от 150 баксів на стару беху то за шо?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
та так само! хіба на пару днів пізніша доставка може бути, бо їх трошки рідше насрано ніж бмвешних. хіба проблема?andriy320e30 писав: добре наприклад в мене згорів комп в м42 я включив інтернет зайшов на любий сайт український чи на шрот і купив за 100-150другий . а до альфи шо
t309 писав: проблема в тупому консерватізмі яких хрен вибєш з наших людей!!!
Ну як за шо, ти хіба нерозумієш? То ж деталь до автомобіля з великої букви, а не до якогось італійського гівнаRomko писав: 150 баксів на стару беху то за шо?
то було десь 5років тому .він її так і продав .я маю наувазі в україні [цензура] мені те алегро .в тих поляків в житті бу нічо некуплю мав вже справуYuraDOC писав: От про таких як твій друг я писав вище, і не потрібно доводити, що проблема в автомобілі, чи тим більше в марці...![]()
ну тоді питань немаRomko писав: в Києві багато Альф розбирають + є люди які супер дефіцитні запчастини з Італії сюда тягають - 1-2 дні і люба запчастина на руках..
я вже мовчу що на шротах Львова можна багато чого знайти...
andriy320e30 писав: якшо є тут розборки і клуби альфи хоть половину як бмв то нема питань беру свої слова назад
навіть 5 років назад, це не було проблемою, хоча ми всетаки говоримо про сучасний розклад речей...andriy320e30 писав: то було десь 5років тому
andriy320e30 писав: ну тоді питань нема
я шо казавRULES писав: Альфа то шмельц
YuraDOC писав: до вечора нові підтягнуться
тобі буде пасувати на ланосіSpeedo писав:Тре собі на авку
це я якраз жартома і написав як відповідь на твій пост))YuraDOC писав:я шо казавRULES писав: Альфа то шмельц
YuraDOC писав: до вечора нові підтягнуться
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей