Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Покупка квартиры в кредит
Привет,
у меня вот такой вопрос - здесь есть люди которые имеют отношение к первичному рынку жилья ? Сколько реально сейчас в среднем стоит метр кв ?
На что стоит обращать внимание при выборе квартиры на первичном рынке ?
Меня время от времени посещают мысли о покупке квартиры в кредит :) Раньше я с ними удачно боролся и посылал в сад.. но сейчас чето вижу, что пора решаться.
Я думаю, что я здесь такой не один, так что давайте опытом поделимся. Буду рад любой информации !
Спасибо !
у меня вот такой вопрос - здесь есть люди которые имеют отношение к первичному рынку жилья ? Сколько реально сейчас в среднем стоит метр кв ?
На что стоит обращать внимание при выборе квартиры на первичном рынке ?
Меня время от времени посещают мысли о покупке квартиры в кредит :) Раньше я с ними удачно боролся и посылал в сад.. но сейчас чето вижу, что пора решаться.
Я думаю, что я здесь такой не один, так что давайте опытом поделимся. Буду рад любой информации !
Спасибо !
- pikach00
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Re: Покупка квартиры в кредит
hugo, шас прийде А1 і всьо розчеше 

- Yelik
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
Я відношення не маю, але трохи ознайомлений з цінами :) Ціна метра зараз від 1200$, ціна суттєво нижча при купівлі на рівні фундаменту або навіть проектуhugo писав:у меня вот такой вопрос - здесь есть люди которые имеют отношение к первичному рынку жилья ? Сколько реально сейчас в среднем стоит метр кв ?

На фірму забудовника в першу чергу.hugo писав:На что стоит обращать внимание при выборе квартиры на первичном рынке ?
Зараз в кредит не дуже вигідно купувати так як ціна висока крім того відсоткові ставки за доларовими кредитами теоретично мали б вже підвищитись.
volleyball.lviv.ua/blog/
ооо .. ждемс :)pikach00 писав:hugo, шас прийде А1 і всьо розчеше
есть какой то черный список ?Yelik писав: На фірму забудовника в першу чергу.
-
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
З тими компаніями звязуватися іноді ризиковано.
Я всім раджу будувати свій будинок в районі Львова. В залежності від місця сотка землі коштує 1000-4000 тис. у.о. Найдорожчий квадратний метр будівництва "під ключ" мені пропонували 620 у.о. за квадратний метр. Але ца найдорожчі ціни, якщо тим зайянтися можна шукати наприклад стару хату з комунікаціями - її зносити і будувати свою, знайти компанії де дешевше кв. метр.
Я всім раджу будувати свій будинок в районі Львова. В залежності від місця сотка землі коштує 1000-4000 тис. у.о. Найдорожчий квадратний метр будівництва "під ключ" мені пропонували 620 у.о. за квадратний метр. Але ца найдорожчі ціни, якщо тим зайянтися можна шукати наприклад стару хату з комунікаціями - її зносити і будувати свою, знайти компанії де дешевше кв. метр.
pikach00, нєа, не розчешу, бо кредитуванням на первинному ринку наш банк не займається, ну дуже вже багато зараз афер по Україні.
Хіба можу запропонувати споживчий кредит під заставу нерухомості, що вже є у власності.
З.І. Навпроти мого дому будуть 7 поверховий будинок, кв. м коштує 2200 доларів, вже ставлять дах. 3-ох кімнатна квартира обійдеться в 220 тис. долярів.
Хіба можу запропонувати споживчий кредит під заставу нерухомості, що вже є у власності.
З.І. Навпроти мого дому будуть 7 поверховий будинок, кв. м коштує 2200 доларів, вже ставлять дах. 3-ох кімнатна квартира обійдеться в 220 тис. долярів.
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
A1, Фігасє... Це в якому районі такі ціни?
Не займаєтесь навіть якщо будинок вже запущений в експлуатацію? Якщо тільки починається будова то я б на такий кредит і сам поморозився брати...
Не займаєтесь навіть якщо будинок вже запущений в експлуатацію? Якщо тільки починається будова то я б на такий кредит і сам поморозився брати...
- Yelik
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
Ми таку квартиру взяли на рівні фундаменту, так нам обійшлось в +2000у.о.pikach00 писав:Якщо тільки починається будова то я б на такий кредит і сам поморозився брати...

volleyball.lviv.ua/blog/
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Просто треба мати мінімальні звязки і брати в провірених компаніях.pikach00 писав:Якщо тільки починається будова то я б на такий кредит і сам поморозився брати...
Я саме так і брав кредит (правда кредит не під новобудову а трохи інші схеми :))) ). В ті часи (2 роки назад) вийшло по 600$ (95 квадратів, 3 кімнати). Наразі вже всьо збудоване, здача будинку мала б бути в цьому кварталі, але думаю не встигнуть, хотя газ вже в середу будуть проводити, світло в принципі є, автономне опалення і вода вже зроблена, каналізація теж.. В принципі деякі люди вже там живуть..
Зараз в тому районі ціна в межах 1000$ (ну принаймні була літом). Але квартири там купують.. хорошу квартиру (так щоб гараж наприклад був прямо під квартирою і щоб він взагалі був і т.п.) ще треба вибити і дати мінімальну взятку.
Я би в першу чергу дивився на можливість купити гараж в будинку, і щоб будинок був не вищий 5 поверхів (хоча це вже рідкість, але як на мене це дуже суттєва перевага). Ну і понятно що треба поцікавитися компанією.. які будинки вже збудувала раніше..hugo писав:На что стоит обращать внимание при выборе квартиры на первичном рынке ?
pikach00, перехрестя Мечнікова - Левицького, компанія Будімекс, за_бала вже їхня будова, за 20 м від моїх вікон строять
- andrew
- Ім'я:Андрій
- Подякували: 47 рази
- Контактна інформація:
Спитай Єліка скільки коштував гараж під його будинком, можна було ще одну квартиру купити :)
- virtual
- Ім'я:Влад
- Номер:ВС2994ВА
- Контактна інформація:
ИМХО, лучше купить "домик в деревне"
. В смысле в пригороде. Никакая хата в многоэтажке не заменит своего сада/огорода/просто места для отдыха/огромного подвала/чердака и т.д. В городе душно и тесно. А по деньгам даже выиграть можно.

- andrew
- Ім'я:Андрій
- Подякували: 47 рази
- Контактна інформація:
virtual 100%
согласен, но сам считаю такой вариант допустимым только после того как в городе будет своя обустроенная квартира.virtual писав:ИМХО, лучше купить "домик в деревне". В смысле в пригороде. Никакая хата в многоэтажке не заменит своего сада/огорода/просто места для отдыха/огромного подвала/чердака и т.д. В городе душно и тесно. А по деньгам даже выиграть можно.
Блин, ну еще 1000$ за квадрат готов выложить, и так сумма за нормальную хату будет космос.. но больше.... [цензура] ... сколько в этой стране нужно зарабатывать ??? У меня зп не маленькая даже по киевским меркам... но пля... есть же предел допустимого... неужели сейчас все валят по 1200$+ за кв.м ?
- virtual
- Ім'я:Влад
- Номер:ВС2994ВА
- Контактна інформація:
А нафик она тебе нужна при наличии особняка???hugo писав:согласен, но сам считаю такой вариант допустимым только после того как в городе будет своя обустроенная квартира.

- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
andrew, я тобі можу сказати скільки коштував мій гараж в будинку. 27000 грн якщо не помиляюся.. Може чуть дорожче (+-1000грн)...
virtual, ну я повністю згоден. Але по грошах воно гарно потягне (в радіусі 10-15м від Львова).. Та і купа нюансів виникає.. Не кожна людина зможе жити в селі (ну тобто пригороді
). Хотя я теж мрію про великий особняк десь в Брюховичах або накрайняк в Сокільниках.. З сауною, нормальним гаражем для тюнінгу
, більярдом, басейном, тенісним кортом :)))
Тут швидше погоджуся з hugo - спочатку треба квартиру у Львові, а потім вже думати про особняк подалі від Львова.
virtual, ну я повністю згоден. Але по грошах воно гарно потягне (в радіусі 10-15м від Львова).. Та і купа нюансів виникає.. Не кожна людина зможе жити в селі (ну тобто пригороді

Тут швидше погоджуся з hugo - спочатку треба квартиру у Львові, а потім вже думати про особняк подалі від Львова.
Якщо готовий то думай швидше.. Я 2 роки назад думав чи по 600 брати (надумав).. А 4 роки назад думав чи брати по 300 (передумав)..hugo писав:Блин, ну еще 1000$ за квадрат готов выложить
да все ты верно говоришь, думал и думаю про это ... землю допустим еще пробью.. друг в земельном кадастре работает.. но вот кто у меня стройкой будет заниматься .... кроме меня никто:( а слыша постоянно страшные историии про строителей рас3.14здяев и то, что нужно самому хазяину вместо основной работы на месте строительства находиться.. то прихожу в тихий ужасvirtual писав:А нафик она тебе нужна при наличии особняка???hugo писав:согласен, но сам считаю такой вариант допустимым только после того как в городе будет своя обустроенная квартира.Ты что, вечно жить собираешься? Купить хату в кредит на 20 лет, обустроить, обставить... а потом послать все [цензура] и купить особняк??? Это у тебя уже при внуках будет, а ведь детей еще надо родить и на ноги поставить.

- mytiania
- Контактна інформація:
будуй сам, будова тобі обійдеться в 100тис-150тис,hugo писав:и так сумма за нормальную хату будет космос
саме дешевше житло на первиному ринку: в сихівському(від 1100 за м. кв.), шевченківському і залізничному районі(1100-1300) і вище,франківський район є самим дорогим(1200-2000) ціни взяті ж журналу маклер.
та вот сейчас я занят глобальным поиском и анализом.. если подвернется нормальный вариант то впрягаюсь в кредит и будь как будет...vovka писав: Якщо готовий то думай швидше.. Я 2 роки назад думав чи по 600 брати (надумав).. А 4 роки назад думав чи брати по 300 (передумав)..
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 14 гостей