Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Заміна акумулятора по гарантії. Хто стикався?
- badi.stryj
- Ім'я:Богдан
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Отже, 28 травня минулого року був куплений новий акумулятор "Іста". Купував у магазині, гарантія 12 місяців. Працював нормально десь до вересня. Потім машина після 7-10 днів стоянки почала важко заводитись. Після поїздок акум підзаряжався, але слабо. І чим далі, тим гірше. Про музику "забув", у темну пору доби залишити авто з включеними габаритами стало неможливо, бо міг не завести. Регулярно перевіряв чи дає зарядку генератор. Усе в нормі і стабільно. Їздив до автоелектрика. Той зробив діагностику і сказав, що все гуд.
З приходом зими після 2-3х днів простою завести авто без підзарядки акума було нереально. "Розумні" люди казали, що просто їжджу рідко і мало, але здоровий глузд каже, що не може нормальний новий акум так швидко розряджатись і так тупо не заряджатись. Це при тому, коли ще минулої зими рідний 4-х річний після кількатижневої стоянки заводив машину.
Заради експерименту брав у знайомих різні акумулятори (не нові) на деякий час, їздив, не їздив, але переконався, що з машиною все в порядку. І нарешті вчора повіз ту кляту Істу назад в магазин.
Після півторигодинних замірів і суперечок власник магазину визнав, що в машині електрика справна а акум заряджатись не хоче. Але він його "оживить". Коли я сказав, що не вірю у воскресіння акумуляторів і хочу інший новий, або "бек мані" , він приніс ще один прилад невідомої орієнтації і походження, і з матюками почав доводити що я д...об і машина моя несправна. Я йому порадив влити свою енергію та темперамент в той мертвий акум, заїду за декілька днів з людьми з відповідних інстансій.
Питання до форумчан. Що робити у мому випадку? Куди звертатись? P.S. Може забагато тексту, але писав для того, щоб не було багато сторінок зайвих запитань. Дякую за витрачений час і чекаю порад.
З приходом зими після 2-3х днів простою завести авто без підзарядки акума було нереально. "Розумні" люди казали, що просто їжджу рідко і мало, але здоровий глузд каже, що не може нормальний новий акум так швидко розряджатись і так тупо не заряджатись. Це при тому, коли ще минулої зими рідний 4-х річний після кількатижневої стоянки заводив машину.
Заради експерименту брав у знайомих різні акумулятори (не нові) на деякий час, їздив, не їздив, але переконався, що з машиною все в порядку. І нарешті вчора повіз ту кляту Істу назад в магазин.
Після півторигодинних замірів і суперечок власник магазину визнав, що в машині електрика справна а акум заряджатись не хоче. Але він його "оживить". Коли я сказав, що не вірю у воскресіння акумуляторів і хочу інший новий, або "бек мані" , він приніс ще один прилад невідомої орієнтації і походження, і з матюками почав доводити що я д...об і машина моя несправна. Я йому порадив влити свою енергію та темперамент в той мертвий акум, заїду за декілька днів з людьми з відповідних інстансій.
Питання до форумчан. Що робити у мому випадку? Куди звертатись? P.S. Може забагато тексту, але писав для того, щоб не було багато сторінок зайвих запитань. Дякую за витрачений час і чекаю порад.
- Maniak716
- Ім'я:Петро
- Дякував (ла): 1 раз
Re: Заміна акумулятора по гарантії. Хто стикався?
badi.stryj, а що в гарантійному талоні написано, заміна чи ремонт?
В мене колись подібна фігня була, то по гарантії ремонт без видачі акума на підміну, а в разі неможливості ремонту заміна. Хлопці самі дали бєзвохмєздно підміну. Правда ремонт нічого не дав :) і мені знову прийшлось до них їхати, цього разу акум поміняли, правда після маленької і культурної дискусії.
В мене колись подібна фігня була, то по гарантії ремонт без видачі акума на підміну, а в разі неможливості ремонту заміна. Хлопці самі дали бєзвохмєздно підміну. Правда ремонт нічого не дав :) і мені знову прийшлось до них їхати, цього разу акум поміняли, правда після маленької і культурної дискусії.
- b_andriy
- Ім'я:Андрій
- Контактна інформація:
По гарантії заберають в тебе акум на сервісний центр, ти чекаєш може тиждень може два, вони його заряжають і лишають на кілька днів, якшо він не сяде сам значить знімають його з гарантії скоріше за все і віправляють тобі назад разом з висновком. Якшо сяде тобі беруть електроліт на пробу і дивляться шо зним сталось і хто в тому винуватий, реально якшо з ним всьо було гуд з самого початку, то скоріше за все ти його тупо неджозаряджаєш через то шо рідко їздиш, а взагалі ІСТА гамно тепер.
- Жульєн
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Юрій Володимирович
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
badi.stryj, а в якому магазині купляв?
Всім своїм ворогам я посилаю промені добра! Хай вони спалять вас дотла, ананаси!)))
-
- Ім'я:Назар
badi.stryj, була схожа ситуація з акумом тільки то був оберон. Купив у вересні а на перших морозах він помирав. прокатався чотири місяці повіз на сервіс кинув їм і залишив свої координати. за декілька днів звонять і кажуть що з акумом все гаразд був розряджений приїжджаю забираю ставлю на авто два дні поїздив знову сів притягнув їм знову його на перевірку і попросив документальний опис робіт помимо того їхній електрик перевірив авто з ним все гаразд. Значить акум. щось вони пошаманили на замін щоб я їздив нічого не дали (добре що з собою мав запасний б/у) і сказали приїхати завтра. приїхав забрав акум дали бумашку з описом що він справний і витримує нагрузку. Оскільки їжджу кожен день тому йому немає коли розряджатись.
Через тиждень він здох мене вкурвило пішов до знайомого цей здав купив інший дорощий і забув про таку проблему.
А автор якщо має час бажання і терпіння хай пробує їх нагинати щоб боялись.
Через тиждень він здох мене вкурвило пішов до знайомого цей здав купив інший дорощий і забув про таку проблему.
А автор якщо має час бажання і терпіння хай пробує їх нагинати щоб боялись.
- badi.stryj
- Ім'я:Богдан
Сорі, помилився. Гарантія не 12міс., а24. Акум я залишив тому клоуну. При мені він зняв верхню кришку і заміряв щільність електроліту. Результат був негативний. Сказав, що мабуть відправить на гарантійний сервіс до Львова.
Жульєн, це в Стрию, ззаду продуктового базару. Власник Василь.
Жульєн писав: badi.stryj, а в якому магазині купляв?
Жульєн, це в Стрию, ззаду продуктового базару. Власник Василь.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 22 гостей