правда незнаю скільки там коней

і воопше в построці турбо найголовніше надійність а потім сила .я вже пробував за 50долларів надути м10

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
він її просто корчував до неузнаваємостиFobos писав: корчував під дріфт
Danko, Тебе? Не знаю, твоє очко - ти його відчуваєш.Danko писав: axel, ібе?
Андрей Ну як виїдеш то скинеш, цікаво.Андрей писав: Нехочу всім лоскотати нерви...
ну ми понялиApokalipsis писав: а я не вписаний
Запропонуй щось, куди тобі піти чи що з собою зробити? Бо коли потепліє у Львові виїде як мінімум 2 круті японські корчіApokalipsis писав: Як бачать власники японовідер свої машини У львові
Не ти маєш говорити, що твій проект хороший. А оточуючіDanko писав: і я та майже усі у Львові Люди які тюнінгують та мають хороші проекти
Danko писав: От через таких [цензура]...тюнінг форум став Гавнофорумом, і я та майже усі у Львові Люди які тюнінгують та мають хороші проекти - перестали тут кєнтуватись та вести БЖ...Судіть самі...ЛамбоТавра вже немає... Купив Легендарного 200SX, ще не виїхав на люди...а вже обсираловка пішла)))
Не Люди - а якісь нелюди... в мене слів немає...
Та де, я не даю дупля в тюнінгу взагалі... тому мої машини повний сток. Куди мені до такого гуру тюнінгу як ти, в мене немає смаку щоб створити "шедевр" на кшталт твогоSpeedo писав: Ось такі люди як axel і йому подібні, які дупля не ріжуть в тюнінгу,
Та яке... в мене ж відро з минулого тисячоліття... зі мною взагалі немає про що говорити.Speedo писав: бо він "купив беемве" "бо це крутО" і схопив Бога за бороду
axel писав: як ти, в мене немає смаку щоб створити "шедевр" на кшталт твого
Babak писав: для розрядки обстановки
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей