Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
пєчка
- Andriy-doker
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:

В сестри чоловіка на зубилі 09 коли включена пєчка дуже сильно смердить, а коли прогріта до 80-90 градусів буває дим(пара) з пєчки йде, шо то може бути?
може таке в когось тож було?
може таке в когось тож було?
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
Re: пєчка
штатні екстрасенси пішли у відпустку :)
Знімати і дивитися : може моторчик (щітковий вузол ) іскрить , може радіатор підтікає , а може там срані набито , яка спочатку вологи набирає, а потім випаровує при температурі ....
Знімати і дивитися : може моторчик (щітковий вузол ) іскрить , може радіатор підтікає , а може там срані набито , яка спочатку вологи набирає, а потім випаровує при температурі ....
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
- Andriy-doker
- Контактна інформація:
ну щітковий вузол врятлі було б чуто чіткий запах паленого, а то якийсь непонятний, схиляюсь до думки шо тече і срані набито...
може ше якісь варіанти є?
може ше якісь варіанти є?
є, там завелись миші і час від часу вони розтоплюють собі баньку.Andriy-doker писав: може ше якісь варіанти є?

Та там більше нічого немає, радіатор і тосол, зніме відразу зрозуміє по його стані, а під ковриками сухо ? якщо тече тосол то мало б бути мокро !
- Andriy-doker
- Контактна інформація:
от в тому і прикол шо коврики сухі...принаймні мені так каже...Morozov писав: є, там завелись миші і час від часу вони розтоплюють собі баньку. Та там більше нічого немає, радіатор і тосол, зніме відразу зрозуміє по його стані, а під ковриками сухо ? якщо тече тосол то мало б бути мокро !
Andriy-doker,
ну то може у нього просто потіє радіатор (дирка дужа маленька) а як нагрівається то воно випаровується.
Там же більше нічого немає радіатор і електрика, якщо запах не гореної проводки ...
Розбирати і дивитись, а там вже буде ясно що і до чого
ну то може у нього просто потіє радіатор (дирка дужа маленька) а як нагрівається то воно випаровується.
Там же більше нічого немає радіатор і електрика, якщо запах не гореної проводки ...
Розбирати і дивитись, а там вже буде ясно що і до чого

- Andriy-doker
- Контактна інформація:
точно не проводкиMorozov писав: ну то може у нього просто потіє радіатор (дирка дужа маленька) а як нагрівається то воно випаровується. Там же більше нічого немає радіатор і електрика, якщо запах не гореної проводки ...Розбирати і дивитись, а там вже буде ясно що і до чого
- Andriy-doker
- Контактна інформація:
ой чую там мусору буде на тому радіаторі

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 18 гостей