фз... сюдиbossjara писав: але куда
чи підняти примітивний ftp й хай качають.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Підписуюсь! Тільки перед тим треьа дивитись які налаштування вибрані.....bossjara писав:народ пропоную таку штуку
в Тараса і Фобоса є 300 престіджіо, в Топера і в Вусіко є 500, я буду мати через пару днів той глобекс 001. Давайте зустрінемся на вихідних візьмем тих три регіка, проїдемся з трьома одночасно на двох-трьох машинах, я візму ноут скинем на нього і побачим різницю. І питання буде закрите.
А потім:)
п.с. при бажанні і потребі можу взяти на тест ще один якийсь реєстратор
+1. не думаю що є інша. бо нема на сайті.Morozov писав: У мене 1.9_06/01
тобто 16ГБ порядка 2годин+ але не 240хв. як в мануалі.Разрешение видео (регулируемая функция): 1280*720, 30 кадр/сек, 7.6 Гб/час
можна "на торент-трекер" викласти. Перший буде довго качати, зате другий-третій піде скоро.bossjara писав: на файл сервери довго лиється,
буває таке і в мене, але я його не рухою, тому ненапрягає. З картою за місяць приколів небуло, все пише чітко, деколи правда перегружається сам.MAECTP0 писав: з якоїсь секунди - посеред ролика - почав писати верх ногами
Іменно його, вартує він своїх грошей. Користуюсь ним вже декілька місяців, враження тільки позитивні, чітке відео і видно всі номера машин. Брав на розетці. Проблем з ним не замічав.topper писав:Bugs_bunny, судячи з останніх дописів - однозначно PrestigioRunner 500![]()
![]()
Дешеве мнясо пси їдять, я вже казав. З 500-им не було ніяких нюансів взагалі за 8 місяців користування.
якби хтось написав що висне, знімає догори дригом, може писати порожні файли то, повір, точно його не взяв би. А просто - "тане м’ясо" - якось не аргумент.topper писав: Дешеве мнясо пси їдять, я вже казав.
так. картку брав як тут радили гудРам, 10класс. форматив самим регіком.Bugs_bunny писав:MAECTP0, це у тебе безстижий 300, так вимахується?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість