а 10 тис. то пывтора місяці зайвих

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
justfun писав: ти раз на 47 тис
axel писав: Ітак. трошки більше ніж за рік маємо пробіг 60 000 км.
ого ото пробіг,афігеть я навіть не знав шо німецькі машини такі надійні,стійки пройшла і нічого не поламалось,суперова тачка,вічна машина мабуть буде.Все наступна машина буде німецькаaxel писав: В машині поки нічого не мінялося взагалі, ніяких проблем ніяких гарантійних замін. усе тіп-топ.
Андрій попросив мене час від часу викладати інформацію, відповідно це я і зробив. Так що йди і встав свої 5 копійок в тему де вони будуть більш корисними...A1 писав: інформуй нас час від часу про пробіг, ТО і так далі. Як це робить Вебер.
зовсім різного направлення той простий супернадійний атмосферний а той турбовий з великим потенціалом баз розборки середни то не порівняється .можна рівнятиBabak писав: порівнюєм іпонодриг CA18DET i двигун M42B18
так всерівно там різні напрямки .1.8 т зовсім неспортивний з заводу і момент там майже з холостих .я ж кажуAnGeL писав: давайте ваговський 1.8Т до СА
andriy320e30 писав: так всерівно там різні напрямки .1.8 т зовсім неспортивний з заводу і момент там майже з холостих
Mercedes-Benz выпустит самый доступный автомобиль в своей истории
По данным издания, новинка получит название X-Class и будет построена на переднеприводной платформе Renault Clio следующего поколения. Ожидается, что в модели будет широко использованы технологии Renault-Nissan, чтобы снизить стоимость производства.
я шкоду нерахую за німця .ауді тт так і там 1.8т і турба к04 шось на 220конівcat-yellow писав: а хіба в RS не їх ставили?
ставиться поршні м40 з проточками під клапана і маєм 8.5 -7 . або товста металічна прокладка але не рекомендуютьDanko писав: , навіть не догадувався в цих роках, що його хтось захоче турбувати...![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей