Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Сніг!!!
*Lesyk*
Тюнінг клуб
Ім'я:Олександр
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 2 рази
Контактна інформація:
Re: Сніг!!!

Повідомлення *Lesyk* » П'ят, 15 березня 2013, 22:16

То ппц, обід- Пасічна-Новий Львів 3 години, вернувся на роботу, припаркувався в сугробі , довольний, що вернувся :) дочекався 8-ї, щоб не було корок, попробував виїхати і згозумів, що сиджу на днищі, якось відкопався виїхав. Кільце Луганської-знов зарився, ВЕЛИЧЕЗНА ПОДЯКА ХЛОПЦЯМ ЯКІ ТАМ СТОЯЛИ І ШТОВХАЛИ МАШИНИ , виїхав, добрався до своєї вулиці-стоїть Паджеро, гребе всіма чотирьма і хоть би шо, добре ,що йшли військові і ми якось його випхали, доїхав я щасливий додому і тут перед під"їздом метр снігу намело, вертаюсь на стоянку, місця є , але відкопувати треба, пів години і я накінець-то довольний дома, а в той сугроб під домом, хтось таки вирішив, що в нього Крузер проїхати і там і залишився...

Ihorek
Ім'я:Ігор
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 1 раз
Контактна інформація:

Повідомлення Ihorek » П'ят, 15 березня 2013, 22:17

Так и не понял почему процесс сгребания снега был организован снизу вверх, крайне странное решение,
ету страну не победить :facepalm

всєм добра хто сьогодні помагав випихати машини,підвозив людей! :beer
сам на районі помагав виштовхувати, всі дякували :)

Твістер, ти взагалі маладчага!)
почесний МНСник :first
Востаннє редагувалось П'ят, 15 березня 2013, 22:20 користувачем Ihorek, всього редагувалось 3 разів.

Twister
Ім'я:Юра
Подякували: 0
Контактна інформація:

Повідомлення Twister » П'ят, 15 березня 2013, 22:18

Morozov, ну я не один був нас було 2-є(ще однофорумчанин Hard).. штовхали від пів 5 майже до 8.. сам би точно не стянув))
Morozov писав: класно що народ потихеньку стає якийсь більш добріший і ввічливіший :sorcerer
якщо почитати мої негавтивні враження я б не дуже так сказав))
RED_Spider писав: а якщо і пересіли то правильно зробили той бобік хоть гребе нормально, а ті газелі по льоді майже не їдуть
звичайно)) вони гребуть як має бути навіть намьоку нема на то що застрягли..

п.с. цікаво чи комунальники через ніч розгребуть хоть шось

Twister
Контактна інформація:

Повідомлення Twister » П'ят, 15 березня 2013, 22:19

Oldschooller, оо це той екземпляр що ми поітм ще випихали на яворницького.. мало того що їздить в пусту не чистячи ніфіга то ше й сам рух перешкоджає...

mikeng, ну ви теж файно попрацювали перш ніж вернутись додому! :thumbup
1) теж це бісить найбільше.. невже не можна було в ночі з інтервалом в 1год кинути машини з ковшом які б розчищали основні дороги, а через день ті ж машини з хоча б тим же інтервалом і зразу посипати піском, та це ж потрібно було до 5-10-ти таких машин з продуманим маршрутом які б катались по колу цілий день
2) було багато проблем з бехами які ніяк не вигрібали там де ми навтіть штовхали грузові машинки типо газелі і побільше і попалась 6-ка яка на шипованій резині їхала гірше ніж народ на звичаній.. підозрюю що там шиповка ще чуть не з сср))
4) на наших очах пані років 50 ше товкла сумкою якусь копійку яка проїхала перед її носом, хоча сама додуматись не може яка ситуація на дорозі після чого зразу бабахнулась.. маю надію що урок для себе вона прийняла
Востаннє редагувалось П'ят, 15 березня 2013, 22:27 користувачем Twister, всього редагувалось 1 раз.

TimeKeeper

Повідомлення TimeKeeper » П'ят, 15 березня 2013, 22:23

Виїзджав на трасу в солонці, зрозумів шо осів. Трошки розчистив біля коліс сніг, і вдалось виїхати, доїхав до автобусного вокзалу, побачив пробку, розвернувся і поїхав додому досипати. Все це було в 8 годині ранку. :sing

Morozov

Повідомлення Morozov » П'ят, 15 березня 2013, 22:24

Twister писав: якщо почитати мої негавтивні враження я б не дуже так сказав))
Так, є ще багато "злобних тормозів", але разом з цим всюди знаходились люди які помагали і помагають виїхати, ніхто в снігу не залишається,
такщо позивні зміни є і це радує :drive

*Lesyk*
Тюнінг клуб
Ім'я:Олександр
Подякували: 2 рази
Контактна інформація:

Повідомлення *Lesyk* » П'ят, 15 березня 2013, 22:25

Twister, ти молодець, я коли стояв 3 год в корку, то так само двоє вийши з машини яка була за мною і всіх по дорозі випихали, приємно ще було бачити коли водії виходили і виштовхували машини інших, я навіть не глушив свою і залишав її з документами посеред дороги. Розхід середній за сьогодні 18л/100км %)

TimeKeeper

Повідомлення TimeKeeper » П'ят, 15 березня 2013, 22:27

Доречі по дорозі зустрів якихось хлопців на бмв5, сильно забуксували, попросили допомогти бо задній привід, з горем по полам якось виштовхали.
І вправду в таку погоду люди добріші стають і допомагають один одному. Стосується не лише водіїв, але й пішоходів.

Yelik
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 24 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Yelik » П'ят, 15 березня 2013, 22:28

garigalo писав: Twister молодець, я сьогодні теж пхав таксиста, який навіть потім не подякував, бидло!
І мене сьогодні попхали, а я не подякував, бо не зупинявся, якби зупинився, знову потрібно було б пхати...
volleyball.lviv.ua/blog/

Sally
Ім'я:Оля
Номер:B3

Повідомлення Sally » П'ят, 15 березня 2013, 22:34

TimeKeeper писав: І вправду в таку погоду люди добріші стають і допомагають один одному. Стосується не лише водіїв, але й пішоходів.
та добріші, бо як не виштовахють то далі не поїдуть і автобуси не поїдуть так шо пішоходи будуть вічність на зупинках :D я не вірю в людську доброту так сильно :facepalm
zubylo.lviv.ua

TimeKeeper

Повідомлення TimeKeeper » П'ят, 15 березня 2013, 22:35

Sally писав:
TimeKeeper писав: І вправду в таку погоду люди добріші стають і допомагають один одному. Стосується не лише водіїв, але й пішоходів.
та добріші, бо як не виштовахють то далі не поїдуть і автобуси не поїдуть так шо пішоходи будуть вічність на зупинках :D я не вірю в людську доброту так сильно :facepalm
Нє нє, добріші :angel

Twister
Контактна інформація:

Повідомлення Twister » П'ят, 15 березня 2013, 22:39

Yelik писав: І мене сьогодні попхали, а я не подякував, бо не зупинявся, якби зупинився, знову потрібно було б пхати...
та лано.. я мав на увазі таксистів) ні один за весь час нічого не зробив не подякував.. бо більшість фафакало або аварійку клацало) але вірю що в таких умовах важко за всім услідкувати..

якщо завтра буде така ж обставновка, може зкооперативимось тут з містер іксом+вазіком і розчистим хочаб проблені кусочки де всі зариваються
Востаннє редагувалось П'ят, 15 березня 2013, 22:41 користувачем Twister, всього редагувалось 1 раз.

Morr

Повідомлення Morr » П'ят, 15 березня 2013, 22:41

Olko_ua
Ім'я:Олег
Дякував (ла): 3 рази

Повідомлення Olko_ua » П'ят, 15 березня 2013, 22:41

Та добріші ;)
Я трохи помагав на перехресті Героїв УПА - Смаль Стоцького (потім по Антоновича і Бандери), так там один хлоп пяний - спочатку штовхав, а потім хапався за фаркоп і трохи катався :facepalm

tetraider
Номер:6264

Повідомлення tetraider » П'ят, 15 березня 2013, 22:42

ну що не кажіть, але биків, які тільки ржуть, ниють про негоду і знімають все на камеру є, було і будуть купи! але так само багато людей, які проходячи по вулиці підуть і штовхнуть одну, другу, третю машину, щоб решта поїхали і ті самі маршрутки з тими клоунами, які навіть рипнутися не хочуть :facepalm сьогодні поки їхав в маршрутці кусок то наслухався трохи умніків... ну але в людей, які ніколи не їздили за кермом зовсім інші погляди на такі ситуації, які мене дуже дивують :shock а наразі будемо сподіватися на краще, але якщо здійсниться проноз і ще добу попадає сніг, то це буде щось страшне! а наразі найкращий вихід, або старатися не висовуватися з дому, а якщо висовуватися, то тільки транспортом під номером "11" :D

Morozov

Повідомлення Morozov » П'ят, 15 березня 2013, 22:50

Morr,
:shout :shout :shout
останніх декілька років наша влада все що робить то тільки грамотно пояснює причини такого бардаку і хаосу навкруги.
погода, техніка, аномальні явища, корупція... причин море, але як кажуть розумні люди:
Той хто хоче – шукає можливості, хто не хоче – шукає причину...

Twister
Контактна інформація:

Повідомлення Twister » П'ят, 15 березня 2013, 22:50

Morr, оо дуже хотів послухати що наша влада про це думає...
і цікаво яка така техніка там так ретельно працює...

tetraider, а можеш озвучити кілька варіантів думок?? просто так заради цікавості

TimeKeeper

Повідомлення TimeKeeper » П'ят, 15 березня 2013, 22:51

Olko_ua писав: хлоп пяний - спочатку штовхав, а потім хапався за фаркоп і трохи катався

Ну хотіла людина повеселитись :D

telko
Дякував (ла): 55 рази
Подякували: 41 рази

Повідомлення telko » П'ят, 15 березня 2013, 22:52

Ух навалило! Я сьогодні насилував природу на батька Пижику 4x4, валить шо дурне, там де не було колії я її зробив :D
До та після :D
Зображення Зображення

veresen
Ім'я:Павло
Номер:BC 0433 AO
Контактна інформація:

Повідомлення veresen » П'ят, 15 березня 2013, 22:58

^_^