Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
- не ображай театралів, вони хороші. Для цього бичья треба іншу назву... "Мавпошлюхи" підійде?MEGASinK, вже було тут. Богемно - помийна тусовка... Театрали срані
браво!!!TFIB писав: Та що тут довго говорити: на кіл мавпошлюх які паркуються навпроти найбільшої театральної(і історичної) споруди чим ламають всі свої спроби доказати що теж належать до Львова Культурного.
Шо там казати! Я того навіть не осягнув з першого разу!mister_X писав:браво!!!TFIB писав: Та що тут довго говорити: на кіл мавпошлюх які паркуються навпроти найбільшої театральної(і історичної) споруди чим ламають всі свої спроби доказати що теж належать до Львова Культурного.
Ромік, замути якийсь мем в тему![]()
Sally писав: ше є така проблема біля цирку, там як вистава, то хіба за півдня наперед приїжджай машиною і паркуйся бо потім будеш топати невідомо звідки
а як всі перекочують на закнену, тоді?Myself писав:На Замкненій (метрів 200 нижче Цирку направо) завжди є вдосталь місця навіть в робочий день в робочий час...
![]()
Мавпошлюхи,на жиденят з 95-ва квартала прішлі пасматрєтьSally писав: дуже сумніваюсь шо вони всі на оперу побігли
О, господи...Sluva писав: Мавпошлюхи,на жиденят з 95-ва квартала прішлі пасматрєть
Пригадую прем'єру фільму "Висоцький". Сам я не бачив його до тепер, бо останні роки маю алергію на північно-східну культуру загалом. Але чомусь туди пішло багато нашої "нової еліти". При параді, з жінками тощо. Спілкувався з старшими людьми, які там були. Половина "еліти" взагалі не розуміла про кого фільм. Але [цензура], дорогі авто і т.п. атрибути - все було.TFIB писав:О, господи...Sluva писав: Мавпошлюхи,на жиденят з 95-ва квартала прішлі пасматрєть![]()
Я й не знав що це через це була двіжуха... Але навіть якби на Кармен так поз'їжджалися - все одно паршиво
![]()
Хоча ті хто ходить на Кармен, Сільву та інші опери такого собі не дозволили б. Я правий, львів'яни?![]()
А чого слово "с_у_к_н_і" потрапляє в цензуру??Igor_Lviv писав: Але [цензура], дорогі авто і т.п. атрибути - все було.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 25 гостей