закріплені місця
якийсь лушпак став на моє розчищене місце

вистказавши сторожам своє ФЕ.... мене поставили на чиєсь чуже місце, також розчищене.... а куда поставлять ту машину....

кароче хамство породжує наступне хамство..... :|

Петро
Подякували: 17 рази

Повідомлення Петро » Нед, 17 березня 2013, 15:40

Приїхав зі села,тобто до нього навіть не доїхав чверть всієї дороги :D Як виїхав по полю,там замело,але ше якось на 2 пробивався по тих кучугурах 20-40 см в висоту :surprised ,але місцями рив хоч виїхав...Далі було ше круче-трактор без нічого їхав і тупо робив колії,вздовж яких метрові і чуть більше кучугури-я вже туда не попхався :shout ,бо один в полі не воїн :D :D :D .Короче розвернувся і поїхав додому :facepalm
xenum.ua
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)

snik
Ім'я:Євген
Контактна інформація:

Повідомлення snik » Нед, 17 березня 2013, 15:53

як і казав нарешті дорвався до компютера...
невеличкий фотозвіт моєї двох денної подорожі теренами львівщини :D :D :D

день перший - пятниця:
зібрався я поїхати до батьків в жовкву.. з горем пополам я приїхав в центр і добрався маршуткою в Жовкву... зазвичай до хати мені йти хвилин 10, але стихія нє дрємлєт снігу місцями на великих територіях по коліна то добирався додому я десь хвилин 20, при тому шо дивився прямо під ноги бо на міг підняти голову, сніг зразу всьо лице заліплював.. а ше виходив з хати і хотів лижні маску взяти, протупив, мусів так йти...
IMAG1442.jpg
IMAG1443.jpg
IMAG1445.jpg
IMAG1446.jpg
IMAG1458.jpg

зайшов дохати поставив всі шмотки сушити попив чаю і поняв шо то надовго....
на балконі тоже намело прілічьно сніг, треба буде шуфлу взяти поскидати шоб там не топився мені...
IMAG1448.jpg
вечером всьотаки була думка вернутися до львова, хоча я розумів шо я зараз не виїду маршуткою звідси але пішов на зупинку чекати чуда.. просто яв біля години ніодної маршутки не було.. була лиш одна Рава Руська - Львів, і та приїхала в Жовкву, шофер всіх висадив і сказав шо до Львова не поїде... Люди які також чекали маршутки були в шоці.. вони не могли добратися додому... тому хто дзвонив робичам, хто знайомим і друзям просилися переночувати томушо неможуть добратися додому.. а дехто просто бухав і нічим не забивав собі голову... і знову вертатися додому, але того разу пішов іншої дорогою де менше снігу і йти легше... по дорозі де не де їздять машини, а деякі просто залишені на обочені і обметені... далі фото припаркованої маши ни, (завжди там стоїть) видно пару днів не виїжав...
IMAG1460.jpg
IMAG1461.jpg

День другий - субота:

Проснувся зранку і рішив шо треба трохи поприбирати і почистити на подвірї... мені повезло з тим шо на семе подвіря не задувало снігу впринципі.. було видно асфальт, але біля брами тіхій ужас.. але не повезло з тим шо в гараж в мене нема ше покишо нормальної брати а є просто клійонка. якої дахи накривають, а знизу палка причіплена.. і так вона визить і закриває вхід в гараж... але з тим вітром вона мало шо допомогла.. пів гаража снігу в кінцевому результаті.. і шо дивно сніг не на початку гаража, а закурило його аж назад, і всю маши но тоже обліпило...
IMAG1464.jpg
IMAG1465.jpg
IMAG1466.jpg
IMAG1470.jpg
IMAG1472.jpg
Ну шо робити, шуфля в руки і МЧС спєшит на помащь :D :D
IMAG1473.jpg
IMAG1474.jpg
Потім мені треба було поїхати на волинь.... я мав їхати ше в пятницю, але не рискнув.. в суботу ж я побачив шо в ту сторону зранку погнли важку артилерію чистити наслідки і подумав шо можна їхати дорогу розчищають... але увсерівн є проблема, з вулиці своєї мені ніяк не виїхати... тато пішов в центр шукати яукийсь трактор шоб заїхав на вулицю трохи розчистив, після невдалих пошуків, спільними зусиллями з сусідами взялися за шуфлі і самі розчистили вулицю...
IMAG1477.jpg
IMAG1478.jpg
IMAG1479.jpg
IMAG1482.jpg
IMAG1483.jpg
виїхали на трасу поняли шо дороги не особо то й чищені, просто розкатані... до червонограда їхали тоже так сказать раком боком і з підскоком.. перед великими мостами стояв той славнозвізний танк, який мав розчищати дорогу, вже поломаний... доїхав до червонограду виїхав.. на виїзді стояв патруль зупиняв всіх і попереджав шо там дороги нема і ми там не проїдемо, ми вернулися в місто і рішили машини які їздуть з тої сторони на волинських номерах попитатися шо там і як там, вони ж мали би знати... і зупинивши одну машину до нас підійшов чувак з каністрою, сказав шо дорога впринципі проїздна, але тунель на одну машину і нема як розминутися, але місцями є участки де снігу не багато, і якшо шо можна розкопати собі карманчик, ну, а ятак як шуфля в багажнику, і таких перешкод ми не боїмося то рішили їхати пробувати долі)))
доїхавши до Острова побачили колону з тірів і легкових машин зі всіх усюд (волинь, білорусь, польша і всяке різне), всьо начальство МЧС тоже там, підійли поговорили зі всіма, дальнобої нам розяснили, шо дороги всьтаки нема взагалі. не зря вони ж ночують тут на дорозі, МЧС тоже каже шо дороги нема, МЧСник як виявилось сам жовківський то ми так стояли тринділи з ним, танк і два чи три грейдери які були виділені на лікідацію стихії зараз стоять поломані і незнати коли зремонтують шоб пустити іх на фронт :happy а той мужик, [цензура], [цензура] нас бо поїхав він зовсім в іншу сторону, а не туда куда нам потрібно було.. використав, [цензура], нас шоб ми його з бєнзою до його машини підкинули...

а вся суть моєї поїздки то пересікти кордок, так як прийшов час і потрібно було їхти через волинську митницю шоб був термін, через раву я виїхати вже не міг, тяк як пройшов час... я постояв і МЧСник сказав шо та дрога обслуговуєтся Жовківським автодопром, і потрібно взяти там справку про то шо дорога заметена і немає можливості мені доїхати до границі... і в червонограді зараз нікого нема шоб дати таку справку... ну шо ж робити, продовжуємо подорож вже назаж додому, в Жовкву той танк так і стоїть перед мостами, вояки на вогні роблять собі їсти, постояв поговорив з ними, танк просто не заводить, цілу ніч чистили участок після ого він вкляк і ніхто не знає шо вже роибит.. коли зремонтують тоже не відомо... по дорозі заїхав в автодор, вони дійсно сказали шо техніка поломана, начальник в телефонній розмові сказав шо дасть таку довідку, але зараз його немає на місці... ну після всього того поїхав додому... зїжаючи з траси до себе в вулицю О ЧУДО сюда заїжав трактор, але радість моя тривала не довго.. той рагуль, інакше я про шофера не скажу, на тракторі замість того шоб проїхати почистити трохи вулицю проїхав тою колією яку ми зранку з пацанами шуфлями розгребли... мало того шо він не почистив нічого так ше й на повороді в мій провут так розвертався то весь сніг закрив дорогу мені в поворот.. тобто нагорнув горку перед поворотом в провулок... прохи поматюкавши його я дома... зайшов скоро перекусив і поїхав до львова.. ну а у львові вже всім відомо яка ситуація з дорогами... відео поїздки Жовква - Червоноград - Жовква буде потім.. зараз якраз монтується....
~~ есть хорошие машины,есть немецкие машины и есть мерседесы ~~

K-Team
MotorGroup

Yust

Повідомлення Yust » Нед, 17 березня 2013, 18:51

Польські дорого чищені добре. Сам я зі своїх глибоких Кривчиць і не пробував вибиратися і добирався у Польщу через піший перехід у Шегинях (5 хвилин, 2 конкуренти). А потім швиденько таксі до ПКС у Перемишлі і на особови поцьонг до Жешова. З Жешова до Кельц автобусом. Чим далі у глиб Польщі, тим менше снігу, але дороги чищені і на прикордонні.
Шукаючи Європу ми знайшли Україну.

Black
Ім'я:Дмитро
Дякував (ла): 4 рази

Повідомлення Black » Нед, 17 березня 2013, 19:23

Откапали почти всю стоянку в основном .Остались 2 "подснежника" которые раньше + 15 не выедут 100 %
Вкладення
16032013(003).jpg
16032013.jpg
З повагою Black.

MAECTP0
Ім'я:Василь
Дякував (ла): 29 рази
Подякували: 7 рази
Контактна інформація:

Повідомлення MAECTP0 » Нед, 17 березня 2013, 19:31

snik, не кидав би ти сюди фотки мерсів.
вчора заїхав на пару сек на вул.паркову забрати жінку й малого з санчат. то один лупатий з молодятами заїхав за мною й там сів. 4-о його не могли випхати бо воно на супер машині на автоматі... тросу не має, гака спереді теж щоб його шарпнути. а з=заду не обїдеш. нас 7-о того бугая випхало й він поїхав на твердший сніг.
"Найкраща колискова - звук двигуна, що працює" (с) BoomBox

hrdrive
Контактна інформація:

Повідомлення hrdrive » Нед, 17 березня 2013, 19:52

MAECTP0, неначинай :D
таке можна сказати і про ауді і про бмв - бо то зп.
INTE®©ULLE®™

Thug

Повідомлення Thug » Нед, 17 березня 2013, 20:07

hrdrive, ауді - передньо- або повнопривідні :D

Black

Повідомлення Black » Нед, 17 березня 2013, 20:23

Thug,
http://ru.wikipedia.org/wiki/Audi_A8#.D ... 0.BE.D0.B4
Как правило, модели представительского класса оснащаются задним приводом
З повагою Black.

Dexter
Дякував (ла): 37 рази
Подякували: 187 рази

Повідомлення Dexter » Нед, 17 березня 2013, 20:52

попхав польських студентів на ауді з мед гуртожитку, вибігали, тричі кричали "дзякую"... потім через 100 метрів попхав львів'янина-таксіста на сеаті, випхав на саму дорогу, урод зразу по газам, навіть натяку на дякую не дав, хоть би очима глянув, фіг там, був атакований сніжкою, жаль камня не знайшов :angry
Work hard! Play hard!

Black

Повідомлення Black » Нед, 17 березня 2013, 21:03

Dexter писав: потім через 100 метрів попхав львів'янина-таксіста на сеаті, випхав на саму дорогу, урод зразу по газам, навіть натяку на дякую не дав, хоть би очима глянув, фіг там, був атакований сніжкою, жаль камня не знайшов
Достаточно того что ты сделал доброе дело ;) позже вернёться! Поверь!
З повагою Black.

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей