Є певні погрішності по косметиці, за які на ГаличинаАвто нарахували 5000 грн і що більш важливо - тріщина у вітровому склі від камінчика (в Європу не пустять

Якщо хтось зможе допомогти в тиск питанні то з мене багато

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а шо за заміну лобового скла не на офіційному то призведе до зняття машини з гарантії?Rosko писав: то робити то все де інде відпадає
шось мені здається що якщо кузов почне ржавіти то все одно буде гемор то довести.. от я наприклад недавно дізнався що гарантія на кузов дійсна при умові щорічної перевірки і відповідного штампа в сервісній книжці.. а мій форд проходив 3 офіційних ТО на велеті.. навіть 4.. і хоть би один штамп був про перевірку кузова.. в разі чогось я би фіг шо доказав напевно.bossjara писав: кузов почне ржавіти
тут є Ігор Мау - прочитай його підпис...vovka писав: в разі чогось я би фіг шо доказав напевно.
Rosko писав: Батько теж має КІА і теж потрібно було замінити зеркало і зробити крило і дверку після зустрічі з трамваєм
який смисл було втрачати гарантію ?Rosko писав: правда в нього є повне КАСКО
vovka писав: я наприклад недавно дізнався що гарантія на кузов дійсна при умові щорічної перевірки і відповідного штампа в сервісній книжці.. а мій форд проходив 3 офіційних ТО на велеті.. навіть 4.. і хоть би один штамп був про перевірку кузова.. в разі чогось я би фіг шо доказав напевно.
наприклад на форді розцінки на роботи адекватні.. смислу робити на іншому сервісі багато речей немає .. а от на запчастини ціна в неадекваті. так що на тій же галичині може бути така ж ситуація.. може з тих 4600, саме скло 4000 з гаком коштуєThug писав: економія за рахунок, того, що роботи дешевші будуть
Та збийся ти з тої гарантії,в тих салонах КІА,Хундай працюють одні неуки. Я після того коли вони мені наробили купу касяків по машиниі+ немогли визначити шо на блоці АБС пропала одна з мас і через те він не працюєshpila писав: Суть питання полягає в наступному: автомобіль Kia Soul 2011 рік.
Є певні погрішності по косметиці, за які на ГаличинаАвто нарахували 5000 грн і що більш важливо - тріщина у вітровому склі від камінчика (в Європу не пустять ), за заміну якого оголосили 4600 грн . Так як авто ще на гарантії то робити то все де інде відпадає, тому шукаю когось хто може зробити якісь знижки в офіціалів (у Львові це ГаличинаАвто та Радар сервіс ).
Якщо хтось зможе допомогти в тиск питанні то з мене багато і не тільки.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей