Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Сніг!!!
- mastergid
- Ім'я:Володимир
- Стать:чоловік
- Номер:MASTERGID
- Дякував (ла): 5 рази
- Подякували: 2 рази
AnGeL, так в тебе 4 частина з мого подвіря! Я з 4 до 7 год вечора чистив і виїхав з подвіря за дітьми 

О97 І55 3О 56 chip-tuning DPF FAP EGR ADBLUE, Renault CanClip, Renault Pro+
- hrdrive
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Re: Сніг!!!
київ чоп стоїть. знову по дорозі на броди. щойно по новинах всі передавали.
INTE®©ULLE®™
- garigalo
- Ім'я:Тарас
Twister молодець, я сьогодні теж пхав таксиста, який навіть потім не подякував, бидло!
- RED_Spider
- Тюнінг клуб
тільки що добрався додому,яб зараз взяв і закопав в тому снігу того хто відповідає за чищення доріг, якщо по основних ще можливо проїхати, то приїхавши додому я прозрів..... ярошинська тупо два сліди і всьо і майже метрові кучегури по боках, думаю інші бічні вулиці такіж, народ реально просто кидає машини на центральних вулицях тому що нікуди не можливо заїхати, завтра беру лопату і йду копати дорогу до гаража,
просто піз........
просто піз........

- mastergid
- Ім'я:Володимир
- Номер:MASTERGID
- Дякував (ла): 5 рази
- Подякували: 2 рази
На Камянку дехто ще з 9.00 сидить в Підлісках
О97 І55 3О 56 chip-tuning DPF FAP EGR ADBLUE, Renault CanClip, Renault Pro+
garigalo,
Та чому відразу "бидло" ? може він просто на радостях що може продовжувати рух, просто забув...
Ти зробив хороше діло !
Та чому відразу "бидло" ? може він просто на радостях що може продовжувати рух, просто забув...
Ти зробив хороше діло !
- snik
- Ім'я:Євген
- Контактна інформація:
Стляв в жовкві на зупигці більше години, маршуток нема, була одна яка з рави їхала, в жовкві пасажирів висадив і сказав шофер шо до львлва не поїде 

~~ есть хорошие машины,есть немецкие машины и есть мерседесы ~~
K-Team
MotorGroup
K-Team
MotorGroup
- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
Вже проблеми,у 3-х найближчих магазинах від ранку хліба немаtwin писав: та тож напряг з хлібом буде завтра, фіг шо довезуть....
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
- veresen
- Ім'я:Павло
- Номер:BC 0433 AO
- Контактна інформація:
Я добрався. Кульпарківська-Люблінська-Виговського-Наукова-Хуторівка-Шувар-Дім, заїхав за 25 хв. На світлофорах тупо не зупинявся, мастив я буксувати потім. Хай мене простять наші доблесні палочконосці.
Завтра лопату в руки і піду прочищати пішоходам доріжки, бо вони сьогодні мене пару раз виручили.
Завтра лопату в руки і піду прочищати пішоходам доріжки, бо вони сьогодні мене пару раз виручили.
^_^
- z@k
- Ім'я:Олег
- Номер:ВС6904АА
- Контактна інформація:
Я також бидло, не подякував чувакам з бош сервісу на кульпарі. просто якби я їм зупинився подякувати то то вони б мене послали.
Хоча з тих машин, 20-30 шт , які я поміг випхати сьогодні мені якось не до дякую було, і тішився що вони все таки поїхали, бо я то робив не для них а для себе. Бо я розумів що чим раніше вони поїдуть тим скоріше поїду я. І жодного з водіїв які мені не подякували не вважаю бидлом. А бидло якраз ті водії які лінуються свою жопу підняти і допомогти рішити ситуацію. і сидять пафосно і шліфують на льоді і чекають що їм хтось поможе. А саме більше бидло то ті хто їдуть по зустрічці коли всі стоять.
Хоча з тих машин, 20-30 шт , які я поміг випхати сьогодні мені якось не до дякую було, і тішився що вони все таки поїхали, бо я то робив не для них а для себе. Бо я розумів що чим раніше вони поїдуть тим скоріше поїду я. І жодного з водіїв які мені не подякували не вважаю бидлом. А бидло якраз ті водії які лінуються свою жопу підняти і допомогти рішити ситуацію. і сидять пафосно і шліфують на льоді і чекають що їм хтось поможе. А саме більше бидло то ті хто їдуть по зустрічці коли всі стоять.
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ярік
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 82 рази
- Контактна інформація:
сьогодні не день, а пекло білого кольору.
зранку 15 хв розчищав машину, виїжджав з території вперся в загрузшу Geely, випхали... Приїхав на роботу, розчистив бампером свіжий сніг. Через декілька годин вихожу, машина, яка стояла за мною виїхала, фотка: з співробітником поржали і почали розкопувати машини, ззовні вроді не присипало, а по бокам... за декілька годин я машину просто не впізнав . в 17:00 я вийшов з роботи, відчистив машину, задовбався, добре що перед тим як випихали співробітника я собі розкатав виїзд. Виїхав. Точка А - Дрогобича (бічна Костюшка), Точка Б - Зимна Вода.
Думав кудою їхати, вирішив вискочити по Листопадового чину-Шептицьких, наверх піднявся, на шептицьких заїхав і потім поїхав через Чупринки, Київську, привокзальну, але довелось обїхати по Єфремова, випхав Лансер. КОновальця, Кульпар, Боберського, розворот, Любінська, городоцька і нарешті я попав додом. Загалом маршрут зайняв 1,5 години.
Маршрут приблизно такий
Переглянути більшу карту
Скажу так, Дизель і хороша резина рулить.
зранку 15 хв розчищав машину, виїжджав з території вперся в загрузшу Geely, випхали... Приїхав на роботу, розчистив бампером свіжий сніг. Через декілька годин вихожу, машина, яка стояла за мною виїхала, фотка: з співробітником поржали і почали розкопувати машини, ззовні вроді не присипало, а по бокам... за декілька годин я машину просто не впізнав . в 17:00 я вийшов з роботи, відчистив машину, задовбався, добре що перед тим як випихали співробітника я собі розкатав виїзд. Виїхав. Точка А - Дрогобича (бічна Костюшка), Точка Б - Зимна Вода.
Думав кудою їхати, вирішив вискочити по Листопадового чину-Шептицьких, наверх піднявся, на шептицьких заїхав і потім поїхав через Чупринки, Київську, привокзальну, але довелось обїхати по Єфремова, випхав Лансер. КОновальця, Кульпар, Боберського, розворот, Любінська, городоцька і нарешті я попав додом. Загалом маршрут зайняв 1,5 години.
Маршрут приблизно такий
Переглянути більшу карту
Скажу так, Дизель і хороша резина рулить.
Машина не жінка , помилок не пробачає
- pavlolvov
- Ім'я:Пашка (борода)
- Номер:21013
- Контактна інформація:
вона виїхала ,посипала тільки біля заправки на ямі ся вломилмся пополамKonsperant писав: на навроцького стояла піскорозкидачка, завалена снігом.... тобто типу виїхала на об"єкт та не доїхала...

та їздять на навроцького бачив і на стрийській!Twister писав: доречі замітили що всі швидкі пересіли з газельок на старенькі бобіки і т.д?? газельок нема ніде.
доречі часто відпочиваю на приватній базі в селі розгірче 25км від стрия так от підтримую звязок з ними ,сьоня сказали що намело 3м снігу ,доріг невидно взагалі так само як маршрутки і доставка продуктів неможлива.

2101-1.5гп4.44МПСЗ MAYAv2r4,дад,2комутатора,статика,60-2,кат2111,карб053
БК2"www"Bluetooth
БК2"www"Bluetooth
z@k,
Найбільше бидло це техніка яка їде із піднятим ковшем !
P.S. тепер кровосіся знову із ще більшим азартом буде кричати що причина поганих доріг на заході це погода
"мі тільки прівєли дарогі захода до єуропєйскіга рівня, а снігіпад снову фсьо іспортіл..."
Найбільше бидло це техніка яка їде із піднятим ковшем !
P.S. тепер кровосіся знову із ще більшим азартом буде кричати що причина поганих доріг на заході це погода

"мі тільки прівєли дарогі захода до єуропєйскіга рівня, а снігіпад снову фсьо іспортіл..."

- Bugs_bunny
- Ім'я:Leonid
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 7 рази
veresen писав:Я добрався. Кульпарківська-Люблінська-Виговського-Наукова-Хуторівка-Шувар-Дім, заїхав за 25 хв. На світлофорах тупо не зупинявся, мастив я буксувати потім. Хай мене простять наші доблесні палочконосці.
а маршрут то змінив, а мнс шукало б тебе вже через 20 хв на Луганській в сугробах

-
а переді мною сьогодні в колеї впала жінка з дитиною.. ледве зупинився... думав бабку знайдуть зранку...)))))
як би не блока (заварка) то взагалі би не рушив нікуда....
як би не блока (заварка) то взагалі би не рушив нікуда....
- Twister
- Ім'я:Юра
- Контактна інформація:
garigalo, та фіг вже з тими таксистами найбільше бісять люди які знімають на фотік і тикають пальцями замість того щоб допомогти штовхнути кілька машин.. або ті що пропонують виштовхати за гроші
але мені якось пофіг я радий що допоміг виштовхати тих 100-200машин і люди були раді що хоч десь вони проскочили без проблем і добрались пошвидше додому
але мені якось пофіг я радий що допоміг виштовхати тих 100-200машин і люди були раді що хоч десь вони проскочили без проблем і добрались пошвидше додому
Востаннє редагувалось П'ят, 15 березня 2013, 22:07 користувачем Twister, всього редагувалось 1 раз.
- Cr@zy
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 15 рази
- Контактна інформація:
Парни,да мы зимы не видели..
"автобан Астана - Щучинск, шести полосное движение доступно только мужикам с соляркой"

"автобан Астана - Щучинск, шести полосное движение доступно только мужикам с соляркой"
- RED_Spider
- Тюнінг клуб
бачив пару швидких агзельок але вони не їхали їх медики штовхалиTwister писав: доречі замітили що всі швидкі пересіли з газельок на старенькі бобіки і т.д?? газельок нема ніде..

а якщо і пересіли то правильно зробили той бобік хоть гребе нормально, а ті газелі по льоді майже не їдуть
Twister писав: я радий що допоміг виштовхати тих 100-200машин

від тебе одного толку більше ніж від бригади комунальників

класно що народ потихеньку стає якийсь більш добріший і ввічливіший

- mikeng
- Ім'я:mikeng
Twister, молодці, достойний поступок і норм приклад для тих у кого стадні інстинкти в основному
вдень трохи переїхався по роботі - тре було на ніко, заїхав, потім вирішив хапнути екстриму - прокатався по городницькій - пару роликів з реєстратора нічо так вийшли)
В обід стало вже не шутка, - поїхав гризти в макдональдс, перехрестя липинського-замарстинівська аварія, але всі потроху сунулись
Ввечері набрав купу співробітників, відкопав машину, і відчалив додому
Хімічна-700-річча, зупинився і чуть буксанув, пасажири мене чуть посунули, а заодно ще мазду і славуту що теж там буксували (власне того я і зупинився).
Джерельна-магнус-краківський-лист. чину-чупринки-городи якісь(перехрестя з горбач пробка)-єфремова-коновальця взагалі но проблем.
Кульпарківська біля психушки куча мала, - теж поміг пасажир мені і ще комусь, погребли далі
в великого -симоненка, жопа, загрузли пару машин попереду, вийшли всі і випхали парочку, урод на маршрутці шліфував ппц без толку, не розумію чого пасажири його не толкнули - на руках той дельфін можна було там винести
Добрався до стоянки - а там ніфіга не почищено, вгріб туда як грейдер)))
трохи лопатою попрацував, трохи толкнули і запригнув на своє місце)
тим часом співробітник стартував в 4-й (я в 6-ій) і подався на героїв упа, - простояв 2,5год в корці, запаркував машину і потопав пішки додому)
Висновки:
1) ком служб в нас нема, - хз шо з тим робити, лінчувати конеш не варіант але хочеться
то саме з трамваями - типу не знали що колії тре або чистити або взагалі не пхатись - тільки пробки
маршрутки то ваще лол - але то проблема куда глобальніша
2) купа народу їздить на літній або лисій резині - якщо таке то [цензура] сунутись в цей день, но то таке.
3) купа селян-водіїв, які не додумались взяти собі когось хто б поміг і тупо буксували самі
4) така ж купа селян-пасажирів, які не розуміли що на переході коли зупинишся - не рушиш і яким було впадло чуть помогти, як варіант їх ше б і підвезли водії, і обоє б стали нормальними і довольними)
вдень трохи переїхався по роботі - тре було на ніко, заїхав, потім вирішив хапнути екстриму - прокатався по городницькій - пару роликів з реєстратора нічо так вийшли)
В обід стало вже не шутка, - поїхав гризти в макдональдс, перехрестя липинського-замарстинівська аварія, але всі потроху сунулись
Ввечері набрав купу співробітників, відкопав машину, і відчалив додому
Хімічна-700-річча, зупинився і чуть буксанув, пасажири мене чуть посунули, а заодно ще мазду і славуту що теж там буксували (власне того я і зупинився).
Джерельна-магнус-краківський-лист. чину-чупринки-городи якісь(перехрестя з горбач пробка)-єфремова-коновальця взагалі но проблем.
Кульпарківська біля психушки куча мала, - теж поміг пасажир мені і ще комусь, погребли далі
в великого -симоненка, жопа, загрузли пару машин попереду, вийшли всі і випхали парочку, урод на маршрутці шліфував ппц без толку, не розумію чого пасажири його не толкнули - на руках той дельфін можна було там винести
Добрався до стоянки - а там ніфіга не почищено, вгріб туда як грейдер)))
трохи лопатою попрацував, трохи толкнули і запригнув на своє місце)
тим часом співробітник стартував в 4-й (я в 6-ій) і подався на героїв упа, - простояв 2,5год в корці, запаркував машину і потопав пішки додому)
Висновки:
1) ком служб в нас нема, - хз шо з тим робити, лінчувати конеш не варіант але хочеться
то саме з трамваями - типу не знали що колії тре або чистити або взагалі не пхатись - тільки пробки
маршрутки то ваще лол - але то проблема куда глобальніша
2) купа народу їздить на літній або лисій резині - якщо таке то [цензура] сунутись в цей день, но то таке.
3) купа селян-водіїв, які не додумались взяти собі когось хто б поміг і тупо буксували самі
4) така ж купа селян-пасажирів, які не розуміли що на переході коли зупинишся - не рушиш і яким було впадло чуть помогти, як варіант їх ше б і підвезли водії, і обоє б стали нормальними і довольними)
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей